Sağlıkçı olan benim 10. Günüm bugünBen sağlıkçı bayana sormuştum haginiz sağlıkçı kaçıncı gününüz birde kanda 0dan 1 2 diye yükseliyor demi kaçtan itibaren yükseliyor biliyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkçı olan benim 10. Günüm bugünBen sağlıkçı bayana sormuştum haginiz sağlıkçı kaçıncı gününüz birde kanda 0dan 1 2 diye yükseliyor demi kaçtan itibaren yükseliyor biliyor musunuz
Bence siz suan bu platformdan uzaklaşın buraya yazdıkça yazılanları gördükçede kendinizi yıpratırsınız 10. Gün kan verin olursa ne ala zaten olmazsa da canınız sağolsun kötü düşünmeyin her şeyin başı stresBen sağlıkçı bayana sormuştum haginiz sağlıkçı kaçıncı gününüz birde kanda 0dan 1 2 diye yükseliyor demi kaçtan itibaren yükseliyor biliyor musunuz
Canım başarıyla alakası yok kii benım ilk transferim de kızım tuttu ama ilerlemedi normal bir kontrole gittik servikal yetmezlik olduğunu acil yatış verdı 17 gün hastanede yattım lavabo bıle yasaktı sonra kızımı kaybettim yani iyi embıryo olsa da rabbım sağlıklı bir sekılde sagsalim kucağa almayı nasip etsın önemli olan buEvet bana
doktor çok başarılı dedi baya olumlu bekliyordu neyse kısmet
.Ben sağlıkçı bayana sormuştum haginiz sağlıkçı kaçıncı gününüz birde kanda 0dan 1 2 diye yükseliyor demi kaçtan itibaren yükseliyor biliyor musunuz
Yok düşünmüyorum streste yapmıyorum herşey nasip kısmetBence siz suan bu platformdan uzaklaşın buraya yazdıkça yazılanları gördükçede kendinizi yıpratırsınız 10. Gün kan verin olursa ne ala zaten olmazsa da canınız sağolsun kötü düşünmeyin her şeyin başı stres![]()
Rabbım hayırlısını nasip etsın inşallahYok düşünmüyorum streste yapmıyorum herşey nasip kısmet
Kaçıncı gününüzYarın kan vercem kızlar duaniza talibim Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Hakkında hayırlısı neyse o olsun sağlıkla ilerlesin olumlu olursadaYarın kan vercem kızlar duaniza talibim Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Sizin doktorunuz Erhan Şimşek’miydi öyle okuduğumu hatırlıyorum sanki?Yok düşünmüyorum streste yapmıyorum herşey nasip kısmet
18 Eylül'de transfer oldum ilk günü saymazsak 10.gun bugün net sonucu alcam inşallah sağolun kızlarKaçıncı gününüz
Güzel haberler vermeniz için kalpten dua ediyorum inşallah güzel olacak18 Eylül'de transfer oldum ilk günü saymazsak 10.gun bugün net sonucu alcam inşallah sağolun kızlar![]()
Hayır sabırla bekledim hatta zaman hiç geçmeyecek gibiydi ama sonra kararlı olunca birden akıverdi ve yarın sonuca varicam test önceden yapsam çok yıpratıcı olurduGüzel haberler vermeniz için kalpten dua ediyorum inşallah güzel olacak![]()
hiç test yaptınız mı evde?
Takdir ediyorum sizin gibi arkadaşlarımı ben çok sabırsızım sonucu ne olursa olsunHayır sabırla bekledim hatta zaman hiç geçmeyecek gibiydi ama sonra kararlı olunca birden akıverdi ve yarın sonuca varicam test önceden yapsam çok yıpratıcı olurdu
Teşekkürler inşallah sizinde süreciniz sağlıkla geçer pozitifti değil mi darısı başımızaTakdir ediyorum sizin gibi arkadaşlarımı ben çok sabırsızım sonucu ne olursa olsun5.gün idrar 6.gün kan verdiiim
![]()
Çıktımı pekiTakdir ediyorum sizin gibi arkadaşlarımı ben çok sabırsızım sonucu ne olursa olsun5.gün idrar 6.gün kan verdiiim
![]()
Evet çok şükürTeşekkürler inşallah sizinde süreciniz sağlıkla geçer pozitifti değil mi darısı başımıza
Benim bugün 6. Günüm 0,1 çıktı betaEvet çok şükür5+2 olduk kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum şimdide
Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
6.günde 11.900 gibi bişeydi ben sizin yazdıklarınızı okudum embriyonuz geç tutunduysa hcg yeni yeni salgılanıyordur. Mesela aynı gün transfer olduğum bir hanım efendi vardı onun 5. Gün idrar pozitifti benim değildi kan verdiğimizdede onun değeri fazlasıyla ilerideydi benden yani onun embriyosu neredeyse aynı gün tutunmuş. Asla stres yapmayın üzülmeyin lütfen herkesin farklı olabilirÇıktımı peki