• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar doktor bana çatlatma iğnesi vurmadı ama size yapmış doktorunuz

Kızlar ben kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç. Doktorla görüştüm aynı zamanda soru yağmuruna tuttum. Evdeki testlere güvenmemem konusunda ısrarcı kanda yükselmeden 4 5 6 günde ikinci çizgiye görenler ya da göremeyenler kesin doğru sonuç alıyor diye bişi yok. Herkesin hormonu bir değil. Herkesin döllenmesi yerleşmesi bir değil herkesin rahmi spermi yumurtası bir değil. Ben ikinci çizgiyi gördüğümü söyledim gösterdim de bana dediği inşallah değildir ama oldu ya kimyasalsa ? Neden test yaptın eğer bu teste güveniyorsan neden hastaneye gelip kan veriyorsun ? Sorularının cevaplarını internette arıyorsan neden doktora geliyorsun dedi yani bunu tersleyerek değil burada yaptığımız bir çok şeyin yanlış olduğunu anlatarak söyledi. Haklı bi yönden kızlar hekimlerimize ve talimatlarına güvenmeliyiz. Güvenmiyorsak neden doktora gidiyoruz ? Neden yapıyoruz.

Sizi üzmek asla istemem ama dün kanda negatif çıkıp bugün testte görünmesi imkansız çünkü testler genelde 25 ve üzeri hcg algılar kuruma çizgisi olabilir gördüğünüz
Benimde anlamadığım o nokto ya test yanlış yada dün ki ignede bir sıkıntı oldu çünkü hemen 10 saniyede çıktı belirlesti

Sizin belli hayırlı olsun kanda pozitif zaten çatlatma iğnesi yarım doz çok etki edeceğini düşünmüyorum 😊
Ay inşallah pozitiftir ya bilemedim ki konu açanlar olmuş daha önce kanda etkisi 20 30 falan oluyormuş değer de yarım doz bakalım artık Rabbim hayırlısını nasip etsin🫠🫠

Hanımlar yarın saat 1 de transferim var. Yanımda ne götüreyim ne yapayım bana bilgi verir misiniz rica etsem. İlk olacağı için bir bilgim yok

Evet 2. Hafta transfer olanlar şuan burada yarın yada pazartesi günü ilk haftadakilerin kan sonucu çıkacak artık sonrasında siz varsınız size devrediyoruz artık 😂🥹❤️
Bende bugün 7.günumdeyim sabah test yaptım silik çıktı dün kan verdim 0.1 çıktı benimkiside tutmadı sanirsam

Merhaba 2 Eylül salı günü iki embriyo transferi oldum bugün 13 Eylül cumartesi hamile olduğumu öğrendim 👍🏻 darısı tüm isteyenlerin başına olsun sormak istedikleriniz varsa cevaplarım
Dün promester progesteron iğne vuruldum ondan sonra kan verdim 5.gün embriyosu dün 6.günümdu bugün 7.günüm ama çok az silik çıktı

Benimki 6.gun erkenmi verdim acaba birde promester progesteron iğne vuruldum ondan sonra verdim kanı o betayı etkileyebiliyormjs iki erken gebelik yaptım ikisindede çizgi gözüküyor
Dünkü ne göre bu hemen çıktı sabah ilk idrarla yaptım ve daha belirgin oldu hemen çıktı teste dairde şikayetler var bilemiyorum artık ne olur ne olmaz birisi çok erken 4 5 günde tutuluyor falan dedi
6. Gün için erken ama iğne etkiler mi bilmiyorum bide dün kanda çıkmayıp bu gün kaset teste çıkmaz bence yinede dediğim gibi bilmiyorum sabırla beklemen en doğrusu hem yıpranmazsin hem en iyi en doğru sonucu alırsın canm hakkımızda hayırlısı olsun veriyorsa bir hayır vermiyorsa bin hayır vardır

Back
X