• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar şunu bi yorumlayın lütfen her yerden umut kırıntısı arıyorum 😓 dün transfer artı 10. Günde öğlen erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Bugün 11. Gün öğlen erken olmayan gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım. Ovulasyon hemen silik bi şekilde 2. Çizgi çıktı. Buradan bi umut beslenir mi?? Yarın kan günüm ama dayanamıyorum
Sonucunuz belli oldu mu?

Merhaba kızlar, bende bu ay hamile haberi alacağımdan çok ümitliydim. Adet gecikmesi olunca 2 tane test yaptım ve silik çizgileri gördüm. Kan vermeye gittim ve betam 5.33 çıktı doktor sınırdasın çok yeni bir gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar gidicektim ki adet oldum. İlk günüm öyle sancılı geçti ki kasıklarıma bastırdıkça ağrıyprdu bayılıcam sandım. Doktoru aradım büyük ihtimal kimyasaldı dedi. Aranızda böyle bir şey yaşayan varmı kimyasal kendiliğinden atılıyormu? Ve ilk gün yoğun kanamadan sonraki günler neredeyse kan çok çok az geliyor. Yakınlarımda bence hamile olabilirsin üstüne görme dedikleri seyden dolayı adet olmuşsun dedi kafam çok karışık

Merhaba kızlar, bende bu ay hamile haberi alacağımdan çok ümitliydim. Adet gecikmesi olunca 2 tane test yaptım ve silik çizgileri gördüm. Kan vermeye gittim ve betam 5.33 çıktı doktor sınırdasın çok yeni bir gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar gidicektim ki adet oldum. İlk günüm öyle sancılı geçti ki kasıklarıma bastırdıkça ağrıyprdu bayılıcam sandım. Doktoru aradım büyük ihtimal kimyasaldı dedi. Aranızda böyle bir şey yaşayan varmı kimyasal kendiliğinden atılıyormu? Ve ilk gün yoğun kanamadan sonraki günler neredeyse kan çok çok az geliyor. Yakınlarımda bence hamile olabilirsin üstüne görme dedikleri seyden dolayı adet olmuşsun dedi kafam çok karışık
Yok canım ya benimkiyle aynı olmuşsun negatif umitlenme daha sonra zor oluyor

Kızlar beta 11.gün 136 13.gün 278 cıktı tek embrıyo bakarsak guzel ama cıft embrıyo transfer edildi kafamda bu suru soru acaba tekı bu tuttu ya da ısısı de tuttu ama yavaş felısıyor of kafayı yıcem bısey deyin

Kızlar beta 11.gün 136 13.gün 278 cıktı tek embrıyo bakarsak guzel ama cıft embrıyo transfer edildi kafamda bu suru soru acaba tekı bu tuttu ya da ısısı de tuttu ama yavaş felısıyor of kafayı yıcem bısey deyin
Aynı saatte aynı yerdemi verdiniz acaba

Haklısın en iyisi kafadan atıp rahat takılmakta olsa keşke. Siz ne kadardır istiyorsunuz yaşınız kaçtı acaba
25 yaşındayım ben biraz dinlenmek istiyorum bir anlam sağolsun Allah razı olsun bana güzel tavsiyeler bulundu ilk önce enfeksiyon sıkıntım vardı onu tedavi ediyoruz özel günüm bitecek yarın 3 gün sonra soğan suyu havuç suyu ve süt buharı diye birshe vsrmis doğal yollarla onu deneyeceğim ovulasyon testi aldik onun desteğiyle kontrolüyle olacak çok teşekkür ederim kalbi güzel ablam meleklerim benim🩷💞

25 yaşındayım ben biraz dinlenmek istiyorum bir anlam sağolsun Allah razı olsun bana güzel tavsiyeler bulundu ilk önce enfeksiyon sıkıntım vardı onu tedavi ediyoruz özel günüm bitecek yarın 3 gün sonra soğan suyu havuç suyu ve süt buharı diye birshe vsrmis doğal yollarla onu deneyeceğim ovulasyon testi aldik onun desteğiyle kontrolüyle olacak çok teşekkür ederim kalbi güzel ablam meleklerim benim🩷💞
Bende 25 yaşındayım canım etrafımda kimi görsem kafaya takmayı bıraktıktan sonra hamilelik yaşadı. İstemsizce yaptığımız stres hormonlarımızı etkiliyor. Allah ne eylerse güzel eyler o bizim için uygun zamanı biliyor, kucaklarımızı boş bırakmaz en hayırlı zamanda alırsın inş güzel haberi❤️

İnşallah canım benim❤

Benim teste çıktı sonra gidip kan verdim ilk gebeliğim de ikizdi 5. Günde çıkmıştı teste
5. Günde çıkınca ikiz gebelik ihtimali mi artıyor? Benimde 5. Günde çıktı çünkü ve çok istiyorum ikiz. Değerlerim hakkında birliktim yok. Başlarda çok arttı ama şimdi artış yavaşladı

Bugunku testte 672 cıktı cok mutluyum artık gerek yok yapma dedı ayın 31 gel muayenesine dedı cok gec degil mı bana mı ole geldi
Diğer kan sonuçlarınız nasıl? 2 embriyo transferi mi yapıldı? Ve bugün transfer sonrası kaçıncı gündesiniz ? Çok soru sordum kusura bakmayın

Diğer kan sonuçlarınız nasıl? 2 embriyo transferi mi yapıldı? Ve bugün transfer sonrası kaçıncı gündesiniz ? Çok soru sordum kusura bakmayın
Cıft embrıyo transfer edildi
11.gün 136
13.gün 278
15.gün 67cıktı bugun 15.gün tabi

Cıft embrıyo transfer edildi
11.gün 136
13.gün 278
15.gün 67cıktı bugun 15.gün tabi
Bana da çift embriyo transferi yapıldı. Meraktan catlıyorum sonucunu düşündükçe. Sağlıkla gelsin kucağımıza dilerim bebeklerimiz 🙏

İnşaAllah canım senin transfer nezamandı test yaptınmı hıc sonuc ne oldu
4 ekimde transfer oldum ben. Tabi 5. Günden beri kan veriyorum 😅

T+5 hcg 18.27
T+7 hcg 110, 1
T+9 hcg 317.6
T+11 hcg 626.7

Bugün son olarak verdim kanımı. Bilmiyorum artık ne bekliyor beni ultrasonda

Back
X