Sonucunuz çıktımıSen ne zaman tahlil vereceksin12 gün mu bekliyorsun sende
Yarın kan tahlili verecem inşallahSonucunuz çıktımı
Doktor sana birşey demedi mi . Ben ilk transferimde 12. Gün 11 çıktı seninki bana göre çok çok iyi . Hani olsa da benimki de senin gibi yüksek çıksakızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.
pazartesi gel keseye bakalım dedi.Doktor sana birşey demedi mi . Ben ilk transferimde 12. Gün 11 çıktı seninki bana göre çok çok iyi . Hani olsa da benimki de senin gibi yüksek çıksayarın kan verecem bende
Ay inşallah güzel sonuçlarla donus yaparsin valla heyecanlandimpazartesi gel keseye bakalım dedi.
tesekkürler canım da.artış 2 katı degil.yüzde 64 .cok umutlu değilim.Ay inşallah güzel sonuçlarla donus yaparsin valla heyecanlandim
Ben transferin 4.günümdeyim inşallah sizinkiler pozitif olurAy inşallah güzel sonuçlarla donus yaparsin valla heyecanlandim
559. 51 çıktı inşallah sonuna kadar gitmeyi nasıl eder Allah'ımBen transferin 4.günümdeyim inşallah sizinkiler pozitif olur
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin kaç gün embriyosu idi ve kaç gün sonra test yaptirdin559. 51 çıktı inşallah sonuna kadar gitmeyi nasıl eder Allah'ım
Bende 15. De transfer oldum ama cumartesi test ver dediler sizinki neden erken acabaMerhaba kızlar bende Eylül 15 inde transfer oldum perşembe günü kan vereceğim
Bilmiyorum ki doktorum perşembe günü gel dedi bakalım dedi benim taze embriyo transferi önümüzdeki pazartesi adet tarihim belki tutmadıysa ilaçları bıraktırırBende 15. De transfer oldum ama cumartesi test ver dediler sizinki neden erken acaba
Benimkide taze ama bana progestorandan başka ilaçlama vermediler insallah olumlu olur ikimizinkideBilmiyorum ki doktorum perşembe günü gel dedi bakalım dedi benim taze embriyo transferi önümüzdeki pazartesi adet tarihim belki tutmadıysa ilaçları bıraktırır
İnşallah canım benim ilaçlarım progestan, estrofem, coraspinBenimkide taze ama bana progestorandan başka ilaçlama vermediler insallah olumlu olur ikimizinkide
Ne yapıyorsun yatıyor musun ben bugun hem yatıyorum hem kendimi yormayacak şekilde ev işi yapıyorum hep yatmıyorum 2 embriyo transferi senin kaç?Benimkide taze ama bana progestorandan başka ilaçlama vermediler insallah olumlu olur ikimizinkide
Benim ara ara karnım ağrıyor sanki batmalar oluyor tedirginim perşembe günü çağırması iyi oldu sonucu öğrenmek hemen iyi olacakBenimkide taze ama bana progestorandan başka ilaçlama vermediler insallah olumlu olur ikimizinkide
Benim 1 ben 2 tane istedim doktor yaşından dolayı 2 tane yapamıyoruz dedi yaşım 24 sen kaç yasindasinNe yapıyorsun yatıyor musun ben bugun hem yatıyorum hem kendimi yormayacak şekilde ev işi yapıyorum hep yatmıyorum 2 embriyo transferi senin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?