- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Evet canım bekleyemiyordum ama ben 6.günümde verdim kanıYaa dünden beri bakmamıştım bu sonuca kendim kadar üzüldüm rabbim hepimize kolaylikla nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bekleyemiyordum ama ben 6.günümde verdim kanıYaa dünden beri bakmamıştım bu sonuca kendim kadar üzüldüm rabbim hepimize kolaylikla nasip etsin inşallah
Yok kimyasal olsa böyle olmazdı süreçCanım keske verseydin. Sonraki süreçler icinde iyi olurdu. Mesela benim kimyasal oldu testte cikmadi ama doktorum hormon testleri istedi deger sifirlanmadan. Troid prolaktin vs. Yükseldiğinde dusuge sebep olacak degerler. En azından bir arastirmis olurdu ona göre hareket etme secenekleri olabilirdi.
Erhan hocanın hastası bendim kuzumSizin doktorunuz Erhan Şimşek’miydi öyle okuduğumu hatırlıyorum sanki?
Siz kaçıncı günde vermiştiniz ruhefzaErhan hocanın hastası bendim kuzum
9. Günde verdim canm bu gün tekrar vermek için gidiyorum sağlık ocağına bakalım artıkSiz kaçıncı günde vermiştiniz ruhefza
Benimki 6.gun erkenmi verdim acaba birde promester progesteron iğne vuruldum ondan sonra verdim kanı o betayı etkileyebiliyormjs iki erken gebelik yaptım ikisindede çizgi gözüküyor9. Günde verdim canm bu gün tekrar vermek için gidiyorum sağlık ocağına bakalım artık
Dünkü ne göre bu hemen çıktı sabah ilk idrarla yaptım ve daha belirgin oldu hemen çıktı teste dairde şikayetler var bilemiyorum artık ne olur ne olmaz birisi çok erken 4 5 günde tutuluyor falan dedi9. Günde verdim canm bu gün tekrar vermek için gidiyorum sağlık ocağına bakalım artık
OlabilirÇarşamba canım kanda pozitif olunca yapsam mı demiştim
Kuruma cizgisi olabılır mi bıde ben tüp bebege başlamadan önce adetim gecıkınce test yapardım ama hiç kuruma çizgisi olmazdı ne alaka şimdi bu kuruma çizgısıBenimki 6.gun erkenmi verdim acaba birde promester progesteron iğne vuruldum ondan sonra verdim kanı o betayı etkileyebiliyormjs iki erken gebelik yaptım ikisindede çizgi gözüküyor
Benimkide Çarşamba günüOlabilir
Yok canım anında çıktı çizgi 10 saniyedeKuruma cizgisi olabılır mi bıde ben tüp bebege başlamadan önce adetim gecıkınce test yapardım ama hiç kuruma çizgisi olmazdı ne alaka şimdi bu kuruma çizgısı
Benim cuma yaaBenimkide Çarşamba günü
O zaman ikinci kanını verYok canım anında çıktı çizgi 10 saniyede
Çarşamba yada cuma düşünüyorum anında çıktı ama dün de veya 0 çıktı iğne de kafamı karıştırdıO zaman ikinci kanını ver
Telefonda netliği gidiyor çıplak gözle daha çok belliO zaman ikinci kanını ver
Keşke eczaneden testte alsaydın başka prodüktör mu ne o marka alTelefonda netliği gidiyor çıplak gözle daha çok belli
Days doctorKeşke eczaneden testte alsaydın başka prodüktör mu ne o marka al
Benimde böyle bu günÇarşamba yada cuma düşünüyorum anında çıktı ama dün de veya 0 çıktı iğne de kafamı karıştırdı
Hayırlı olsunn, kaçıcı gün embriyosu acaba ve T+kaçtasınız :)Benimde böyle bu gün