Yok bu kalçadan yapılıyor sağlık ocağında yaptırıyorum her sabah
Kendiniz mi yapıyorsunuz? Göbekten vuruyorum ben sorun olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiniz mi yapıyorsunuz? Göbekten vuruyorum ben sorun olmuyor
Progestan dex miYok bu kalçadan yapılıyor sağlık ocağında yaptırıyorum her sabah
Yok progestan sadece kalçadan yapılan progestan dex bikere yaptım göbekten bayıldım korkuyorum onu yapmayaProgestan dex mi
Neden ki. Ben günde 2 kere progestan dex vuruyorum göbekten kalçadan olan ağrı yapıyormuş diye duymuştum bende bu kolay oluyor acımıyor sonra iğne yeri acıyor sadeceYok progestan sadece kalçadan yapılan progestan dex bikere yaptım göbekten bayıldım korkuyorum onu yapmaya
Valalhi bilmiyorum korkuyorum onu yapmaya ama bu yanlış fln vurmuş olabilir mi çünkü ayağımı hissetmiyorum kalkmıyor bile evet normalde ağrıyor ama bu çok fazlaNeden ki. Ben günde 2 kere progestan dex vuruyorum göbekten kalçadan olan ağrı yapıyormuş diye duymuştum bende bu kolay oluyor acımıyor sonra iğne yeri acıyor sadece
Hiç bilgim yok yarın gittiğinizde danışın benceValalhi bilmiyorum korkuyorum onu yapmaya ama bu yanlış fln vurmuş olabilir mi çünkü ayağımı hissetmiyorum kalkmıyor bile evet normalde ağrıyor ama bu çok fazla
Yapinca da çok agirti galiba hemsireden kaynaklı eli ağır oluyor bazı kişilerin yarın gidince söylerimHiç bilgim yok yarın gittiğinizde danışın bence
Allah'ım inşallah sanada nasip eder kucağını doldurur canım benimÇok severek takip ettiğim bir başlıktı Eylül ayında transfer olanlar grubu bende 2 eylülde transfer oldum ve sabırsız olup 6.gğn ka verdim ve yıkıldım sonucuda zaten olumsuz oldu ama hala burada yazılanları sonuna kadar okuyorum hepolumlu olanlar gözünüz aydın olumsuz olanlar be kadar üzülmeyin dedemde insanın dünyası başına yıkılıyor Allah büyük inşallah bizde birgün o evlat sevgisini tadarız
![]()
İçinde hava kalınca şırınganın bende çok yanma yapıyorduYok progestan sadece kalçadan yapılan progestan dex bikere yaptım göbekten bayıldım korkuyorum onu yapmaya
Saygı hastanesi nasıl acaba doğum orda düşüyorum da yeni taşındım pek bilgim yokSultanbeyli bana yakın aslında test fiyatı da uygunmuş hangi hastane acaba
Doktorunuz kim acaba memnunmusunuz kurumdan bende suan arayis icindeyimEvet Novafertil
Ali sami gürbüz doktordan memnunum ama daha pozitif sonuç alamadımDoktorunuz kim acaba memnunmusunuz kurumdan bende suan arayis icindeyim
Banada Necati ozcimeni soylediler konya lida degilim bilgim yok siz neden Ali sami hocayi sectinizAli sami gürbüz doktordan memnunum ama daha pozitif sonuç alamadım
Necati hoca 1 yıldır o merkezde Ali sami yıllardır orda Ali saminin methini daha çok duydum ama Necati hoca da çok iyidirBanada Necati ozcimeni soylediler konya lida degilim bilgim yok siz neden Ali sami hocayi sectiniz
Tesekkur ederimNecati hoca 1 yıldır o merkezde Ali sami yıllardır orda Ali saminin methini daha çok duydum ama Necati hoca da çok iyidir
Merhaba ben fulyada guvenc hocada transfer olmustum pozitifArkadaşlar merhaba ben bu posta daha önce de yazmıştım ama eylülde değilde ekimde transfer olmak nasip olduSizlere bir sorum var bahçeci Fulya da tedavi görüp pozitif alan var mı?
Aa ben de novaart dr kim :)No v a r t
Canım bendede durumlar aynı dr ızın vermıstı sehır dısına cıktık boluya gıttık hersey yolundaydı cumartesı bırden kanamam oldu ama nasıl aktı gıttı şansa hem küçük yer hemde haftasonu dr yok kadındogum devletın hastahanesıne gıttık normalde6.4haftalıktım ultrasonda 7dedı bebek yok bos olabılır arkadada kanama alanın var dedı yatıs verdı neyse ıgne ılac oazar gunu devam ettıgı halde azaldı dıye cıkıs yaptılar içime sinmedi dün özel hastahanede dr a gıttım cok sukur bebegı degıl kalp atısını bıle duyduk ama kanama alanından dolayı rısk var kasıkta agrı pıhtı olmadıgı surece kanamayla atarsın aksı halde dusukde olabılır dedıKızlar selam eylülde transfer oldun çift embrıo hcg güzel gidiyordu cuma gunu jcın randevum vardı ama maalesef gecen cuma kanama oldu acele gıttım tek kese horduler o da boş dışarı dusmus dedı doktor kalan da rısklıymış hemen yatışımı yaptılar pazartesi cıkışım vardı kontrolde kalan kese buyumuş ıcınde embrıyo gorundu ve kalbı düzensiz de olsa duyuldu doktor normal dıyo uc gun onca embrıyo yoktu daha yenı oluşuyor dedı düzce durum nasıl cok korkuyorum
Cok üzüldüm oysa hersey okadar guzel gidiyordu şimdi tek umudum gerı kalan embrıo ıyı gelsin kalb ayıpları düzenli olsun ınsaAllah seninde hersey yolunda gider bu durumda yatmak dinlenmek lazım stres sıkıntı yok dediler dua etmekten başka çaremiz yokCanım bendede durumlar aynı dr ızın vermıstı sehır dısına cıktık boluya gıttık hersey yolundaydı cumartesı bırden kanamam oldu ama nasıl aktı gıttı şansa hem küçük yer hemde haftasonu dr yok kadındogum devletın hastahanesıne gıttık normalde6.4haftalıktım ultrasonda 7dedı bebek yok bos olabılır arkadada kanama alanın var dedı yatıs verdı neyse ıgne ılac oazar gunu devam ettıgı halde azaldı dıye cıkıs yaptılar içime sinmedi dün özel hastahanede dr a gıttım cok sukur bebegı degıl kalp atısını bıle duyduk ama kanama alanından dolayı rısk var kasıkta agrı pıhtı olmadıgı surece kanamayla atarsın aksı halde dusukde olabılır dedı