- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Bende 45 verdim siz nerde tedavi görüyorsunuz 5. Gün çift embriyo ve idrar negatif çıktıKızlar benim ilki tutmadı ya 2. Transfer için 45000 istiyorlar fazla değil mi ? İkincide siz ne kadar verdiniz para avcıları hepsi bana %80 çift tutar dediler hiç bir sorun yoktu
dondurulmuş embriyon varsa devlet hastanesinde transfer olabiliyorsun. 10.800 Zeynep kamil transfer ücreti.Kızlar benim ilki tutmadı ya 2. Transfer için 45000 istiyorlar fazla değil mi ? İkincide siz ne kadar verdiniz para avcıları hepsi bana %80 çift tutar dediler hiç bir sorun yoktu
Ben Erzurum’da tdv görüyorum başka şehre taşımak çok zor diyorlar araştırma hastanesine taşıyabilir miyim acaba bir kriteri var mı?Bende 45 verdim siz nerde tedavi görüyorsunuz 5. Gün çift embriyo ve idrar negatif çıktı
Siz nasıl yaptınız ben çift embriyoda çok umutluydum çiftte %70-80 tutar dediler 8. Kanda negatif 10. Negatif görünce ilaçları bıraktım 45000 çok istiyorlar ve muayene ücreti ödeyecekmişim tekrar. gittiğimde zaten 10 gün içinde kontrol hakkım var 3. Gittiğimde zaten transfer oluyor sadece 2 kere kanda progesreron bakıyorlar ne bileyim umutsuzum embiriyolpg değişti yapay zekayla rakibi övdüler ona da ayrı para yatırdık sonra yeni gelen embriyolog bana yapay zekayla rakibin emekleme aşamasında olduğunu güvenilir olmadığını söyledi bende madem böyle neden paramı aldınız dedim ses çıkmadı embiriyolar çok kaliteli dendi tutmayınca da dr diyor ki yumurtalar iyi değilmiş yok genetikleri iyi olmayabilirmiş ben genetiğe gönderelim deyince gerek yok demişti bilmiyorum rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu süreç gerçekten çok zor umut ediyorsun sonra koskoca bir hüsran yaşıyorsun inşallah 2. Transferim tutar da hayatım çiçeklenir.dondurulmuş embriyon varsa devlet hastanesinde transfer olabiliyorsun. 10.800 Zeynep kamil transfer ücreti.
Nerede yaşıyorsunuz İstanbul mu ?Siz nasıl yaptınız ben çift embriyoda çok umutluydum çiftte %70-80 tutar dediler 8. Kanda negatif 10. Negatif görünce ilaçları bıraktım 45000 çok istiyorlar ve muayene ücreti ödeyecekmişim tekrar. gittiğimde zaten 10 gün içinde kontrol hakkım var 3. Gittiğimde zaten transfer oluyor sadece 2 kere kanda progesreron bakıyorlar ne bileyim umutsuzum embiriyolpg değişti yapay zekayla rakibi övdüler ona da ayrı para yatırdık sonra yeni gelen embriyolog bana yapay zekayla rakibin emekleme aşamasında olduğunu güvenilir olmadığını söyledi bende madem böyle neden paramı aldınız dedim ses çıkmadı embiriyolar çok kaliteli dendi tutmayınca da dr diyor ki yumurtalar iyi değilmiş yok genetikleri iyi olmayabilirmiş ben genetiğe gönderelim deyince gerek yok demişti bilmiyorum rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu süreç gerçekten çok zor umut ediyorsun sonra koskoca bir hüsran yaşıyorsun inşallah 2. Transferim tutar da hayatım çiçeklenir.
Hayır erzurumdayım ama keşke İstanbul’a gitseymişim bahçeciyi çok methediyorlar kendimi karamsarlığa da sürüklemek istemiyorum belki 2. De tutacakNerede yaşıyorsunuz İstanbul mu ?
Evet küçüldü çok şükür doktorum temizlendiğini söyledi temmuzdan beri tüp bebek tedavisi görüyorum inşallah 1 ekimde kan sonucuna göre transferim olacak Allah kolaylık versin sizede sağlıkla kolaylıkla ilerlesin süreçPeki küçüldü mü? Bende de çikolata kisti var tüp bebek tedavisine başlandı
İlk merkezim bahçeci. Hiç memnun kalmadım. Sıfır ilgi. Devlet hastanesi gibi 2 dk muayene kalk. Sormadan bişey öğrenilmiyor bütün doktorlarında çok yoğunuz asistana sor havası asistana sorunca bin bir surat cevaplar.Labaratuvara bişey diyemem. Ama ben memnun kalmadım.bahçeci asla verdiği rakamda sabit kalmayan bir kurum. Geçen sene 83 bin fiyat verdiler 240 binle çıktım her test için şu ekstra bu ekstra. Devlette transfer olmuyorsa peşine imkan varsa tekrar dene. Daha iyi oluyor diyorlar peş peşe. Doktor 8 aya verdim diye keşke vermeseydin dediHayır erzurumdayım ama keşke İstanbul’a gitseymişim bahçeciyi çok methediyorlar kendimi karamsarlığa da sürüklemek istemiyorum belki 2. De tutacak
Araştırma hastanesinde tüp bebek bölümü varsa taşıyabilirsin.Ben Erzurum’da tdv görüyorum başka şehre taşımak çok zor diyorlar araştırma hastanesine taşıyabilir miyim acaba bir kriteri var mı?
hakkımızda hayırlısı memnun olan da var olmayan da bende arada kaldım benim dr çok ilgili ne zaman arasam kişisel olarak ilgileniyor ama bende laboratuvardan mennun değilim eski embriyolog tenezzül edip kalitelerini bile yazmamış yenisi iyiye benziyor ama önemli olan düzgün kontrol ve dondurulma idi çok üzgünüm çevreme belli etmemeye çalışıyorum. Hepimiz hamile kalıp sağlıklı evlatlar doğuralım inşallah çektiğimiz eziyetin karşılığını alalım benim korkum hiç çocuğumun olmaması inşallah burdan mutlu haberler vermek nasip olurİlk merkezim bahçeci. Hiç memnun kalmadım. Sıfır ilgi. Devlet hastanesi gibi 2 dk muayene kalk. Sormadan bişey öğrenilmiyor bütün doktorlarında çok yoğunuz asistana sor havası asistana sorunca bin bir surat cevaplar.Labaratuvara bişey diyemem. Ama ben memnun kalmadım.bahçeci asla verdiği rakamda sabit kalmayan bir kurum. Geçen sene 83 bin fiyat verdiler 240 binle çıktım her test için şu ekstra bu ekstra. Devlette transfer olmuyorsa peşine imkan varsa tekrar dene. Daha iyi oluyor diyorlar peş peşe. Doktor 8 aya verdim diye keşke vermeseydin dedi
Bende onu araştıracağım ama 2. De negatif olursa ondan sonra taşıma yapacağım ben devlette kritere uymuyorum sanıyordum ama eşimde de problem çıkınca meğer hakkım varmış yeni öğrendimAraştırma hastanesinde tüp bebek bölümü varsa taşıyabilirsin.
Hadi bakalım kalbını ferah tut bır an bıle acaba dıye düşünme sakın rabbım hayırlısını nasip etsinEvet son kanıda verdim progestan 38.8 sonra pro master iğne mi vuruldum yarın transfer giricem bana şans dileyin kızlar
19 eylülde transfer oldum bugün idrar testi yaptım negatif gördüm transfer günü hariç 6 .günüm pozitife dönermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?