- 27 Kasım 2019
- 501
- 450
- 103
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
Bugün test günümüz ,kan verdim sonucu bekliyorumBen sana dedim bak daha yeni yükseliyorhayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün test günümüz ,kan verdim sonucu bekliyorumBen sana dedim bak daha yeni yükseliyorhayırlı olsun
İnşallahCiddi misinne bereketli topikti nazar oldu resmen. Çok üzüldüm umudunuzu kaybetmeyin bi daha ki sefere inşallah
![]()
Pozitif canım çok şükür bende bugün 4.Kanımı verdim bekliyorumBugün test günümüz ,kan verdim sonucu bekliyorumsen ne durumdasın?
![]()
Benim de 290 canım çok şükürPozitif canım çok şükür bende bugün 4.Kanımı verdim bekliyorum
6. Gün 58.8
8. Gün 219
9. Gün lekelenmelerim oldu ağrıyla birlikte korktum tekrar verdim 302
Bugünde bekliyorum işte sen başka vermişmiydin hiç
Daha önce 4 deneme yapmıştık bu 5 tüp bebek denemem tuttu. Yedi yıllık evliyim daha önce embriyolarımıngelişimleri durmuştu transfer olamadım desem yeridir. İlk gittiğim hastanede hep yanlış işlem yapılmıştı çünkü onu transferden saymıyorum. Eşimde sorun olduğunu düşünüyorduk. Bülent Tıraş’tan önce muayene için Semra Kahraman’a gittim Memorial hastanesi Semra hoca benden de genetik testi istedi gerçekliği kanıtlanmayan bir testmiş test sonucum negatif çıksa da o seni yeni bulunan varyantlı bir gene rastladılar Semra hoca bana çocuğun olmaz hamile kalamazsın şimdi git belki tip ilerlerse bir ihtimal olur dedi. Dünya başıma yıkılmıştı sonrasında oradan çıkıp bülent Hoca’ya gittim keşke ilk başta ona gitseydim bana bu testin gerçek olmadığını olgun yumurtalarımın olduğunu söyledi test gerçek olsaydı olmazmış. Orada tedaviye başladık altı embriyo oluştu yavaş gelişen yine kaliteleri bile belli değildi donduruldular tedaviye üç yıl ara verdim benim aklım hep Semra hocanın dediğinde kaldı çünkü çok korktum psikolojimi altüst etmişti. Ve sonuç olarak şu an hamileyim kesinlikle umudunuzu yitirmeyin Allah’tan ümit kesilmez merkez değiştirin gerekirse laboratuvar çok önemli kızlarÇok geçmiş olsun kızlar benim de 2. Denememdi bu ilkinde hiç embriyom bile olmamıştı vardır bi zamanı demiştim siz de kötü düşünmeyin imkanınız varsa eğer devam edin elbet bigün kavuşacağız inşallah kısa zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim emek veren herkese![]()
Maşallah canım. Sonucun çok fazla yüksek olması bana ikiz gibi geldi de tek yumurta ikizi olmasın doktoruna bildirdin miBenimde 583 çıktı çok şüküryok tek canım, 9. Günde gelmesi korkuttu biraz ama çok şükür yerleşme kanamasıymış o günden sonra gelmedi zaten daha. Hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
![]()
Yok kuzum zannetmiyorum benim zaten 5. Günde testim pozitif çıkmıştı muhtemelen transferden sonra hemen tutunduğu için beta şuana kadar yükseldiMaşallah canım. Sonucun çok fazla yüksek olması bana ikiz gibi geldi de tek yumurta ikizi olmasın doktoruna bildirdin mi![]()
Ben baktırmadım canım en son 4 ünde bakmıştı 0.25 çıktı 11 inde transfer oldum o arada progestan fitil kullandım amaKızlar transferden önce Progesteron baktırdınız mı kaç çıkması gerekiyor
Evet doğru senin ki erken tutunma bencedeYok kuzum zannetmiyorum benim zaten 5. Günde testim pozitif çıkmıştı muhtemelen transferden sonra hemen tutunduğu için beta şuana kadar yükseldihemşireye yazdım dönüş bekliyorum planlama yapacak işte ne zaman gideyim diye sen görüştün mü
Bende bekliyorum halaEvet doğru senin ki erken tutunma bencedeBen de sabah attım sonucumu hâlâ cevap vermedi sinir etti beni
![]()
2 gün sonra tekrarla hayırlı olsun ilaçlara devam dedi kapattıBende bekliyorum hala![]()
Evet benim gittiğim doktor baktı ama kaç olması gerektiği hakkında hiç bir fikrim yokKızlar transferden önce Progesteron baktırdınız mı kaç çıkması gerekiyor
3. Gün embriyosu için daha erken canım 9. Günde bak tekrardan olumsuz düşünme vaktin var dahaKızlar benim galiba olumsuz sonuçlanacak. Bugün 7.günüm. idrar testi yaptım sabah tek çizgi. 3.gun embriyosuydu çiftti. Pozitife sonuçlanacak olsa silikte olsa bir çizgi olurdu diye düşünüyorum
Diğer tüp Bebek tedavimde 9. Günde çift çizgi çıkmıştı hemen. Değerimde 248di o zaman. Bende 7.gunde tutmuş ise silikte olsa bir çizgi olur diye düşünüp yapmıştım sabah.3. Gün embriyosu için daha erken canım 9. Günde bak tekrardan olumsuz düşünme vaktin var daha