Eylül ayında transfer olanlar 🙈

kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.

kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.
Doktor sana birşey demedi mi . Ben ilk transferimde 12. Gün 11 çıktı seninki bana göre çok çok iyi . Hani olsa da benimki de senin gibi yüksek çıksa yarın kan verecem bende

Bilmiyorum ki doktorum perşembe günü gel dedi bakalım dedi benim taze embriyo transferi önümüzdeki pazartesi adet tarihim belki tutmadıysa ilaçları bıraktırır
Benimkide taze ama bana progestorandan başka ilaçlama vermediler insallah olumlu olur ikimizinkide

Ne yapıyorsun yatıyor musun ben bugun hem yatıyorum hem kendimi yormayacak şekilde ev işi yapıyorum hep yatmıyorum 2 embriyo transferi senin kaç?
Benim 1 ben 2 tane istedim doktor yaşından dolayı 2 tane yapamıyoruz dedi yaşım 24 sen kaç yasindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…