2 defa Rahim filmi yumurta çatlatma vs orada tam 120 bin harcadık. Sonra tüp bebek süreci başladı. Opu işlemine kadsr ilaçlar 40 bin. Opu işlemi 118.500, opu sonrası kontroller ve ilaçlarım 30 bin, transfer için embriyo glue kasılma iğnesi 14500, sonrasında dondurma çözdürme işlemi 52 bin, ilaçlar 9 bin tl tuttu. İlk deneme ilk transfer çift embriyo. Ve yaşanan kısa bir pozitif sevinci. Ardından gelen biyokimyasal gebelik. Bugün değer 5’in altına düştü. İlaçları kestik 7-10 gün içerisinde regl olacakmışım. Sonrasına bakıcam ne zaman iyi hissedersem geride kalan 2 embriyoyu transfer ettireceğim . Hayırlısı. Süreç zor yorucu

maddi ve manevi her açıdan. Ücretler değişebilir yapılan işleme ya da merkeze göre. Bizimkiler böyle tuttu kalem kalem yazdım şehir dışından gelinc bir de konaklama, yol daha da çok harcadık. İnşallah sonu güzel olur. Biraz dinleneceğim. Artık kan alamıyorlar delik teşik oldum. Göbeğim öyle kollarım mos mor. Bu sıcakta uzun gömlek giyip işe gidiyorum . İyi ki çalışıyorum da oyalanıyorum dedim. Ne tam sevindik ne tam ağladık. 2 sonucunu da maaa başında çalışırken öğrendim. Umarım herkes bir gün bebeğine kavuşur. Bu torpil en azından iyi geldi. Benim gibi maalesef olumsuzluk yaşayanlar oldu. İnşallah

pozitifleri bir gün görürüz. Pozitif olanlar da sağlıkla kavuşur bebeklerine.