- 17 Temmuz 2024
- 145
- 41
- 18
- 27
Bencede oda istemiyor bende artık iğrendim fitildenAz az gidiyir bnce artk vsjinada istemiyr zorlaniyrm bn ama o erimesi yetiyr diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede oda istemiyor bende artık iğrendim fitildenAz az gidiyir bnce artk vsjinada istemiyr zorlaniyrm bn ama o erimesi yetiyr diye düşünüyorum
Bende ya neyse tuttuysa bebekler 12 .ci haftaya kadr devam edicz sevelim fitilideBencede oda istemiyor bende artık iğrendim fitilden
![]()
Mehmet hoca ilk denemem benimde tavsiye üzerine gittimAa gercktnmi pozitifsinz de ay çok sevindm ilk denemenzmiydi doktrnz hangisi
Bnmde o 3 kez denemem onunla inşallah bu son olur tutunmustur bende tavsiye ile gitmstk 3 arkadsMehmet hoca ilk denemem benimde tavsiye üzerine gittim
Evet ilk denemem Mehmet hoca doktorum çok memnunum çok iyi bir doktorAa gercktnmi pozitifsinz de ay çok sevindm ilk denemenzmiydi doktrnz hangisi
Sizin doktorunuz kim acabaBende orda oldum![]()
Bnmde o maşallah ilkde tutms bende çok seviyrm az ve öz her şekil denedi bende mesela kimyasal oldu genetk kromozom dna hasar testi hepsine bakti ikincide yari doğal gibi oldu bunda tam dogal yaptı önceliğim dogal diyrEvet ilk denemem Mehmet hoca doktorum çok memnunum çok iyi bir doktor![]()
Peki sizin olmama sebebi neydiBnmde o 3 kez denemem onunla inşallah bu son olur tutunmustur bende tavsiye ile gitmstk 3 arkads
Evet bana da aynısını dedi sadece fitille ilerliyorum o yüzdenBnmde o maşallah ilkde tutms bende çok seviyrm az ve öz her şekil denedi bende mesela kimyasal oldu genetk kromozom dna hasar testi hepsine bakti ikincide yari doğal gibi oldu bunda tam dogal yaptı önceliğim dogal diyrigne de yok sende varmi
Var benim iğnem benim ilaçlıydı kişiye göre tedavi uyguluyor zatenBnmde o maşallah ilkde tutms bende çok seviyrm az ve öz her şekil denedi bende mesela kimyasal oldu genetk kromozom dna hasar testi hepsine bakti ikincide yari doğal gibi oldu bunda tam dogal yaptı önceliğim dogal diyrigne de yok sende varmi
Esden kaynkliydi ama bir kimyasl bi negatif oldu bunda ne oluck baklm biyopsi ypti mesela cizikler olusti lipid serum taktiPeki sizin olmama sebebi neydi
Bnmde ilk öyleydi ama bna yaramadi galibaVar benim iğnem benim ilaçlıydı kişiye göre tedavi uyguluyor zaten![]()
Olabilir tabiki herkesin sorunu farklı iyi gelen şey farklı ama ben çok memnun kaldım merkezden çok şükürBnmde ilk öyleydi ama bna yaramadi galiba
Evet ilgililer bnde güveniyrm bilmiyrm ilgileniyor dr beydeOlabilir tabiki herkesin sorunu farklı iyi gelen şey farklı ama ben çok memnun kaldım merkezden çok şükür
Aynen bir de ben kalp hastası olduğum için sanırım doğal gitmek istedi inşallah iyi haber alırız kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasınBnmde ilk öyleydi ama bna yaramadi galiba
Yaa kaçıncı gününz sizinEvet bana da aynısını dedi sadece fitille ilerliyorum o yüzden![]()
Amin amin inşallah canm cümlemize güzel haber almak nasip olsnAynen bir de ben kalp hastası olduğum için sanırım doğal gitmek istedi inşallah iyi haber alırız kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın![]()
T+4 daha benim 27sinde oldu transferim sizin ki ne zamandı ben tüm konuşmaları okuyamadım kusura bakmayınYaa kaçıncı gününz sizin
Kızlar gördünüz mü