Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Cok üzüldüm oysa hersey okadar guzel gidiyordu şimdi tek umudum gerı kalan embrıo ıyı gelsin kalb ayıpları düzenli olsun ınsaAllah seninde hersey yolunda gider bu durumda yatmak dinlenmek lazım stres sıkıntı yok dediler dua etmekten başka çaremiz yok 😌
3gundur lavabo harıcı kalkmıyorum neysekı yolculuk ıyı gectı evıme geldım o degıl ustune bırde felaket grıp oldum hapsurup duruyorum. Cuma gunu hersey yolunda gıderse normalde kalp atısı ıcın gıdecektım cumaya dr cagırdı gıdecegım senın kanaman varmı suan benım koyu sekılde bazen lavaboya gelıyor bazen peceteye sadece

3gundur lavabo harıcı kalkmıyorum neysekı yolculuk ıyı gectı evıme geldım o degıl ustune bırde felaket grıp oldum hapsurup duruyorum. Cuma gunu hersey yolunda gıderse normalde kalp atısı ıcın gıdecektım cumaya dr cagırdı gıdecegım senın kanaman varmı suan benım koyu sekılde bazen lavaboya gelıyor bazen peceteye sadece
Hastanede daha bıtmıştı kanama bugun sankı cok hafif katın ağrım var gjbı gaz da olabılır psiskolojıkte artık bnde bilmiyorum yarın Baska dr dan randevu aldım bakalım 2 gu de ne degısmıs

Back
X