Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 Eylül de transfer oldum iki embriyo koyuldu çok heyecanlıyım .ilk transferinde değer 11 çıktı ertesi gün kanama yaşadım diye bu tedavide ise progestan desteği fazla oldu..
Zorlu bir süreçten geçiyoruz inşallah sonuçlar güzel olur![]()
Benimde ilkinde belirtim yoktu ama gebelik göründü tabi uzun sürmedi.bende rahatsızlık oldu diye öyle olduğunu düşünüyorum belki seninki öyle olmaz . Umudunu yitirmeİnşallah güzel sonuçlar alirsin bende 6 Eylül de transfer oldum ama daha hiç bir belirtim yok ilk denememiz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum.![]()
Benimde ilkinde belirtim yoktu ama gebelik göründü tabi uzun sürmedi.bende rahatsızlık oldu diye öyle olduğunu düşünüyorum belki seninki öyle olmaz .
Tesekur ederim canım inşallah güzel haberlerimizi de veririz.Benimde ilkinde belirtim yoktu ama gebelik göründü tabi uzun sürmedi.bende rahatsızlık oldu diye öyle olduğunu düşünüyorum belki seninki öyle olmaz . Umudunu yitirme![]()
5.gun embriyosuTesekur ederim canım inşallah güzel haberlerimizi de veririz.Kaçıncı gün embriyo transferi oldu senin
5 gün benim de5.gun embriyosuresimdeki hali sabah çözülmüş kabuğundan çıkma hali
seninki kaç günlük embriyo
Benimki 4AA diğeri 3BA bakalım inşallah tutunurlar da o mutluluğu bizde yaşarız5 gün benim de4 bb kalitesi
İnşallah güzel haberini bekliyorumBenimki 4AA diğeri 3BA bakalım inşallah tutunurlar da o mutluluğu bizde yaşarız![]()
![]()
Sen ne zaman tahlil vereceksinİnşallah güzel haberini bekliyorum![]()
19 test günüm ama 12 de yaparımSen ne zaman tahlil vereceksin12 gün mu bekliyorsun sende
![]()
İnşallah canım aramizda 1 gün var seninde güzel sonuçlarını bekliyorumMerhababenim de 7 Eylül transfer günüm. Benim de ilk denemem. 3AA embriyo kalitesi dediler, 4 tane dondurduk. İnşallah pozitif sonuçlar alırız
![]()
Bende de 4 tane dondurmustum şimdi iki tane kaldıMerhababenim de 7 Eylül transfer günüm. Benim de ilk denemem. 3AA embriyo kalitesi dediler, 4 tane dondurduk. İnşallah pozitif sonuçlar alırız
![]()
Sabırsızlık var demek19 test günüm ama 12 de yaparım![]()
Evet bebek konusu olunca fazlası ile sanırımSabırsızlık var demek![]()
Hayırlı sonuçlar bekliyoruz o zamanEvet bebek konusu olunca fazlası ile sanırım![]()
Hayırlı sonuçlar bekliyoruz o zamanunutma bize haber etmeyi
![]()
Hayırlı sonuçlar bekliyoruz o zamanunutma bize haber etmeyi
![]()
Merhaba hepimiz için inşallah hayırlı olur bende 6 Eylül'de transfer oldum cnm aynıyız yaniİnşallah güzel sonuçlar alirsin bende 6 Eylül de transfer oldum ama daha hiç bir belirtim yok ilk denememiz çok heyecanlıyım birazda korkuyorum.![]()