- 30 Haziran 2022
- 1.601
- 1.322
- 83
- 27
- Konu Sahibi pamilyaponca
Maşallah hayırla kucağına al12. Gün ve kan sonucumdan bildiriyorum hamileyimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah hayırla kucağına al12. Gün ve kan sonucumdan bildiriyorum hamileyimmm![]()
Teşekkür ederim saolasınızMaşallah hayırla kucağına al
İnşallahTebrikler darısı bbaşımıza
Benim de ilk transferimdi biyokimyasal oldu inşallah bir daha tekrar etmezGörüştüm embriyoların genetiği normal değildir dedi. Çift transfer edildi. İlk kez yaşadım ben biyokimyasal tekrar eder mi acaba?
İnşallah canım. Benim ikinci transferimdi ilki tazeydi bu dondurulmuş. İlki hiç tutmamıştı bu da kimyasal işte. Bekliyorum regl olmayı.Benim de ilk transferimdi biyokimyasal oldu inşallah bir daha tekrar etmez
Maalesef sürekli gelen giden oluyor millete söylemedik tabi ondan da haberleri yok ama genelde yatmaya çalışıyorum senYatıp dinleniyormusun yoksa normal hayatına devam mı bu arada
Ben yatıyorum sürekli tuvalet yada bi evin içinde dolanma dışında hiç kalkmadım bu gün biraz daha aktiftim ama egilip kalkacak zorlayacak hiç bişey yapmadım ilk transferimdede öyle yapmıştım yeme içme duş herşeye çok dikkat ettim bundada öyle yapıyorumMaalesef sürekli gelen giden oluyor millete söylemedik tabi ondan da haberleri yok ama genelde yatmaya çalışıyorum sen
Bende eğilip kalkmiyorum ona dikkat ediyorum bakacak kimse yok mecbur yemeğimi ayarliyorum fazla uğraştırmayacak şeyler yapıyorum ilk 3 gün baya dikkat ettimde gün geçtikçe salmaya başladım iyice yatmak şart mı acaba bilemedimBen yatıyorum sürekli tuvalet yada bi evin içinde dolanma dışında hiç kalkmadım bu gün biraz daha aktiftim ama egilip kalkacak zorlayacak hiç bişey yapmadım ilk transferimdede öyle yapmıştım yeme içme duş herşeye çok dikkat ettim bundada öyle yapıyorum
Yok değil canm yani benim doktorumda ilk iki gün yat dinlen diğer günler ağır ve zorlayıcı hareket olmaksızın kalkabilirsin dedi bende kalkıyorum ama ara ara gerisini dinlenerek geçiriyorum mecbur olmuyor kalkmadan zaten transfer olup çalışanlar var yinede olumlu sonuç alıyorlar herşey nasipBende eğilip kalkmiyorum ona dikkat ediyorum bakacak kimse yok mecbur yemeğimi ayarliyorum fazla uğraştırmayacak şeyler yapıyorum ilk 3 gün baya dikkat ettimde gün geçtikçe salmaya başladım iyice yatmak şart mı acaba bilemedim
İş durumu değilde genelde kan değerleri ve rahîm kalınlığı ve uygunluğuna göre gününü söylüyor en azından benim doktorum öyle yaptıKızlar transfer tarihinizi doktor tam olarak mı söylüyor bi yorum yapma şansı oluyor mu yani iş durumlarına göre falan
Bende bekliyorum. 7-10 gün içinde olursun dediler.İnşallah canım. Benim ikinci transferimdi ilki tazeydi bu dondurulmuş. İlki hiç tutmamıştı bu da kimyasal işte. Bekliyorum regl olmayı.
Benden sadece Progesteron bakılmasını istedi 12.gün çağırdı günü belirleyecepim dedi deİş durumu değilde genelde kan değerleri ve rahîm kalınlığı ve uygunluğuna göre gününü söylüyor en azından benim doktorum öyle yaptı
Ben de 8 gündür kullanıyorum çarşamba günü çağırdı gün söyleyecek bakalım ben de merak ediyorum9 gündür ben estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var bakalım ne zaman transfer alıncam
size ne diyecek bakalım ona göre kendimi yorumlarımAşağı yukarı aynı gireriz yada 1veya 2 gün arayla![]()
Mercan sen hemen olacak mısın 2. TransferiBende bekliyorum. 7-10 gün içinde olursun dediler.