• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Arkadaşlar sizleri burdan okuyorum umut oluyorsunuz bana. İlk tarnferim temmuz ayındaydı o zaman da bu platformda benimle aynı durumda olan arkadaşlarla sohbet ediyordum ama bu kez sadece okumakla yetiniyorum mesajlarınızı o zaman da gaza gelip cok test yaptım negatif cıktı ve moralim çok bozuldu bu kez test tarihimi bekliyorum. Pozitif olan arkadaşları okuyunca çok seviniyorum negatif çikanlarla beraber üzülüyorum Size teşekkür etmek istedim birbirimize destek olduğunuz için 🌸🫶
İnşallah seninde pozitif olur canım

Sano erken gebelik testi yaptınmı ben iki gün sonra tekrar yapıcam.. Bu yaptığım sayılmaz çünkü tam 5 günlük bile olmamıştı🤣🤣

İnşallah bana da dua eder misiniz yarın test günüm bende idrarda negatif gördüm 7. Gün de yarın 10. Günüm hamilelerin duası kabul olurmuş 🙏🏻🙏🏻
Canım sakın ol bol bol dua et inşirah süresini çok oku elini karnına köy inşallah pozitif olur belki geç yerleşti oyüzden idrarda çıkmamış olabilir canım

Back
X