• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Çıkar herhalde oda diye düşünüyorum bi doktorunuzla iletisime gecebilirseniz sorun. hangi ilaclari kullanıyorsunuz
Aynen yarın yazayım...ben cuma diye odaklandım kendimi...hemşireye bugünden itibaren mi 12 gün demiştim evet demişti...estrofem DUPHASTON- prednol coraspin kan sulandirici iğne promester iğne🙄🙄

yumurta toplama gunu kan almislardi herseyim duzgundu dediginiz gibi bozulduysa ve gebelik olduysa baska ilac veriyolarmi. Nasil duzelticez ne yaptilar size. Tutunma olursa estrofemi birakicakmiyim ne kadar daha kullanicam acaba. Yuruyen eczane gibi olduk :))))
İlaçlari kesmeden kolay kolay duzelicegini sanmıyorum. Komple paketli gıdayı bırakıp full organik ile vücut yükünü azaltmak icap eder. Oda çok mümkün değil. Bana da bir şey yapmadılar. Sadece öğrenmiş oldum :). Bence tutunma olursa estroferm kullandırılır. 12. Haftaya kadar da progesteron kullanılıyor ama fitil mi ignemi artık ona doktor karar verir. İnşallah nasip olursa yaşayıp göreceğiz bir gün :)

Dün ve bugün farklı markalarda test yaptım. Bugün de leke gördüm.

Eklentiler

• 1000118800.webp
    1000118800.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000118639.webp
    1000118639.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 51
Aynen yarın yazayım...ben cuma diye odaklandım kendimi...hemşireye bugünden itibaren mi 12 gün demiştim evet demişti...estrofem DUPHASTON- prednol coraspin kan sulandirici iğne promester iğne🙄🙄
Bana direk 20 eylul test gününüz diye soyledi hemşire 3.tedavim bu benim diger doktor da transfer gününü saymamisti ilaclarimiz hemen hemen aynı 🤕hepsi şifa olsun inşallah guzel haberi alin

Bana direk 20 eylul test gününüz diye soyledi hemşire 3.tedavim bu benim diger doktor da transfer gününü saymamisti ilaclarimiz hemen hemen aynı 🤕hepsi şifa olsun inşallah guzel haberi alin
Hay Allah o gün takvimi açıp bakmakta gelmedi aklıma..Dr yazayım yarın...amin canım amin...o günden beri ağrı sancılar devam ediyor 🙄🥴 he bir de fitil var beni fitil eden 😬 ...sizde durumlar nasil

Hay Allah o gün takvimi açıp bakmakta gelmedi aklıma..Dr yazayım yarın...amin canım amin...o günden beri ağrı sancılar devam ediyor 🙄🥴 he bir de fitil var beni fitil eden 😬 ...sizde durumlar nasil
Ayy bunları okuyunca nasıl mutlu oluyorum hepinizin adına gerçekten bana da dua edin kızlar bende şuan gonalf ve oxideten kullanıyorum cumartesi günü opu olup taze transfer olacağım Allah nasip ederse yorumlarınızı okudukça içim kıpır kıpır bollll pozitifler görmek dileğiyle hepimizzzz🙈🥹🥰

Kızlar 13 eylülde transfer oldum ben ilaç olarak
4 estrofem
4 progestan fitil
1 coraspin
1 oksapar iğne göbekten bende önceki transferlerimde kalçadan promester iğne kullanmıştık bu sefer vermedi kafam karıştı biraz 🤦🏼‍♀️

Canım endişelenme bende biraz kalça ağrısı var ama 9. Güne gelince hepsi kayboldu gitti göğüs hassasiyeti vs bile olmadı hala hiç belirti yok. Belirti yok diye olumsuz düşünme💕
Benim de yarın 6. Gün embriyosu transferim var, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Benim için de dua eder misiniz🙏🏻

Benim de yarın 6. Gün embriyosu transferim var, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. Benim için de dua eder misiniz🙏🏻
Sağlıkla kolaylıkla güzellikle geçsin inşallah 😊 ah biz tüp bebek anneleri gerçekten bambaşka bir iç dünyamız var Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah 🙏

Ayy bunları okuyunca nasıl mutlu oluyorum hepinizin adına gerçekten bana da dua edin kızlar bende şuan gonalf ve oxideten kullanıyorum cumartesi günü opu olup taze transfer olacağım Allah nasip ederse yorumlarınızı okudukça içim kıpır kıpır bollll pozitifler görmek dileğiyle hepimizzzz🙈🥹🥰
🥹🥹 Amin canım amin ...hepimiz aynı düşünceler aynı sorular içindeyiz...rabbim goruyor nasip eyler inşallah...günlerdir yaşadığım ağrı sancı insallah olumlu sonuc verir 🤲🏼🤲🏼🌸🥰

Ben estrofem kan sulandiri iğne ve prolutex kullaniyorum hic bir belirtim falan hic birseyim yok bu duruma biraz gerginim yarin transfer günü hariç 10.günüm olacak erken gebelik testine cesaretim yok kani bekliyorum bakalım inşallah pozitif sonuc görürüz

Ben estrofem kan sulandiri iğne ve prolutex kullaniyorum hic bir belirtim falan hic birseyim yok bu duruma biraz gerginim yarin transfer günü hariç 10.günüm olacak erken gebelik testine cesaretim yok kani bekliyorum bakalım inşallah pozitif sonuc görürüz
Igne prolutex degil bir onceki tedavide kullanmistim onu aklim karisti promester kullaniyorum😀

8 Eylül'de hemşire 12 gün kullan dedi ilaç iğne ..o gunle sayınca cuma oluyor ...sabah giderim insallah amin canım hepimiz için🤲🏼🌸🥰
Ya ben gonalf kullanıyorum şimdi yarın diğer iğneye geçeceğim siz kullandınız mı gonalf aşırı derecede Boğaz’da yanmam ve baş ağrım oluyor yaşayan varmı acaba bu durumu

Ya ben gonalf kullanıyorum şimdi yarın diğer iğneye geçeceğim siz kullandınız mı gonalf aşırı derecede Boğaz’da yanmam ve baş ağrım oluyor yaşayan varmı acaba bu durumu
Gonal f yi opudan önce kullandım...sonra farklı ignelere devam ...bende alerji yapmadı ama tabi ağrı sancı acı hep var

Back
X