- 25 Mart 2023
- 1.324
- 575
- 53
- 32
Canım bende oluyor ayağıma bi çorap gıyıyorum bır çıkartıyorumadet ağrısı yaşayan var mı kızlar ek olarak bi çok üşüyorum bi çok sıcak oluyor ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende oluyor ayağıma bi çorap gıyıyorum bır çıkartıyorumadet ağrısı yaşayan var mı kızlar ek olarak bi çok üşüyorum bi çok sıcak oluyor ya
Onunki konulduğu gün tutunmuştur sizinki ilk 72 saatte tutunmuştur belki bilemeyiz ki ben hastanede olmama rağmen erken test vermedim niye böyle acele ediyor herkes 9. Gün erken gebelik yaptım negatif çıktı dünyam başıma yıkıldı keşke yapmasaydım direk kan verseydim diyoçıncı gundesinuz
2 senedir farklı sebeplerden gittiğim doktorlarda bana bu değerlerde bişey yok olur dediler olmadı. Boş ilaçlarla zaman kaybettim hepsine ayrı ödemeler yaptım.
Canım bende seni 10.11 gün falan sanıyorum. 5 çok erken hepimizin yerleşme günü aynı değilki. Moralini düşürme lütfen dua etmeye devam et.Ama bir arkadaş beninke aynı gün bugün 68 çıktı 5.günde öğrenen bile çok fazla
Canım herkesin bünyesi farklı embrıyolar da farklıAma bir arkadaş beninke aynı gün bugün 68 çıktı 5.günde öğrenen bile çok fazla
Dediğim gibi canım Allahım gönlüme bi ferahlık verdi inşallah bu sefer olacak hep olumlu düşünüyorum bu sefer Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahKötü düşünmeyin şuan için çıkan bir değeriniz var sonuçta iyi olur inşallah katlanarak ilerler sağlıkla![]()
Amin canım benimDediğim gibi canım Allahım gönlüme bi ferahlık verdi inşallah bu sefer olacak hep olumlu düşünüyorum bu sefer Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Benim ilk transferim bugün 10. Günüm yarın kan testi vericemŞimdi kacinci
İnşallah böyle pozitif olun gerisi hallolurDediğim gibi canım Allahım gönlüme bi ferahlık verdi inşallah bu sefer olacak hep olumlu düşünüyorum bu sefer Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Allah yardımcın olsunBenim ilk transferim bugün 10. Günüm yarın kan testi vericem
doktor çok başarılı dedi baya olumlu bekliyordu neyse kısmetCanım herkesin bünyesi farklı embrıyolar da farklı
Siz kimdi kaçıncı gününüzdesinizCanım bende seni 10.11 gün falan sanıyorum. 5 çok erken hepimizin yerleşme günü aynı değilki. Moralini düşürme lütfen dua etmeye devam et.
Saolun size de inşallahAllah yardımcın olsun![]()
Bende 5. Günümdeyimmama yapmadım. Nasıl olsa şuan negatif çıkar. Bugün yerleşse bile daha kanda Beta salgılamaya başlamadı yine sıfır çıkar.Siz kimdi kaçıncı gününüzdesiniz
Benim ara ara geliyor ağrı kuyruk ağrısı var bide hafif ayaklarım üşüyor ama diğer heryer sıcak bazen de fazla sıcak oluyor tabi ilaclarin etkisi olabilir hepsi o yüzden bu belirtiler insanı yanıltır gibiadet ağrısı yaşayan var mı kızlar ek olarak bi çok üşüyorum bi çok sıcak oluyor ya
Henüz belli değil normal hayatınıza dönün kan gününüzde kan verin aklınızda soru işareti kalmamış olurEvet bana
doktor çok başarılı dedi baya olumlu bekliyordu
Ben sağlıkçı bayana sormuştum haginiz sağlıkçı kaçıncı gününüz birde kanda 0dan 1 2 diye yükseliyor demi kaçtan itibaren yükseliyor biliyor musunuzBen burda 8. Gün idrarda negatif kanda pozitif olanı gördüm diye vericem kan yoksa onuda vermezdim belirtilerim adet belirtisi çünkü nolur nolmaz kan vereyim dedim