• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde hamile kalırsınız 🌸
merhaba , inşallah çok teşekkür ederim. bu benim ilk denemem 41 yaşındayım. umarım sağlıklı olumlu bir sonuç alabiliriz. gerçekten çok zor bi süreç hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı. defalarca kez deneyenleri görünce ilk denemedeki umudum oldukça az. gebelik aşısı yaptıran var mı ?

merhaba , inşallah çok teşekkür ederim. bu benim ilk denemem 41 yaşındayım. umarım sağlıklı olumlu bir sonuç alabiliriz. gerçekten çok zor bi süreç hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı. defalarca kez deneyenleri görünce ilk denemedeki umudum oldukça az. gebelik aşısı yaptıran var m

bu arada siz de transfer oldunuz sanırım. inşallah pozitifi görür sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. nasılsınız şuan? doktorunuz neler önerdidediğiniz gibi maddi manevi fazlasıyla zorlayıcı . Benimde ilk
Dediğiniz gibi fazlasıyla zorlayıcı inşallah ilk seferimizde olur 🥹 11 Eylül'de transfer oldum gebelik aşısı yaptırmadım. 3 bb kalitede yumurtaydi benim ki 5. Gün embriyosu . Doktor herhangi birşey söylemedi açıkçası çok nötr konuştu orta kalite bir yumurta olduğu için sürekli yatmana gerek yok günlük hafif rutin işlerine devam edebilirsisn dedi. Dun baya bı batmalar yaşadım rahmimde ama kullanılan fitil yapabiliyormus o yüzden bir sonuca baglamadim. İnşallah pozitif görürüz süreç yorucu 🥲

Dediğiniz gibi fazlasıyla zorlayıcı inşallah ilk seferimizde olur 🥹 11 Eylül'de transfer oldum gebelik aşısı yaptırmadım. 3 bb kalitede yumurtaydi benim ki 5. Gün embriyosu . Doktor herhangi birşey söylemedi açıkçası çok nötr konuştu orta kalite bir yumurta olduğu için sürekli yatmana gerek yok günlük hafif rutin işlerine devam edebilirsisn dedi. Dun baya bı batmalar yaşadım rahmimde ama kullanılan fitil yapabiliyormus o yüzden bir sonuca baglamadim. İnşallah pozitif görürüz süreç yorucu 🥲
bi de fitil mi kullanıyoruz :( benim 2 embriyom var ikisi de transfer edilecek genetikli olmadığı için. siz genetiğe gönderdiniz mi . çok az kalmış sizin 5-6 gün sonra test yapılır sanırım inşallah olumlu sonuç alırsınız umut olur bana da

Merhaba, 8'e Eylül'de transfer oldum. bu sabah böyle bir test yaptın ama emin değilim sildik mi yoksa bana mı öyle geliyorm
1000118645.webp

Merhaba hanimlar 12 eylulde iki embriyo transferi oldum. Çok endiseliyim. Ilk 3 gun yattim sonra ufak ufak geziniyorum evde. 24 eylul gebelik test gunum ve cok var. Hapsiriyorum siddetli falan hep bi kaygilar yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin insallah

İnşallah canım sen nasılsın? Test günün yarındı sanırım heyecanlı mısın☺️
Aynen doğru hatırlıyorsun :) test günüm yarın.evde hiç test yapmadım. Karışık duygular içinde gidiyorum. Bir umutlanıyorum bir yok oluyor falan filan 🤭 bu kadar dayandım yarın test de çıkar. Heyecanda var stresde . Sanırım ben bakamayacağım sonuca.

Merhaba hanimlar 12 eylulde iki embriyo transferi oldum. Çok endiseliyim. Ilk 3 gun yattim sonra ufak ufak geziniyorum evde. 24 eylul gebelik test gunum ve cok var. Hapsiriyorum siddetli falan hep bi kaygilar yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin insallaoğumuz

Merhaba hanimlar 12 eylulde iki embriyo transferi oldum. Çok endiseliyim. Ilk 3 gun yattim sonra ufak ufak geziniyorum evde. 24 eylul gebelik test gunum ve cok var. Hapsiriyorum siddetli falan hep bi kaygilar yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin insallah
Kaygılar çoğumuzda oldu. İnşallah pozitif sonuçlar gelir.

Aynen doğru hatırlıyorsun :) test günüm yarın.evde hiç test yapmadım. Karışık duygular içinde gidiyorum. Bir umutlanıyorum bir yok oluyor falan filan 🤭 bu kadar dayandım yarın test de çıkar. Heyecanda var stresde . Sanırım ben bakamayacağım sonuca.
Insallah sonucun harika cikar. Yarin yine bakicam buraya. Allah isteyen herkese hayirlisi ile nasip etsin

Back
X