• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Aynen doğru hatırlıyorsun :) test günüm yarın.evde hiç test yapmadım. Karışık duygular içinde gidiyorum. Bir umutlanıyorum bir yok oluyor falan filan 🤭 bu kadar dayandım yarın test de çıkar. Heyecanda var stresde . Sanırım ben bakamayacağım sonuca.
O kadar haklısın ki ama ben var olduğunu düşünüyorum bebeklerin seninle gerçekten tamamen his. Umarım bizimledirler sabah biraz gerildim ama sonradan silik çizgiyi görünce rahatladım bende

Merhaba hanimlar 12 eylulde iki embriyo transferi oldum. Çok endiseliyim. Ilk 3 gun yattim sonra ufak ufak geziniyorum evde. 24 eylul gebelik test gunum ve cok var. Hapsiriyorum siddetli falan hep bi kaygilar yasiyorum. Allah hepimize yardim etsin insallah
Hiç korkun olmasın bende evdeyim Temizlikte yaptım wc banyoda yıkadım yemekte yaptım şükür pozitif olduğunu öğrendim. Geçen transferimde full uzanmıştım korkudan.

Teşekkür ederim umutsuzluk yok biraz erken yapmışsınız ben 8. Günde silik gördüm. Az öncede kan sonucum çıktı 182, Perşembe tekrar kan vereceğim 🥰
Hayırlı olsun canım darısı başımıza benimde cuma günü test günüm merakla bekliyorum evde test yapmamaya kararlıyım ama bir yanımda zor duruyor 8 inde transfer oldum

Selam kızlar bugün maalesef negatifimi öğrendim ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra regl olurum acaba bilenler yazabilir mi

Hiç korkun olmasın bende evdeyim Temizlikte yaptım wc banyoda yıkadım yemekte yaptım şükür pozitif olduğunu öğrendim. Geçen transferimde full uzanmıştım korkudan.
2 asilama yaptim buda 3 uncu tup bebek dun 39 yasima girdim. Buyuk konusmuyorum ama bu son denemem artik birakicam. O yuzden endise var icimde. Bide evlendim 9 sene sonra bosandik bu cocuk tedavileri bizi etkiledi. 8 sene ayri kaldik. Sonra yine evlendik simdi eski eşimle (eskimeyen esimle) 1 yildir evliyiz. Bu son dedik. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Allah isteyen herkese hayirli saglikli ana baba kiymeti bilen guzel yurekli guzel bahtli evlatlar nasip eylesin.

Çok teşekkür ederim allah razı olsun geride embriyomda yok maalesef sil baştan yaşamak çok zor Allahım kimseye yaşatmasın
Amin cnm moral bozmak yok kendiliginden oluverse ne guzel olur. Ama takmamak gerekiyo 2 asilama ve bununla beraber 3 tup bebek denedim. Digerlerinde kendimi yerden yere vurdum. Dagildim. Artik ogrendim hic uzulecek bisey yokmus. Dik duruyoruz. Biraz vucudunuda dinlendirip nasipse bir daha denersin.

Amin cnm moral bozmak yok kendiliginden oluverse ne guzel olur. Ama takmamak gerekiyo 2 asilama ve bununla beraber 3 tup bebek denedim. Digerlerinde kendimi yerden yere vurdum. Dagildim. Artik ogrendim hic uzulecek bisey yokmus. Dik duruyoruz. Biraz vucudunuda dinlendirip nasipse bir daha denersin.
Keşke oluverse valla bende amh düşük eşimde de hızda sayıda vs problem var ilk transferimdi daha kalitesi de güzeldi ama nasip değilmiş artık doktorum da genetiğinde sorun olabilir dedi bakalım eşli genetik tahlil yaptırın dedi onun sonucu çıkmadan başlamak istemiyorum hemde dediğiniz gibi biraz dinlenmek gerek özel değilse sizdeki sorun nedir şuan hangi aşamadasınız

bi de fitil mi kullanıyoruz :( benim 2 embriyom var ikisi de transfer edilecek genetikli olmadığı için. siz genetiğe gönderdiniz mi . çok az kalmış sizin 5-6 gün sonra test yapılır sanırım inşallah olumlu sonuç alırsınız umut olur bana da
Yok göndermedik taze transfer oldum. Kullanmadığımız şey kalmadı 🥺 Ağızdan da alınabiliyor progesteron ama bana fitil verdiler. umarım hepimiz pozitif oluruz 🥹

Back
X