EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Mantıklı düşünmüşsün,yükselişini görmek iyi gelir gün içerisinde bende uyuyorum uyumadığım zamanlarda da genellikle esniyorum kasık ağrısı felan çok yaşamıyorum. Nadirde olsa özellikle sağ kasığımda batmalar olabiliyor ama dediğin gibi progestandan olabilir. O kadar sağlıklı besleniyorum ki zaten hep dikkat ederdim şimdi ekstra dikkatliyim. Biliyorum aşermek için çok erken ama Şalgamı çok arayan biri değilim normalde durmadan acılı şalgam içmek istiyorum Hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapcaz inşallah

Benimde solda oluyor çekilmeler felan bende öyle 2. Tedaviye başlamadan önce beslenme düzeni kurmuştum yumurta kalitesini artırmak amaçlı 9 aydır bu şekilde devam ediyordum bi 9 ay daha sürecek inşallah Ay resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bende normalde kıl biber pek almıyorum geçen manava gidince kıl biberi aşırı canım istedi böyle çıtır çıtır yiyim diye hevesle aldım 2 gündür yiyorum İnşallah zamanında sağlıkla kolaylıkla gelsinler

Merhaba, sanırım 13 ile oldum. Benim bir problemim yoktu rahim ile ilgili ya da test sonuçlarım ile ilgili.

19 eylülde transfer oldum bugün idrar testi yaptım negatif gördüm transfer günü hariç 6 .günüm pozitife dönermi

Kıl biberi ben de sürekli yiyorum bu arada menemeni bile özellikle onunla yapıyorum cidden aynı şeyleri yaşıyoruz yaz sebze meyvelerinin tadını çıkaralım gitmek üzereler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…