Şmdi gördüm cnm çok üzgünüm bende iki gözüm iki çeşme oturdum ağliyorum..Kızlar sonucum çıktı koskocaman bir negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şmdi gördüm cnm çok üzgünüm bende iki gözüm iki çeşme oturdum ağliyorum..Kızlar sonucum çıktı koskocaman bir negatif
Hastaneylede görüştüm kestirdiler ilaçlarıŞmdi gördüm cnm çok üzgünüm bende iki gözüm iki çeşme oturdum ağliyorum..
Negatif canım.0.7 çıkmış nasibimizde yokmuşSonuçların ne oldu cnm inşallah senin yüzün gülmüştür..
Dondurulmuşun varmıNegatif canım.0.7 çıkmış nasibimizde yokmuş
Ben de öyle oldum eşimle sarıldık ikimiz de çok ağladık Allahtan geldi yapacak bir şey yok canımŞmdi gördüm cnm çok üzgünüm bende iki gözüm iki çeşme oturdum ağliyorum..
3 tane var ama kaliteleri çok iyi değil senin var mıDondurulmuşun varmı
Olsun eşin ne güzel destek her zaman.Ben de öyle oldum eşimle sarıldık ikimiz de çok ağladık Allahtan geldi yapacak bir şey yok canım![]()
Uzulme dıyecem de bıkıyorum etkısı olmayacak ama guclu olman lazım önünde daha cook seferlerin olur en önemlisi guclu ve moralini yüksek tutmakKızlar sonucum çıktı koskocaman bir negatif
2 tane 3.gün var ama onlardan da umutlu değilim köy durmam belki. Evde de sorunlarım var, destek olan bi kocam yok bnm çok şanslısın. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah3 tane var ama kaliteleri çok iyi değil senin var mı
O kadar güzel bir baba olur ki onun halini görünce de çok üzülüyorum maddi olarak da manevi olarak da tükendik yeni bir transfer icinOlsun eşin ne güzel destek her zaman.
Böyle söylemeyi çok isterdim biliyo musun? Rabbim güzel yuvanızı inşallah sağlıklı bi çocukla daha da güzel yapsınO kadar güzel bir baba olur ki onun halini görünce de çok üzülüyorum maddi olarak da manevi olarak da tükendik yeni bir transfer icin
Evde kimin sorunu yok ki biz de transferin 2. günü daha patlatmıştık kavgayı rabbim feraha çıkarsın canım bir evladın varmış ne mutlu sana inançlı insanlarız her şey çok güzel olur inşallah hayatında2 tane 3.gün var ama onlardan da umutlu değilim köy durmam belki. Evde de sorunlarım var, destek olan bi kocam yok bnm çok şanslısın. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Amin inşallah canım benim ❤Böyle söylemeyi çok isterdim biliyo musun? Rabbim güzel yuvanızı inşallah sağlıklı bi çocukla daha da güzel yapsın
Çok şükür tek tesellimEvde kimin sorunu yok ki biz de transferin 2. günü daha patlatmıştık kavgayı rabbim feraha çıkarsın canım bir evladın varmış ne mutlu sana inançlı insanlarız her şey çok güzel olur inşallah hayatında
5. gün müydü canımEvet herkes yapma diyo ama ben de predictor aldım yaptım sonuç negatif… transfer artı 10. Günüm varsa çıkar diye düşündüm. Pazar günü kan günüm ondan önce görmek istedim yeğenimi alıcam çocuğun önünde ağlamayım diye.
Sağol desteğin için elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz sana da sağlıkla kucağına almak nasip etsinUzulme dıyecem de bıkıyorum etkısı olmayacak ama guclu olman lazım önünde daha cook seferlerin olur en önemlisi guclu ve moralini yüksek tutmak
Evet5. gün müydü canım
Kan ver acilde falan kesin öğren bence idrarda çıkmayan çok insan var
Artık test günü vereceğim zaten pazara bi şey kalmadı. Umut etmeyi bırakıyorum sadece ama ilaçlara devam edicem tabi.Kan ver acilde falan kesin öğren bence idrarda çıkmayan çok insan var