• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bende 25 eylülde novafertilde oldum .
İnşallah hepimiz güzel olumlu sonuclar alırız kızlar.
Daha önce bu merkezde kızımı kucagıma almıstım bukezde yine aynı mutlulugu yasarım inşallah
Bende 24 ünde oldum 2. Aşılamam ama bu kez çok değişik oldum yani bi ishal mide krampı oldu aşılamanın 2. Günü başladı bu 2 gün sonra geçti sonra sırt ağrım oldu ve çok üşüyorum ara arada midede şişlik oluyor bide kabiz gibiyim sanki ve bu süreç beni çok yordu çok değişik anlam veremiyorum yani inşallah sonu güzel olur da bunlar geçiçi diye kendimi sakinleştiriyorum

En güzeli bişeyle oyalanmak bende örgü örüyorum ama ipim bitti can sıkıntısı gittim test aldım yaptım negatif çıktı.. Şimdi aşım diyoki çabuk git ne kadar ip istiyosan al yeterki kafanı dağıt🤣🤣🤣🤣öncedende ip alınca bütün paramı iplere yatırdın beni batırdın derdi🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂benım kocam beni bildiğinden testleri kaldırmış vala ben ablama yardım ettım bugün toz aldım kahvaltı hazırladım kahve yaptım içtik komşumuzun bebegı geldi onla oynadım bıraz

😂😂😂😂benım kocam beni bildiğinden testleri kaldırmış vala ben ablama yardım ettım bugün toz aldım kahvaltı hazırladım kahve yaptım içtik komşumuzun bebegı geldi onla oynadım bıraz
İp almaya gidicem öyle bi halsizim bi uyku basıyo arada yok böyle bişey yürüme mesafeside baya var tuhafiyeyle evin arası gitsem mi gitmesem mi bilemedim

En güzeli bişeyle oyalanmak bende örgü örüyorum ama ipim bitti can sıkıntısı gittim test aldım yaptım negatif çıktı.. Şimdi aşım diyoki çabuk git ne kadar ip istiyosan al yeterki kafanı dağıt🤣🤣🤣🤣öncedende ip alınca bütün paramı iplere yatırdın beni batırdın derdi🤣🤣🤣🤣
Ahahhaha bende amigurumi igne iyasi etamin az para yatirmiyrm allahtan kocanin sesi cikmiyr ona 🤣 git al oyalan bacim aman kafaya tak tak değişen bisy yok olacagi varsa olur yoksa elimzden bisy gelmiyrda zaten allahtan hepsi

Back
X