- 23 Temmuz 2022
- 103
- 14
- 28
- 28
Ne yapıyorsun yatıyor musun ben bugun hem yatıyorum hem kendimi yormayacak şekilde ev işi yapıyorum hep yatmıyorum 2 embriyo transferi senin b
Ben ayaklarımı uzatarak oturuyorum arada evin içinde yürüyüş yapıyorum ev işi yapmiyorumBenim ara ara karnım ağrıyor sanki batmalar oluyor tedirginim perşembe günü çağırması iyi oldu sonucu öğrenmek hemen iyi olacak
Ben 25 yaşındayım doktor transfer anı sordu bana kaç tane istiyorsun diye 2 dedimBenim 1 ben 2 tane istedim doktor yaşından dolayı 2 tane yapamıyoruz dedi yaşım 24 sen kaç yasindasin
Bana nie öyle yaptilarki o zaman ben ısrarla istedim olmuyor dedilerBen 25 yaşındayım doktor transfer anı sordu bana kaç tane istiyorsun diye 2 dedim
açınca denemen seninMerhaba kızlar bende Eylül 15 inde transfer oldum perşembe günü kan vereceğim
Doktordan kaynaklı sanırım yasal olarak 1 tane koyuluyor ama doktoruna kalmış yine deBana nie öyle yaptilarki o zaman ben ısrarla istedim olmuyor dediler
Galiba olabilir cnmDoktordan kaynaklı sanırım yasal olarak 1 tane koyuluyor ama doktoruna kalmış yine de
İlk denememK
açınca denemen senin
Hayırlısı olsun inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalım emeklerimizin karşılığını Rabbim nasip eder inşallahGaliba olabilir cnm
5 gün emriyosuydu 2 tane transfer oldum .5AA ve 3BA kalitedeÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin kaç gün embriyosu idi ve kaç gün sonra test yaptirdin
Sağlık sorunun var mı ? Bazı doktorlar sağlık sorununa göre 2 tane koyabiliyorlar hani yumurta rezervi az vsBana nie öyle yaptilarki o zaman ben ısrarla istedim olmuyor dediler
İnşallah olumlu sonuçlar alırız sizden deMerhabalar , bende aranıza katılıyorum cumartesi transfer oldum tek embriyo hepimiz için hayırlı olsun inşallah, ben birsürü ilaç alıyorum ama herkesin tedavisi farklı tabi benim 1 oğlum var 3 düşük 2 olumsuz aşılamao yüzden iğnelerim var progesteron zaten var bakalım inşallah tutunur yavrularımız, iki gündür bir iş yapmıyorum yatıyorum oturuyorum yürüyorum yavaş yavaş hafiften sol tarafımda his var galiba sola enjekte edildi ondan 29 unda kan vereceğim
Yoo benim eşimden dolayi olmuyordu anlamadim yaSağlık sorunun var mı ? Bazı doktorlar sağlık sorununa göre 2 tane koyabiliyorlar hani yumurta rezervi az vs
İnşallah cn.mHayırlısı olsun inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalım emeklerimizin karşılığını Rabbim nasip eder inşallah
İlk transferde yapmıyorlar 2. Transferde de belki insafına bağlı olabilirYoo benim eşimden dolayi olmuyordu anlamadim ya
İnşallah benim doktorum genelde soruyormuş kaç tane istersin diye ve geriye dondurulmuş embriyolarım kaldıİnşallah olumlu sonuçlar alırız sizden de
Yumurta rezervi iyi eşimin sperm değerleri düşük olduğu için tüp bebek denedik dediğim gibi doktorum genelde 2 tane koyuyormuş soruyormuş başka hastaları söyledi bana daSağlık sorunun var mı ? Bazı doktorlar sağlık sorununa göre 2 tane koyabiliyorlar hani yumurta rezervi az vs
İnşallah sağlıkla da kucağınıza alırsınız zor bir süreç maddi manevi Allah herkese nasip etsin bu duyguyuBen 12 gün boyunca hep annemde kaldım az az yürüyüşler yaptım genelde yattım çok şükür tutundu
Kusura bakmayın5 gün emriyosuydu 2 tane transfer oldum .5AA ve 3BA kalitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?