Eylül ayında transfer olanlar 🙈

Eloocannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
44
-2
3
8 Eylül de transfer oldum iki embriyo koyuldu çok heyecanlıyım .ilk transferinde değer 11 çıktı ertesi gün kanama yaşadım diye bu tedavide ise progestan desteği fazla oldu..

Zorlu bir süreçten geçiyoruz inşallah sonuçlar güzel olur 🙈

İnşallah güzel sonuçlar alirsin bende 6 Eylül de transfer oldum ama daha hiç bir belirtim yok ilk denememiz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum.:(

İnşallah güzel sonuçlar alirsin bende 6 Eylül de transfer oldum ama daha hiç bir belirtim yok ilk denememiz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum.:KK43:
Benimde ilkinde belirtim yoktu ama gebelik göründü tabi uzun sürmedi.bende rahatsızlık oldu diye öyle olduğunu düşünüyorum belki seninki öyle olmaz . Umudunu yitirme 🤭

Benimde ilkinde belirtim yoktu ama gebelik göründü tabi uzun sürmedi.bende rahatsızlık oldu diye öyle olduğunu düşünüyorum belki seninki öyle olmaz .

Benimde ilkinde belirtim yoktu ama gebelik göründü tabi uzun sürmedi.bende rahatsızlık oldu diye öyle olduğunu düşünüyorum belki seninki öyle olmaz . Umudunu yitirme 🤭
Tesekur ederim canım inşallah güzel haberlerimizi de veririz.☺️ Kaçıncı gün embriyo transferi oldu senin

Tesekur ederim canım inşallah güzel haberlerimizi de veririz.☺️ Kaçıncı gün embriyo transferi oldu senin
5.gun embriyosu 🙈 resimdeki hali sabah çözülmüş kabuğundan çıkma hali 🤭 seninki kaç günlük embriyo

Eklentiler

• IMG-20220908-WA0025.webp
    IMG-20220908-WA0025.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 141
Merhaba🥰 benim de 7 Eylül transfer günüm. Benim de ilk denemem. 3AA embriyo kalitesi dediler, 4 tane dondurduk. İnşallah pozitif sonuçlar alırız 🥰

Merhaba🥰 benim de 7 Eylül transfer günüm. Benim de ilk denemem. 3AA embriyo kalitesi dediler, 4 tane dondurduk. İnşallah pozitif sonuçlar alırız 🥰
Bende de 4 tane dondurmustum şimdi iki tane kaldı 🙈 inşallah Eylül ayı bize uğurlu gelir 😍

Back
X