- Konu Sahibi pamilyaponca
Çok sağolGecmis olsun canim Rabbim kisa surede saglikla tekrar nasip etsin. Zihnini sakin tut. Bisey sorcam lekelenme yasamismiydin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolGecmis olsun canim Rabbim kisa surede saglikla tekrar nasip etsin. Zihnini sakin tut. Bisey sorcam lekelenme yasamismiydin
AminCanım çok üzgünüminşallah bundan sonra ki tedavinde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah
başka embriyon kalmış mıydı?
Ben 3 sene ara vermiştim biliyor musun. Tamamen beyin rahat olunca süreç daha rahat işliyor,keyfine bak güzel beslen tatile çık daha sağlıklı olacak inşallah inanıyorum benAmininşallah. 2 adet dondurulmuş embriyom var. Henüz arayan olmadı hastaneden. Onlardan bir haber bekliyorum. Biraz ara vereceğim gibi tedaviye. Kendimi hazır hissedince başlarım. Mayıs ayından beri uğraşıyorum., yoruldum. Tadile bile çıkmadım. İş güç tedavi derken tüm yaz böyle geçti. Şimdi mental olarak dinlenmek de istiyorum. Neden böyle oldu bilmiyorum. Eşim ve bende genetik , kromozom testi yaptırdık her şey temizdi
Sağol canım inşallahBen 3 sene ara vermiştim biliyor musun. Tamamen beyin rahat olunca süreç daha rahat işliyor,keyfine bak güzel beslen tatile çık daha sağlıklı olacak inşallah inanıyorum ben![]()
Herşey daha güzel olur umarım sizin içinMerhaba çarşamba 27.86 ile pozitif gördüğüm değerim bugün 10’a düştü. Biyokimyasal gebelik dendi 0 kadar düşecek. Ben ele
11 Eylül transfer tarihim ve hiçbir belirti vs bişey yok . Yarın test vereceğim bakalım herşeyin iyisi güzeli olsun hepimiz içinEvet kızlar kimler pozitif oldu bi anlayalım kendini belli etsin bakalım![]()
Teşekkür ederimHerşey daha güzel olur umarım sizin için![]()
Hayirlisiyla olucak insallah senin bebisin ben inaniyorum.Değerim 3. Verdiğim kan testinde tamamen düştü. İlaçları bıraktık .1 hafta 10 gün içinde regl olursun dediler. Hayırlısı böyleymiş.
Anin inşallahHayirlisiyla olucak insallah senin bebisin ben inaniyorum.
Bende elendim kizlarrrNasip değilmiş
Benimde aynı hatta ben 2 kez kan verdim hemen düşmüş. Zaten 13 ile öğrendim iki gün sonra 3 e düşmüş.Değerim 3. Verdiğim kan testinde tamamen düştü. İlaçları bıraktık .1 hafta 10 gün içinde regl olursun dediler. Hayırlısı böyleymiş.
Neden böyle olduğunu anlamadım. İnanılmaz derece de göğüslerim şişti acıdı. Sırtım çok ağrıdı. Biyokimyasal dediler . Doktorunuz ile görüştünüz mü ?Benimde aynı hatta ben 2 kez kan verdim hemen düşmüş. Zaten 13 ile öğrendim iki gün sonra 3 e düşmüş.
Remzi abalının hastasıyım kesinlikle öneririm işinde uzman ve hastalarıyla çok ilgili.Bülent tıraşla ilgili çok güzel yorumlar duydum. Remzi abalı ve Bülent traş arasında kalmıştım bende.
İnşallahbir sonrakine inşallah
![]()
Görüştüm embriyoların genetiği normal değildir dedi. Çift transfer edildi. İlk kez yaşadım ben biyokimyasal tekrar eder mi acaba?Neden böyle olduğunu anlamadım. İnanılmaz derece de göğüslerim şişti acıdı. Sırtım çok ağrıdı. Biyokimyasal dediler . Doktorunuz ile görüştünüz mü ?
Ciddi misinBende elendim kizlarrrNasip değilmiş