- 6 Haziran 2024
- 145
- 60
- 18
- 39
Verdim. 2.98 çıktı yani bitti. Regl olmayı bekliyorum şimdi. Sonrasında birkaç takviye alıp doğal deneyeceğim. Kimyasal dan sonra doğal olma ihtimali fazla diyorlar.Kan verdin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim. 2.98 çıktı yani bitti. Regl olmayı bekliyorum şimdi. Sonrasında birkaç takviye alıp doğal deneyeceğim. Kimyasal dan sonra doğal olma ihtimali fazla diyorlar.Kan verdin mi![]()
Tamamen kafanız rahat olsun ben valla az yattım az yürüdüm ev işimi yaptım duş aldım öyle sürekli yatarak geçirmedim ve tuttu kimyasal oldu yani diyeceğim şu ki rahat olun normal hayatınıza devam edin ağır kaldırmayın istediğim gibi uyudum mesela takmayn yeter sadeceTransferden sonra nelere dikkat ettiniz
Gecmis olsun rabbim en guzelini nasip etsin.Verdim. 2.98 çıktı yani bitti. Regl olmayı bekliyorum şimdi. Sonrasında birkaç takviye alıp doğal deneyeceğim. Kimyasal dan sonra doğal olma ihtimali fazla diyorlar.
Amin canım bekleyen isteyen herkese nasip etsin RabbimGecmis olsun rabbim en guzelini nasip etsin.
Ayy kaçıncı gün embrıyosu benım 6 senin kaçBenimde nasipse 23 ü
5 diye biliyorumAyy kaçıncı gün embrıyosu benım 6 senin kaç
Benim irenbe tüp bebek merkezinde 2 sene önce 5. Gün embrıyosuydu 5 aylık olunca erken doğumdan kaybettim kızımı5 diye biliyorum
Nerde sizin transfer Allah kolaylık versin inşallah
Allah tekrarını yaşatmasın. Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Benim irenbe tüp bebek merkezinde 2 sene önce 5. Gün embrıyosuydu 5 aylık olunca erken doğumdan kaybettim kızımı![]()
Endişelenmeyin ben neredeyse 5 haftalık olacağım hala göğüs ağrısı şişme falan yokKaçıncı günde şişme oldu benim erkenmi acaba 3. Günündeyim sizin o zamanmı başladı acaba bende şu an şişme yok şüpheliyim ilk bebeğimde de göğüs şişme olmuştu pozitifti sonra kaybettim ama hatırlamıyorum kaçıncı günde başladığını
Ben günlük rutin hayatıma devam ettim hatta doktorum çok uzanma yatma dedi kısa yürüyüşler hareket önemli kan dolaşımı çok önemliymiş tutunması için. Ağır kaldırmıyorum ve yüksek raflara uzanmıyorumTransferden sonra nelere dikkat ettiniz
amin.allah sabır güç versin hepimize ... kolaylıkla nasip olsun ini en sağlıklı şekilde.Rabbim güç versin ama pes etme evet masrafı çok ama ne yapalım şükür ki tedavısı var ben geçen sene kızımı kaybettim asla bir daha istemiyorum yapmıcam dedim benimde son iki embırıyom var 6. Gün embırıyosu sonra dedım kalan iki embıryoma haksızlık etmiş olurum tutarsa bırde sağlıklı bır sekılde kucağıma alırsam dıye tekrar başladım tabii dua ederim sana ve herkese![]()
Ben ilk transferimdede hep yatim tuvalet dışında kalkmadım bi kalkıp evde dolanıp geri uzandım kan hizlansin diye o kadar elhamdülillah olumlu olmuştu şimdi bu transferimdede aynısını yapıyorum inşallah yine olumlu olurBenimde ikinci denemem ilki tutmadı günlük hayatıma devam etmiştim şimdi korkuyorum acaba şimdi de hiç bişey yapmayıp dinlensem mi diyorum![]()
Sanki sıkıntılı gibi yan neden olsun kiKizlar iki cizgi dikey olmaki benimkiler yatay cikti test bozuk mu?
DemiSanki sıkıntılı gibi yan neden olsun ki
İmkan varsa değiştirip farklı alıp dene canm için rahat etsin
Bende dün transfer oldumKızlar merhabe ben de dün transfer oldum iki embriyo gönderildi dondurulmuş 5.gün embriyosu