Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

İnşallah güzel haberler vericez burdan

Canım ne durumdasin ağrım sızın varmı?

merhaba bugün iğnemin 12. Günü idrar testim pozitif gözüküyor sizce acelemi ediyorum reglime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok

Dün başımın ağrımadığı tek bir saat bile yoktu sürekli uyumak istedim ara ara da batmalarım oluyor sen nasılsın
Allah Allah geçmiş olsun canım iğnenin etkisi olabilir biara benimde agriyacak gibiydi bol su tukettim kendimi yormadim falan.. bide aşırı derecede kasık ve alt karın ağrım oldu kalcamin üstüne zor oturuyordum ben ondan rahatsız oldum çok . O da yumurtlama ağrısı resmen biliyorum onu.. önceleri de olurdu ama dün daha baskindi çatlama saatlerinde yaşadım onu. 36.saatten sonra. Yalnız bide bende boğaz agrilari başladı iğneden beri. Bazıları yazmış ki etkisi olabilir diye çok şaşırdim bilmiyorum

merhaba bugün iğnemin 12. Günü idrar testim pozitif gözüküyor sizce acelemi ediyorum reglime 4 gün kaldı hiç bir belirtim yok
Bence acele ediyosunuz bekleyin 14. Günden sonra sağlıklı diye okudum her yerde.. dokroruma sormadım bile testi ne zaman yapayim diye.. tek olsunda beklerim reglim gecikene kadar.. rabbim hepimize nasip etsin bu ay

Aa boğaz ağrısı görmüştüm birisi yaşamıştı grip olmuş hatta şaşırtıcı valla hormonlarımız alt üst oldu iğneyle :)) ben de bol bol dinlendim iğnenin ertesi günü zaten sürekli uyudum kafamı kaldıramıyordum yastıktan çok şükür şu an iyiyim kasık ve bacaklarım ağrıyor ara ara bir de belim

Gerçekten öyle hormon iğnesi vücudu ne kadar kötü oldum ediyor.. bende bak kafamı uykudan kaldıramıyorum akşam yatıyorum öğlene kadar nerden baksan bir on saat uyku çekiyorum ve daha uyumak istiyorum umarım bu ay tutar da diğer aya gerek kalmaz

Benim göğüslerde dolgunluk var ama ağrı yok herkesin vücudu tabi ki farklı tepkiler verir bugün sağ kasıgımda batma oluyor ayaklarım ağrıyor bir de

Benim göğüslerde dolgunluk var ama ağrı yok herkesin vücudu tabi ki farklı tepkiler verir bugün sağ kasıgımda batma oluyor ayaklarım ağrıyor bir de
AYnen canım bende şuan herşey yolunda gibi. Ağrım sizim öyle çok değil arada sağ kasık ağrım oluyor bide dediğin gibi göğüslerimde dolgunluk ve sertlik var

AYnen canım bende şuan herşey yolunda gibi. Ağrım sizim öyle çok değil arada sağ kasık ağrım oluyor bide dediğin gibi göğüslerimde dolgunluk ve sertlik var
Evet bende de şu an her şey yolunda gibi bakalım inşallah güzel olacak beklemek zor sadece

Bence acele ediyosunuz bekleyin 14. Günden sonra sağlıklı diye okudum her yerde.. dokroruma sormadım bile testi ne zaman yapayim diye.. tek olsunda beklerim reglim gecikene kadar.. rabbim hepimize nasip etsin bu ay
Bugün test yaptım tek çizgi oldu sonradan pozitife dönen var mı benim 3. Çatlatma iğnem buda olmazsa uzun süre daha düşünmiycem

Evet bende de şu an her şey yolunda gibi bakalım inşallah güzel olacak beklemek zor sadece
Ben valla saymıyorum canım sende sayma bosver benim Misafirlerim var aşırı yoğunum koşturmaca sonrası da nasıl olur bilmiyorum pazara kadar yoğunum

Bugün test yaptım tek çizgi oldu sonradan pozitife dönen var mı benim 3. Çatlatma iğnem buda olmazsa uzun süre daha düşünmiycem
Dur canım daha .. zaten 12.gun pozitifti dimi. 13.gun negatife döndü.. 15.gun yenile testi.. pozitife dönüyor okudum hep acele etme inşallah pozitif görürsün bizde görürüz aminnn

Dur canım daha .. zaten 12.gun pozitifti dimi. 13.gun negatife döndü.. 15.gun yenile testi.. pozitife dönüyor okudum hep acele etme inşallah pozitif görürsün bizde görürüz aminnn
Teşşekürederim destekleriniz için Bugün gögüslerim çok şiş karnımda ağrıyor hasta olucam büyük ihtimalle 27 yaşındayım neden böyle oluyor anlamıyorum 9 aydır korunmuyorum 3 kere çatlatma iğnesi kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…