- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahBaşın sağolsun inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun![]()
AllahımNaptın
Noldu kızNaptın
Bacım adını da unuttum r ile başlıyordu kgkgk yablis birine sormim diye ortak yazdım görürse beni anlarAllahımkan testi yapan arkadaş nerdesinnnn hele ses ver
Bende unuttum valaBacım adını da unuttum r ile başlıyordu kgkgk yablis birine sormim diye ortak yazdım görürse beni anlar![]()
Sen kaçıncı gündün canımsayılı gün de kolay geçiyor valla test günlerimize de az kaldı bi stres bi heyecan bi panik var bu gün bende
Heyecan yapma stres yoksayılı gün de kolay geçiyor valla test günlerimize de az kaldı bi stres bi heyecan bi panik var bu gün bende
Nerde acabaHeyecan yapma stres yok![]()
Ahhhahahaahah biz seninle aynı günüz 22sinde pazartesi günüSen kaçıncı gündün canım![]()
Kız gelir bırazdan işi vardır belki yemek hazırlıyordur ne yapsın kadınNerde acaba
Ooooo siz ikiniz pazartesi mi kan vercenizAhhhahahaahah biz seninle aynı günüz 22sinde pazartesi günü![]()
Oluyor kız olmaz mı sonra dıyorum yok yok toparla kendını dıye teselli edıyorumSizde olmuyor mu ya bazen modum aşırı yüksek bazen de olmamış gibi![]()
Benım cumaBen çarşamba vereceğim
AA tamam napıyorsun nasıl gidiyor belim ağrıyor benim test yapacak misinAhhhahahaahah biz seninle aynı günüz 22sinde pazartesi günü![]()
Niye kızBen çarşamba vereceğim