• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Benimde Erhan hoca. Benim bu hastanede ilk. Diğerini İskenderunda yapmıştım. Malesef 25.haftada erken doğum oldu. 15 gün kuvezde kaldık ama olmadı. Bakalım inşallah bu sefer herşey güzel olur.
Ya inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsınız Erhan hoca bambaşkadır benim ilk denemede erhan hocada 3. Gün embriyosu tutu 2 buçuk yaşında bi kızım var buda ikinci denemem inşallah buda olumlu olur dondurulmuş mu transfer edildi kaç yaşındasın

Ya inşallah bu sefer çok güzel sonuçlar alırsınız Erhan hoca bambaşkadır benim ilk denemede erhan hocada 3. Gün embriyosu tutu 2 buçuk yaşında bi kızım var buda ikinci denemem inşallah buda olumlu olur dondurulmuş mu transfer edildi kaç yaşındasın
Dondurulmuş yapıldı. 40 yaşına girdim yeni. Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah 🩵

25 Eylül ama bana biraz erken geldi. 15 Eylül'de transfer oldum. 3.gun embriyosu 27 sinde olması lazım diye düşünüyorum. Tekrar aricam hemşireyi
Çok fark etmiyor canm ya benim ilk gebelikte 3.gun embriyosuydu 10. Gün sonuç öğrendim bunda da 18 de transfer oldum 29 na tarih verdi bakalım inşallah hayırlı haberler alalım

Merhaba çarşamba 27.86 ile pozitif gördüğüm değerim bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi 0 kadar düşecek. Ben elendim.
Canım çok üzgünüm 😢 inşallah bundan sonra ki tedavinde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah🙏🏻 başka embriyon kalmış mıydı?

Back
X