- Konu Sahibi pamilyaponca
Benimde yüksek ihtimalle 4 Eylül taze transferim olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar, benim de bugün transferim olacak çok heyecanlıyım dualarınızı esirgemeyin![]()
İlk pozitif haberini sizden alırız inşallah1 Eylül de transfer oldum
İnşallahh, taze mi transferiniz yoksa dondurulmuş muİnşallah amin diliyorum hepimiz pozitif haberleri aliriz![]()
İnşallah hayırlısıyla kucağıniza alırsınız.Merhaba kizlar, benim de bugün transferim olacak çok heyecanlıyım dualarınızı esirgemeyin![]()
Hayırlısı olsun inşallah.Taze transfer 5. Gün embriyosu. Şu an hastaneye giriş yapmış bulunmaktayım![]()
Aminnn teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah.![]()
Amin canım inşAllah Yüce Rabbim tüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin Aminnnİlk pozitif haberini sizden alırız inşallah![]()
Ben de 1 Eylülde donmuş transfer oldum. İnşallah birlikte pozitif haberler alırız, Rabbin sürecimizi kolaylaştırsın. Hayal ettiğimizden daha güzel şeyleri nasip etsinSelamlar arkadaşlar, ben de bugün 1 eylülde taze transfer oldum![]()
Günaydın bende 1 Eylül de dondurulmus embriyo transferi oldum ikiz kattılarBen de 1 Eylülde donmuş transfer oldum. İnşallah birlikte pozitif haberler alırız, Rabbin sürecimizi kolaylaştırsın. Hayal ettiğimizden daha güzel şeyleri nasip etsin![]()
Yaaaa maşallahGünaydın bende 1 Eylül de dondurulmus embriyo transferi oldum ikiz kattılar