- 25 Mart 2023
- 1.330
- 575
- 53
- 32
Yok bacım yapmadım çarşamba yapayım dıyorum nasıl olsa cuma tahlil günümSano erken gebelik testi yaptınmı ben iki gün sonra tekrar yapıcam.. Bu yaptığım sayılmaz çünkü tam 5 günlük bile olmamıştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacım yapmadım çarşamba yapayım dıyorum nasıl olsa cuma tahlil günümSano erken gebelik testi yaptınmı ben iki gün sonra tekrar yapıcam.. Bu yaptığım sayılmaz çünkü tam 5 günlük bile olmamıştı![]()
7 gün olsun transfer olalı öyle yap testi birde iki tane testle yap bır taneyle degılSano erken gebelik testi yaptınmı ben iki gün sonra tekrar yapıcam.. Bu yaptığım sayılmaz çünkü tam 5 günlük bile olmamıştı![]()
Bende perşembe yapacam pazarda kan vericemYok bacım yapmadım çarşamba yapayım dıyorum nasıl olsa cuma tahlil günüm
Benım 6. Gün embrıyosu transfer edıldı bende estrofem çorapsın Progestan iğne sabah akşam kendım yapıyorum günde 4 kerede Progestan fitil tiroit ilacı da kullanıyorum folık asit bırde22 Eylül transfer Test günüm 2 Ekim dedi doktor taze olunca çok fazla ilaç iğne kullanıyorum
progestan dex iğne sabah akşam
2 günde bir oksapar
Progestan kapsül sabah akşam
Esteofem prednol
Prograf artı vitaminlerim var
Prednolü transfer günü bıraktım ben zaten toplam 5 tane içtim ama 16 mg dı. Şimdi estrofem sabah akşam22 Eylül transfer Test günüm 2 Ekim dedi doktor taze olunca çok fazla ilaç iğne kullanıyorum
progestan dex iğne sabah akşam
2 günde bir oksapar
Progestan kapsül sabah akşam
Esteofem prednol
Prograf artı vitaminlerim var
Kan testine 2 gün kala yap çok erken yapmak iyi değil daha fazla üzülüyo gerçi ben yaptım ama çıkmaması normaldi keşke yapmasaydımBen de test yapmaya korktuğum için hiç bulaşmadım daha ama çok merak ediyorum
Benim 3 ümcü denemem hep aynı ilaçları kullandım hatta fitil nedir bilmiyorum ne için veriliyo onuda bilmiyorum kullanmadımBenım 6. Gün embrıyosu transfer edıldı bende estrofem çorapsın Progestan iğne sabah akşam kendım yapıyorum günde 4 kerede Progestan fitil tiroit ilacı da kullanıyorum folık asit bırde
Öyleyse yarın çıkar mı acaba yapmalımıyım transfer +8 oluyorKan testine 2 gün kala yap çok erken yapmak iyi değil daha fazla üzülüyo gerçi ben yaptım ama çıkmaması normaldi keşke yapmasaydım
Sano pelvik gölgemden bi sancı gırıyo hani normalde bu sancı olur fazla sürmez bikaç saat sonra adet oluruz ya aynı öyle bi sancı yaYok bacım yapmadım çarşamba yapayım dıyorum nasıl olsa cuma tahlil günüm
Bacım normal vücudumuza bir sürü günde kaç tane hormon alıyoruz Benımde öyle dün gece çok kötü ağrı gırdı biraz daha fazla olsaydı eşimi uyandırıp hastaneye gitçektim baktım gecınce dua ettim uyumuşumSano pelvik gölgemden bi sancı gırıyo hani normalde bu sancı olur fazla sürmez bikaç saat sonra adet oluruz ya aynı öyle bi sancı ya
Madem çok istiyosun sabah al bıtane erken gebelik testi yap bizede umut olBen de test yapmaya korktuğum için hiç bulaşmadım daha ama çok merak ediyorum
Aminn inşallah.Aynı gün transfer olmuşuz bende lokman hekim de oldum Rabbim inşallah bu sefer hepimizin yüzüne bakar çok aşırı aminn
Benim transfer + 8 de çıkmıştı erken gebelik testiydi. İnşallah pozitif görürsünüzÖyleyse yarın çıkar mı acaba yapmalımıyım transfer +8 oluyor
Herkeste aynı olmuyo kimisinin idrarda çok geç çıkıyo ben oyüzden kan testine güveniyorum çünkü bazen idrarda yanlış sonuç verebiliyoBenim transfer + 8 de çıkmıştı erken gebelik testiydi. İnşallah pozitif görürsünüz![]()
Günaydın bacım bugün geç kalktım normalde 6 da uyanırım bu gece çok zor uyudum ya arada girip çıkan sancı beni uyutmadıGünaydın kızlar hayırlı sabahlar![]()