Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Daha çok genciz, ben de 25 yaşındayım 4 aydır deniyoruz korunmasız ve 1 yıldır evliyim o yüzden umutsuzluk yok her sey güzel olacak

Ben valla saymıyorum canım sende sayma bosver benim Misafirlerim var aşırı yoğunum koşturmaca sonrası da nasıl olur bilmiyorum pazara kadar yoğunum

Ben valla saymıyorum canım sende sayma bosver benim Misafirlerim var aşırı yoğunum koşturmaca sonrası da nasıl olur bilmiyorum pazara kadar yoğunum
Doğru söylüyorsun canım düşünmemek lazım ama işte elde olmuyor maalesef yine de kendime meşgale buluyorum düşünmemek için :)

Rica ederim bende 15 ay oldu sadece bir kimyasal yaşadım o kadar . Arkaasi hemen olur dediler ama olmadı henüz. Bende dayanamadım doktora gittim ama benim daha ilk acele ediyosun bence burda yıllarda deneyenler var.. Yasin küçükmüş elbet olur stres yaparsan da olmaz uzak dur stresten. ben 32 yaşındayım sen daha şanslısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…