- Konu Sahibi pamilyaponca
Çıkar herhalde oda diye düşünüyorum bi doktorunuzla iletisime gecebilirseniz sorun. hangi ilaclari kullanıyorsunuz3.gun embriyosu canim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkar herhalde oda diye düşünüyorum bi doktorunuzla iletisime gecebilirseniz sorun. hangi ilaclari kullanıyorsunuz3.gun embriyosu canim...
Aynen yarın yazayım...ben cuma diye odaklandım kendimi...hemşireye bugünden itibaren mi 12 gün demiştim evet demişti...estrofem DUPHASTON- prednol coraspin kan sulandirici iğne promester iğneÇıkar herhalde oda diye düşünüyorum bi doktorunuzla iletisime gecebilirseniz sorun. hangi ilaclari kullanıyorsunuz
İlaçlari kesmeden kolay kolay duzelicegini sanmıyorum. Komple paketli gıdayı bırakıp full organik ile vücut yükünü azaltmak icap eder. Oda çok mümkün değil. Bana da bir şey yapmadılar. Sadece öğrenmiş oldum :). Bence tutunma olursa estroferm kullandırılır. 12. Haftaya kadar da progesteron kullanılıyor ama fitil mi ignemi artık ona doktor karar verir. İnşallah nasip olursa yaşayıp göreceğiz bir gün :)yumurta toplama gunu kan almislardi herseyim duzgundu dediginiz gibi bozulduysa ve gebelik olduysa baska ilac veriyolarmi. Nasil duzelticez ne yaptilar size. Tutunma olursa estrofemi birakicakmiyim ne kadar daha kullanicam acaba. Yuruyen eczane gibi olduk :))))
Bana direk 20 eylul test gününüz diye soyledi hemşire 3.tedavim bu benim diger doktor da transfer gününü saymamisti ilaclarimiz hemen hemen aynıAynen yarın yazayım...ben cuma diye odaklandım kendimi...hemşireye bugünden itibaren mi 12 gün demiştim evet demişti...estrofem DUPHASTON- prednol coraspin kan sulandirici iğne promester iğne![]()
Hay Allah o gün takvimi açıp bakmakta gelmedi aklıma..Dr yazayım yarın...amin canım amin...o günden beri ağrı sancılar devam ediyorBana direk 20 eylul test gününüz diye soyledi hemşire 3.tedavim bu benim diger doktor da transfer gününü saymamisti ilaclarimiz hemen hemen aynıhepsi şifa olsun inşallah guzel haberi alin
Ayy bunları okuyunca nasıl mutlu oluyorum hepinizin adına gerçekten bana da dua edin kızlar bende şuan gonalf ve oxideten kullanıyorum cumartesi günü opu olup taze transfer olacağım Allah nasip ederse yorumlarınızı okudukça içim kıpır kıpır bollll pozitifler görmek dileğiyle hepimizzzzHay Allah o gün takvimi açıp bakmakta gelmedi aklıma..Dr yazayım yarın...amin canım amin...o günden beri ağrı sancılar devam ediyorhe bir de fitil var beni fitil eden
...sizde durumlar nasil
Benim de yarın 6. Gün embriyosu transferim var, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Benim için de dua eder misinizCanım endişelenme bende biraz kalça ağrısı var ama 9. Güne gelince hepsi kayboldu gitti göğüs hassasiyeti vs bile olmadı hala hiç belirti yok. Belirti yok diye olumsuz düşünme![]()
Sağlıkla kolaylıkla güzellikle geçsin inşallahBenim de yarın 6. Gün embriyosu transferim var, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Benim için de dua eder misiniz![]()
Ayy bunları okuyunca nasıl mutlu oluyorum hepinizin adına gerçekten bana da dua edin kızlar bende şuan gonalf ve oxideten kullanıyorum cumartesi günü opu olup taze transfer olacağım Allah nasip ederse yorumlarınızı okudukça içim kıpır kıpır bollll pozitifler görmek dileğiyle hepimizzzz![]()
Siz transfer oldunuz muAmin canım amin ...hepimiz aynı düşünceler aynı sorular içindeyiz...rabbim goruyor nasip eyler inşallah...günlerdir yaşadığım ağrı sancı insallah olumlu sonuc verir
![]()
8 Eylül de oldumSiz transfer oldunuz mu![]()
Yaa test gününüz ne zaman Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bol pozitif haberleri bekliyoruzzz8 Eylül de oldum
Ben estrofem kan sulandiri iğne ve prolutex kullaniyorum hic bir belirtim falan hic birseyim yok bu duruma biraz gerginim yarin transfer günü hariç 10.günüm olacak erken gebelik testine cesaretim yok kani bekliyorum bakalım inşallah pozitif sonuc görürüzHay Allah o gün takvimi açıp bakmakta gelmedi aklıma..Dr yazayım yarın...amin canım amin...o günden beri ağrı sancılar devam ediyorhe bir de fitil var beni fitil eden
...sizde durumlar nasil
Igne prolutex degil bir onceki tedavide kullanmistim onu aklim karisti promester kullaniyorumBen estrofem kan sulandiri iğne ve prolutex kullaniyorum hic bir belirtim falan hic birseyim yok bu duruma biraz gerginim yarin transfer günü hariç 10.günüm olacak erken gebelik testine cesaretim yok kani bekliyorum bakalım inşallah pozitif sonuc görürüz
8 Eylül'de hemşire 12 gün kullan dedi ilaç iğne ..o gunle sayınca cuma oluyor ...sabah giderim insallah amin canım hepimiz içinYaa test gününüz ne zaman Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bol pozitif haberleri bekliyoruzzz![]()
AminnSağlıkla kolaylıkla güzellikle geçsin inşallahah biz tüp bebek anneleri gerçekten bambaşka bir iç dünyamız var Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah
![]()
Ya ben gonalf kullanıyorum şimdi yarın diğer iğneye geçeceğim siz kullandınız mı gonalf aşırı derecede Boğaz’da yanmam ve baş ağrım oluyor yaşayan varmı acaba bu durumu8 Eylül'de hemşire 12 gün kullan dedi ilaç iğne ..o gunle sayınca cuma oluyor ...sabah giderim insallah amin canım hepimiz için![]()
Gonal f yi opudan önce kullandım...sonra farklı ignelere devam ...bende alerji yapmadı ama tabi ağrı sancı acı hep varYa ben gonalf kullanıyorum şimdi yarın diğer iğneye geçeceğim siz kullandınız mı gonalf aşırı derecede Boğaz’da yanmam ve baş ağrım oluyor yaşayan varmı acaba bu durumu