- 11 Temmuz 2025
- 267
- 67
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
Dolgun mu yoksa dişin mi düştü kızzKızlardişim düştü çocuk denerken yaptıran varmı diş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolgun mu yoksa dişin mi düştü kızzKızlardişim düştü çocuk denerken yaptıran varmı diş
kanal şaptılar onun dolgusu düştü yarısı yok dişimin bugün gece. Kan veririm yarın yaptırırım diyorum bakalımDolgun mu yoksa dişin mi düştü kızzgebe kalmadan halledilmesi gerek bence ileride sıkıntı yaratmasın
İğne olmuş muydun sen balımkanal şaptılar onun dolgusu düştü yarısı yok dişimin bugün gece. Kan veririm yarın yaptırırım diyorum bakalım![]()
Yok canım bulamamıştım 8 eylülde yumurtam 21.3 cm di Beklenen bat.ta yarınİğne olmuş muydun sen balım
Ay hadi inşallahYok canım bulamamıştım 8 eylülde yumurtam 21.3 cm di Beklenen bat.ta yarın
Evet bende Nisan ayında çatlatma iğnesi oldugukda 12. Gün 20 mm di tuttu ama kimyasal oldu bu ay tekrar denemek istedik 10. Gün 17 mm yarına en azından 18 olur diyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım kuzum senin sonucu da sabırsızlıkla bekliyoruzEn az 18mm olması gerektiği söylemişti doktor bana da bence de bekle kuşumumutsuzluk yok çok güzel sonuçlar al inşallah
![]()
Evet evet yarına kadar olur bence deEvet bende Nisan ayında çatlatma iğnesi oldugukda 12. Gün 20 mm di tuttu ama kimyasal oldu bu ay tekrar denemek istedik 10. Gün 17 mm yarına en azından 18 olur diyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım kuzum senin sonucu da sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerYok canım bulamamıştım 8 eylülde yumurtam 21.3 cm di Beklenen bat.ta yarın
İnşallah canım çok umudum yok adet öncesi karın grultularım başladıAy hadi inşallah hayırlı haberler
Gurultu mu nasıl gurultu ilk kez duyuyorum kusura bakmayınİnşallah canım çok umudum yok adet öncesi karın grultularım başladı
Adetten önce bağırsaklarım hareketleniyor onun sesi hani ses gelir sonra tuvaletin gelir şa öyleGurultu mu nasıl gurultu ilk kez duyuyorum kusura bakmayın
Bizim her şeyi regl ve gebeliğe yormamız hakkındaAdetten önce bağırsaklarım hareketleniyor onun sesi hani ses gelir sonra tuvaletin gelir şa öyle![]()
Valla bir saate çıkıcam dışarı alıcam test mest spor salonuna geçicem direk birini şaparım görecemmm neymişBizim her şeyi regl ve gebeliğe yormamız hakkındahahaha kız belki de sadece acıkmıssındır
![]()
Senin testten haber yok miiiiBizim her şeyi regl ve gebeliğe yormamız hakkındahahaha kız belki de sadece acıkmıssındır
![]()
Of çok heyecanlı benim 0 cesaretValla bir saate çıkıcam dışarı alıcam test mest spor salonuna geçicem direk birini şaparım görecemmm neymiş![]()
Senin testten haber yok miiii![]()
Geç olsun güç olmasınHayır halaaa hiçbir şey yok çatladımmm
Bi arkadaşım demişti nabız yükselirmiş hamileliktw diye duydunuz mu diye merak ettim canımHayırrr o neymiss