- 25 Mart 2025
- 933
- 226
- 18
- 33
- Konu Sahibi pamilyaponca
Pes etmek yok imkanlarımız el verdiği sürece inşallahTekrar deneyeceğim kısmetse.8 ay kadar geçti Allahtan ümit kesilmez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes etmek yok imkanlarımız el verdiği sürece inşallahTekrar deneyeceğim kısmetse.8 ay kadar geçti Allahtan ümit kesilmez![]()
bIrde bu karnin alt tarafina giren kisa süreli kramplar normalmi. Cuma transfer oldum. Kilitliyo beniBaş dönmesi estroferm içtikten sonra mi oluyor? Hiç dikkat ettiniz mi?
Bence normal. Bir çok belirti benim fikrim belirti değil sadece yan etki. Çünkü bendeki belirtilerin bir çoğunu ben zaten transfer öncesi de yaşıyordum. Mesela estroferm o ne zaman içsem mayisiyorum halsizlesiyorum. Fitil yaptığımda alt karnıma kramp giriyor bir süre. Muhtemelen progestan hormonundan kaynaklaniyor olabilir. Çünkü hem iğne hem de fitil olarak yüksek dozda alıyoruz. Vucud ne yapsın? Keza estrofermin reçetesini okudum günde bir doz diyor. Ama biz 3-4 katı kullanıyoruz. Zaten o nedenle ilacı fazla alamıyoruz eczaneden. Elinde var gözüktugu için devlet karşılamıyor. Kan sulandiricilar da bence git gite baş dönmesi mide bulantısı fln yapacak. Eğer kişinin kanı yagliysa, kıvam koyuysa vücudu damar yapisi da ona alisiktir. Biz buna müdahale ederek kendi rutinimizi bozmuş oluyoruz. Vücutta haliyle tepki veriyor.B
bIrde bu karnin alt tarafina giren kisa süreli kramplar normalmi. Cuma transfer oldum. Kilitliyo beni
Evet bugun 5.günün oluyor transfer gününü sayılmıyor güzel haber almanizi diliyorumGunleri sayarken transfer gunu sayilmiyomu. Mesela ben cuma gunu transfer oldum oglen 12 de. Cumartesiyi ilk gunmu sayicam. Bugun carsamba 5. gunummu oluyo
Günde 3 kez içiyorum Estrofem, olabilir ama bu bnm 3. Denemem. İlk 2 sinde de içmiştim hiç dönmemişti. Progestan hap mı acaba? Çünkü ilk 2 sinde hapı fitil olarak vermişti doktor şimdiki doktorum bunu direk ağızdan yutturuyorBaş dönmesi estroferm içtikten sonra mi oluyor? Hiç dikkat ettiniz mi?
Cok mantikli. Ne guzel anlatmissiniz. Estrofem 4 kez progesran hap 3 kez progestan igne 1 kez coraspirin 1 kez. Gunluk bu kadar ilac vucudu etkilemesinde napsin. İşte belirti ariyorum ya. aslinda gercektende su an yan etkidir :) tesekkurler canimBence normal. Bir çok belirti benim fikrim belirti değil sadece yan etki. Çünkü bendeki belirtilerin bir çoğunu ben zaten transfer öncesi de yaşıyordum. Mesela estroferm o ne zaman içsem mayisiyorum halsizlesiyorum. Fitil yaptığımda alt karnıma kramp giriyor bir süre. Muhtemelen progestan hormonundan kaynaklaniyor olabilir. Çünkü hem iğne hem de fitil olarak yüksek dozda alıyoruz. Vucud ne yapsın? Keza estrofermin reçetesini okudum günde bir doz diyor. Ama biz 3-4 katı kullanıyoruz. Zaten o nedenle ilacı fazla alamıyoruz eczaneden. Elinde var gözüktugu için devlet karşılamıyor. Kan sulandiricilar da bence git gite baş dönmesi mide bulantısı fln yapacak. Eğer kişinin kanı yagliysa, kıvam koyuysa vücudu damar yapisi da ona alisiktir. Biz buna müdahale ederek kendi rutinimizi bozmuş oluyoruz. Vücutta haliyle tepki veriyor.
Insallah aminnn. Isteyen herkese nasip etsin rabbimEvet bugun 5.günün oluyor transfer gününü sayılmıyor güzel haber almanizi diliyorum![]()
Hadi bakalım inşallahHepimiz için dua ediyorum bakalımbende yarın ikinci kanı vermeye gideceğim inşallah güzel artmıştır hala korku var içimde![]()
Ya tabiki ,doktorum çoklu gebelik her zaman için risk taşır dedi önemli olan bir tane sağlıklı olması dedi. İnşallah rabbim gönlünüze göre verirbenim gönlümden geçen 1 tane sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat. ama Allah neyi hayırlı görürse o olsun tek dileğim bu.
