• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Çok geçmiş olsun kızlar benim de 2. Denememdi bu ilkinde hiç embriyom bile olmamıştı vardır bi zamanı demiştim siz de kötü düşünmeyin imkanınız varsa eğer devam edin elbet bigün kavuşacağız inşallah kısa zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim emek veren herkese 🥹

Pozitif canım çok şükür bende bugün 4.Kanımı verdim bekliyorum ☺️
6. Gün 58.8
8. Gün 219
9. Gün lekelenmelerim oldu ağrıyla birlikte korktum tekrar verdim 302
Bugünde bekliyorum işte sen başka vermişmiydin hiç
Benim de 290 canım çok şükür 🙏🏻🥰🥰 seninde çift transfermiydi? Bende hiç lekelenme olmadıı senin ki yerleşme kanaması demek kii. Ayyy maşallah bize 🧿🥰

Benimde 583 çıktı çok şükür ☺️ yok tek canım, 9. Günde gelmesi korkuttu biraz ama çok şükür yerleşme kanamasıymış o günden sonra gelmedi zaten daha. Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🌸

Çok geçmiş olsun kızlar benim de 2. Denememdi bu ilkinde hiç embriyom bile olmamıştı vardır bi zamanı demiştim siz de kötü düşünmeyin imkanınız varsa eğer devam edin elbet bigün kavuşacağız inşallah kısa zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim emek veren herkese 🥹
Daha önce 4 deneme yapmıştık bu 5 tüp bebek denemem tuttu. Yedi yıllık evliyim daha önce embriyolarımıngelişimleri durmuştu transfer olamadım desem yeridir. İlk gittiğim hastanede hep yanlış işlem yapılmıştı çünkü onu transferden saymıyorum. Eşimde sorun olduğunu düşünüyorduk. Bülent Tıraş’tan önce muayene için Semra Kahraman’a gittim Memorial hastanesi Semra hoca benden de genetik testi istedi gerçekliği kanıtlanmayan bir testmiş test sonucum negatif çıksa da o seni yeni bulunan varyantlı bir gene rastladılar Semra hoca bana çocuğun olmaz hamile kalamazsın şimdi git belki tip ilerlerse bir ihtimal olur dedi. Dünya başıma yıkılmıştı sonrasında oradan çıkıp bülent Hoca’ya gittim keşke ilk başta ona gitseydim bana bu testin gerçek olmadığını olgun yumurtalarımın olduğunu söyledi test gerçek olsaydı olmazmış. Orada tedaviye başladık altı embriyo oluştu yavaş gelişen yine kaliteleri bile belli değildi donduruldular tedaviye üç yıl ara verdim benim aklım hep Semra hocanın dediğinde kaldı çünkü çok korktum psikolojimi altüst etmişti. Ve sonuç olarak şu an hamileyim kesinlikle umudunuzu yitirmeyin Allah’tan ümit kesilmez merkez değiştirin gerekirse laboratuvar çok önemli kızlar 🥹🙏🏻

Benimde 583 çıktı çok şükür ☺️ yok tek canım, 9. Günde gelmesi korkuttu biraz ama çok şükür yerleşme kanamasıymış o günden sonra gelmedi zaten daha. Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🌸
Maşallah canım. Sonucun çok fazla yüksek olması bana ikiz gibi geldi de tek yumurta ikizi olmasın doktoruna bildirdin mi🥰😄

Doktorların bu yersiz tutumları gerçekten çok irite ediyor. Yani test şu bu tamam bi problem varsa illaki gebelik durumu zorlaşır uzun zaman alabilir vs ama rahmin olduğu ve menopozda olmadığın sürece bence her zaman şans vardır belki 1 sene belki 10 sene sonra Rabbim ol derse olur onların bu imkansız laflarına çıldırıyorum. Bende 3 buçuk senedir uğraşıyorum çatlatma aşılama boş gebelik transfer olmayan tüp bebek vs birçok şey yaşadık üstelik hiçbir sorun da görünmüyordu ki sorun olmaması daha zor diyorlar çünkü tedavi edebileceğin üzerinde durabileceğin bir durum yok ortada ama pes etmedik tamamen nasip kısmet. Allahım herkese kolaylıkla nasip etsin, doğal gebe kalmak ne büyük lütufmuş aslında yaşamayınca herşey ne kolay geliyor

Maşallah canım. Sonucun çok fazla yüksek olması bana ikiz gibi geldi de tek yumurta ikizi olmasın doktoruna bildirdin mi🥰😄
Yok kuzum zannetmiyorum benim zaten 5. Günde testim pozitif çıkmıştı muhtemelen transferden sonra hemen tutunduğu için beta şuana kadar yükseldi ☺️ hemşireye yazdım dönüş bekliyorum planlama yapacak işte ne zaman gideyim diye sen görüştün mü

Yok kuzum zannetmiyorum benim zaten 5. Günde testim pozitif çıkmıştı muhtemelen transferden sonra hemen tutunduğu için beta şuana kadar yükseldi ☺️ hemşireye yazdım dönüş bekliyorum planlama yapacak işte ne zaman gideyim diye sen görüştün mü
Evet doğru senin ki erken tutunma bencede 🥰 Ben de sabah attım sonucumu hâlâ cevap vermedi sinir etti beni 😄

Aa 😂 gerçi ilk testinse eğer ikinciyi istemesi normal benim artık 4. Olduğu için gün verir diye düşünüyorum

Kızlar benim galiba olumsuz sonuçlanacak. Bugün 7.günüm. idrar testi yaptım sabah tek çizgi. 3.gun embriyosuydu çiftti. Pozitife sonuçlanacak olsa silikte olsa bir çizgi olurdu diye düşünüyorum

Kızlar benim galiba olumsuz sonuçlanacak. Bugün 7.günüm. idrar testi yaptım sabah tek çizgi. 3.gun embriyosuydu çiftti. Pozitife sonuçlanacak olsa silikte olsa bir çizgi olurdu diye düşünüyorum
3. Gün embriyosu için daha erken canım 9. Günde bak tekrardan olumsuz düşünme vaktin var daha

3. Gün embriyosu için daha erken canım 9. Günde bak tekrardan olumsuz düşünme vaktin var daha
Diğer tüp Bebek tedavimde 9. Günde çift çizgi çıkmıştı hemen. Değerimde 248di o zaman. Bende 7.gunde tutmuş ise silikte olsa bir çizgi olur diye düşünüp yapmıştım sabah.

Back
X