• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Maalesef sürekli gelen giden oluyor millete söylemedik tabi ondan da haberleri yok ama genelde yatmaya çalışıyorum sen
Ben yatıyorum sürekli tuvalet yada bi evin içinde dolanma dışında hiç kalkmadım bu gün biraz daha aktiftim ama egilip kalkacak zorlayacak hiç bişey yapmadım ilk transferimdede öyle yapmıştım yeme içme duş herşeye çok dikkat ettim bundada öyle yapıyorum

Ben yatıyorum sürekli tuvalet yada bi evin içinde dolanma dışında hiç kalkmadım bu gün biraz daha aktiftim ama egilip kalkacak zorlayacak hiç bişey yapmadım ilk transferimdede öyle yapmıştım yeme içme duş herşeye çok dikkat ettim bundada öyle yapıyorum
Bende eğilip kalkmiyorum ona dikkat ediyorum bakacak kimse yok mecbur yemeğimi ayarliyorum fazla uğraştırmayacak şeyler yapıyorum ilk 3 gün baya dikkat ettimde gün geçtikçe salmaya başladım iyice yatmak şart mı acaba bilemedim

Bende eğilip kalkmiyorum ona dikkat ediyorum bakacak kimse yok mecbur yemeğimi ayarliyorum fazla uğraştırmayacak şeyler yapıyorum ilk 3 gün baya dikkat ettimde gün geçtikçe salmaya başladım iyice yatmak şart mı acaba bilemedim
Yok değil canm yani benim doktorumda ilk iki gün yat dinlen diğer günler ağır ve zorlayıcı hareket olmaksızın kalkabilirsin dedi bende kalkıyorum ama ara ara gerisini dinlenerek geçiriyorum mecbur olmuyor kalkmadan zaten transfer olup çalışanlar var yinede olumlu sonuç alıyorlar herşey nasip

Ben 16 gündür yani adetin 3. Gününden beri estrofem kullanıyorum. Şuan hastanedeyim kontrol için. Rahim kalınlığı uygunsa gebelik aşısı yapılacak transfer gününm belirlenecek. Normalde 29 u demişlerdi ama net değil tabi. Bugün tahminimce netleşir. Kan aldılar e2 ve progesteron değerine bakılıyor.

Dondurulmuş yeni başladım 14 ilacı içmeye başla 23 kontrole gel şimdi çıktım rahmim 12 cm estrofem devam et ekstra Protestan kullanmaya başlıcam 29 kan vericem ve bana özel veya devletin karşılacağı progestan iğnesi vurdurcan dedi 30 transfer olucam
Darısı başına bakalım

Anlamadığım bu iğne hangisini kullanım ikiside aynıymış sadece birini devlet larşılıyor diğeri özel

Back
X