ben de senin gibi olumsuz düşünmeye çok meyilli biriyim :)
Her bünyeye farklı etki de yapabilir. Ben transfer öncesi her ictigimde, ictikten yarım saat kadar fln sonra bakıyorum mayismisim uykum var hafif uyuklamalar fln oluyordu. Rahmi kalinlastirdigi için karında hep doluluk dolgunluk hissi, mesaneye baskı olduğu için daha sık idrara çıkma fln oluyor. Şimdi bakarsan bunlara gebelik alametide denilir. Ama ilaç yan etkisi de olma ihtimali çok yüksek. Ağızdan veya vajinal yolla ikisi de oluyor. Ama sanırım emilimi önemli. Belki vajinal yoldan daha hızlı emildigi için olabilir.Günde 3 kez içiyorum Estrofem, olabilir ama bu bnm 3. Denemem. İlk 2 sinde de içmiştim hiç dönmemişti. Progestan hap mı acaba? Çünkü ilk 2 sinde hapı fitil olarak vermişti doktor şimdiki doktorum bunu direk ağızdan yutturuyor
Bakalım yarın test yapıcamHer bünyeye farklı etki de yapabilir. Ben transfer öncesi her ictigimde, ictikten yarım saat kadar fln sonra bakıyorum mayismisim uykum var hafif uyuklamalar fln oluyordu. Rahmi kalinlastirdigi için karında hep doluluk dolgunluk hissi, mesaneye baskı olduğu için daha sık idrara çıkma fln oluyor. Şimdi bakarsan bunlara gebelik alametide denilir. Ama ilaç yan etkisi de olma ihtimali çok yüksek. Ağızdan veya vajinal yolla ikisi de oluyor. Ama sanırım emilimi önemli. Belki vajinal yoldan daha hızlı emildigi için olabilir.
Mesela beta baktirirken bir de genel olarak tüm değerlerinize baktırın. Özelikle karaciger ile ilgili alt enzim, kolestrol HDL ldl fln baktırın kan değerlerinize de baktırın. İlaçların etkisi çok net anlaşılıyor. Çünkü kandan alınan ilaçları direkt karaciğer vücuda yararlı hale getiriyor. Yuttuklarimiz öncelik mide bağırsak olarak ilerliyor. Eğer bagirsaklar sağlam değilse vücuda ekstra yük olarak da binecek.. ben karaciğer degeleerime baktırdım mesela daha transfer öncesi üst limiti asmistim. Şimdi kim bilir neler olmuştur.Cok mantikli. Ne guzel anlatmissiniz. Estrofem 4 kez progesran hap 3 kez progestan igne 1 kez coraspirin 1 kez. Gunluk bu kadar ilac vucudu etkilemesinde napsin. İşte belirti ariyorum ya. aslinda gercektende su an yan etkidir :) tesekkurler canim
İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Rabbim isteyen her kim varsa evlat sahibi yapsınBakalım yarın test yapıcam
Teşekkür ederim aminHayırlı olsun inşallah sağlıkla katlanarak artsın değerin![]()
Benim de 8 eyluk transfer günüm o günü saymiyorum cumartesi 12.gün oluyor diger transferlerimde de saymamistik transfer gününüMerhaba arkadaşlar 8 Eylül'de transfer oldum 12 gün kullan dedi hemşire ilaç iğne...yani cuma test günü mü oluyor...8 Eylül de sayilinca
Cumartesi tüp bebek merkezi kapalı oluyor... pazartesi gününe fazladan iğne ilaç olacak kalakaldımBenim de 8 eyluk transfer günüm o günü saymiyorum cumartesi 12.gün oluyor diger transferlerimde de saymamistik transfer gününü
Benim de 8 eyluk transfer günüm o günü saymiyorum cumartesi 12.gün oluyor diger transferlerimde de saymamistik transfer günümüMerhaba arkadaşlar 8 Eylül'de transfer oldum 12 gün kullan dedi hemşire ilaç iğne...yani cuma test günü mü oluyor...8 Eylül de sayilinca
Cum günü de yaptirabilirsiniz genelde 5.gün embriyosu ise çıkıyor diyolar burada hep bu sekilde okudumCumartesi tüp bebek merkezi kapalı oluyor... pazartesi gününe fazladan iğne ilaç olacak kalakaldım
yumurta toplama gunu kan almislardi herseyim duzgundu dediginiz gibi bozulduysa ve gebelik olduysa baska ilac veriyolarmi. Nasil duzelticez ne yaptilar size. Tutunma olursa estrofemi birakicakmiyim ne kadar daha kullanicam acaba. Yuruyen eczane gibi olduk :))))Mesela beta baktirirken bir de genel olarak tüm değerlerinize baktırın. Özelikle karaciger ile ilgili alt enzim, kolestrol HDL ldl fln baktırın kan değerlerinize de baktırın. İlaçların etkisi çok net anlaşılıyor. Çünkü kandan alınan ilaçları direkt karaciğer vücuda yararlı hale getiriyor. Yuttuklarimiz öncelik mide bağırsak olarak ilerliyor. Eğer bagirsaklar sağlam değilse vücuda ekstra yük olarak da binecek.. ben karaciğer degeleerime baktırdım mesela daha transfer öncesi üst limiti asmistim. Şimdi kim bilir neler olmuştur.
3.gun embriyosu canim...Benim de 8 eyluk transfer günüm o günü saymiyorum cumartesi 12.gün oluyor diger transferlerimde de saymamistik transfer günümü
Cum günü de yaptirabilirsiniz genelde 5.gün embriyosu ise çıkıyor diyolar burada hep bu sekilde okudum