- 27 Kasım 2019
- 501
- 450
- 103
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Mantıklı düşünmüşsün,yükselişini görmek iyi gelirAynı canım bende de zaman geçmiyor bir türlü ben de rahatlamak için kalp atışını bekliyorumoh ne güzel maşallah aynı şekilde devam etsin inşallah benden tekrar kan istemedilerde ben kontrole kadar bi cuma bi de salı tekrar kan vericem 4 günde bir yani en azından yükselişini göreyim de içim rahat etsin pazartesi günü 15 gün sonrası için randevu al demişlerdi muhtemelen bu değil de bir sonraki pazartesi yada salı gideceğim. Sadece kasık ağrım oluyor sürekli muhtemelen progestan fitil yapıyor bir de akşama doğru bi uyku bastırıyor 1-2 saat uyuyorum sen de nasıl
Çok teşekkür ederim Allahım hepimizin pozitif haberlerini almayı nasip ederHayırlı olsun şimdiden inşallah pozitif haber vermeniz nasip olsundoktorunuz kim ve hangi hastane?
Benimde solda oluyor çekilmeler felanMantıklı düşünmüşsün,yükselişini görmek iyi gelirgün içerisinde bende uyuyorum uyumadığım zamanlarda da genellikle esniyorum kasık ağrısı felan çok yaşamıyorum. Nadirde olsa özellikle sağ kasığımda batmalar olabiliyor ama dediğin gibi progestandan olabilir. O kadar sağlıklı besleniyorum ki zaten hep dikkat ederdim şimdi ekstra dikkatliyim. Biliyorum aşermek için çok erken ama Şalgamı çok arayan biri değilim normalde durmadan acılı şalgam içmek istiyorum Hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapcaz inşallah
Ağızdan alıyorsan normal canım o şekilde yan etkisi çok oluyorBen bugün progestan 200 başladim başım dönmeye başladı normal mi zigzag çiziyorum yürürürken
İğne ile geçici menopoz yaşadım 2 ay kist küçülsün diyeÇikolata kistinden dolayı baskılayıcı uygulandı derken ? İlaç tedavisi mi başka bir şey mi acaba?
Ağızdan çok çok daha etkili neden fitil olark değilde ağızdan önerdi acabaEvet ağızdan ilaçtan olduğu belliydi zaten
Yok ondna değildir benimde dondurulmuş çünkü hemde 3 yılıkDondurulmuş embriyo olduğu için olabilir
Geçen taze embriyo vajinal yoldan demişlerdi
Merhaba, sanırım 13 ile oldum. Benim bir problemim yoktu rahim ile ilgili ya da test sonuçlarım ile ilgili.Bugün Bülent Hoca muayene etti beni biraz umutsuzlaştım açıkçası çok zor bi hastasın sen dedisenin rahim kalınlığı kaçtı transfer yaptıklarında hatırlıyor musun?
Çok haklısın stres olmamak da elde değil
Peki küçüldü mü? Bende de çikolata kisti var tüp bebek tedavisine başlandıİğne ile geçici menopoz yaşadım 2 ay kist küçülsün diye
Kıl biberi ben de sürekli yiyorum bu arada menemeni bile özellikle onunla yapıyorum cidden aynı şeyleri yaşıyoruzBenimde solda oluyor çekilmeler felanbende öyle 2. Tedaviye başlamadan önce beslenme düzeni kurmuştum yumurta kalitesini artırmak amaçlı 9 aydır bu şekilde devam ediyordum bi 9 ay daha sürecek inşallah Ay resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bende normalde kıl biber pek almıyorum geçen manava gidince kıl biberi aşırı canım istedi böyle çıtır çıtır yiyim diye hevesle aldım 2 gündür yiyorum İnşallah zamanında sağlıkla kolaylıkla gelsinler
Depoladıklarımızdan kullanacak artık minikler napalımKıl biberi ben de sürekli yiyorum bu arada menemeni bile özellikle onunla yapıyorum cidden aynı şeyleri yaşıyoruzyaz sebze meyvelerinin tadını çıkaralım gitmek üzereler
Merhabalar transfer oldunuz muRemzi abalının hastasıyım kesinlikle öneririm işinde uzman ve hastalarıyla çok ilgili.
Evet pozitif çok şükürMerhabalar transfer oldunuz mu
Çok şükürEvet pozitif çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?