- 23 Haziran 2024
- 3.833
- 1.268
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
Canım bizde seni seviyoruz sevdikteeYa ne güzeliz hiç tanımıyoruz birbirimizi ama dualarımızda yer veriyoruz güzel şeyler diliyoruz birbirimiz içinsizi çok seviyorum canım kadınlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizde seni seviyoruz sevdikteeYa ne güzeliz hiç tanımıyoruz birbirimizi ama dualarımızda yer veriyoruz güzel şeyler diliyoruz birbirimiz içinsizi çok seviyorum canım kadınlar
![]()
Hii ateş yükseliyordu nabizda mi yükseliyormusBi arkadaşım demişti nabız yükselirmiş hamileliktw diye duydunuz mu diye merak ettim canım
Canım bizde seni seviyoruz sevdikteedualarınızda yer almak tabiki ayrı bir olay .. burada olmanın güzel tarafı bunlar
buarada naptın sonuç nee
7-8 mm ve üzeri kalınlık gebelik için uygun kalınlık demişti doktorum benim bu belirtileri yaşaman çok normal çünkü beta hcg içeriyor iğneMerhaba bende 15 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum 3 gün değerlendirdim . Bugün tam 1 hafta oldu hiç bir belirti yoktu 2 gündür adet oluyormuşum gibi bi agrı giriyor geçiyor ateş basması oldu birkez bugün doktor kontrolüm vardı yumurtalar çatlamış rahim duvarı kalınlaşmış dedi iyi mi kötü mü bilemiyorum sizce nasıl kalınlaşması
İğneyi vurulacağım gün 5mm çok iyi demişti bugün yani 1 hafta sonra kalınlaşmaya başlamış gebelikte olabilir adet hazırlığı da dedi beklicez hangi gün test yapmalıyım 14 gün beta yüksek çıkıyor diye biliyorum normalde 54 kiloyum pcos başlangıcı demişti doktor baya yumurta vardı 4 tanesi istediği mmdeydi bugün çatladıgını söyledi çok heyecanlı 5senedir evliyim 9 aydır korunmadız ilişkiyle gebelik elde edemedim7-8 mm ve üzeri kalınlık gebelik için uygun kalınlık demişti doktorum benim bu belirtileri yaşaman çok normal çünkü beta hcg içeriyor iğne![]()
Canım senden var mı haber7-8 mm ve üzeri kalınlık gebelik için uygun kalınlık demişti doktorum benim bu belirtileri yaşaman çok normal çünkü beta hcg içeriyor iğne![]()
İnşaallah hayırlı haberler almak nasip olur yumurtaların çatlamış bu iyi haberİğneyi vurulacağım gün 5mm çok iyi demişti bugün yani 1 hafta sonra kalınlaşmaya başlamış gebelikte olabilir adet hazırlığı da dedi beklicez hangi gün test yapmalıyım 14 gün beta yüksek çıkıyor diye biliyorum normalde 54 kiloyum pcos başlangıcı demişti doktor baya yumurta vardı 4 tanesi istediği mmdeydi bugün çatladıgını söyledi çok heyecanlı 5senedir evliyim 9 aydır korunmadız ilişkiyle gebelik elde edemedim
Herşeye inanan benHii ateş yükseliyordu nabizda mi yükseliyormus![]()
Benim bugün ovitrelle sonrası 0+14. Günüm canım kanı sabah verdim işte bekliyorum hala sonucuİğneyi vurulacağım gün 5mm çok iyi demişti bugün yani 1 hafta sonra kalınlaşmaya başlamış gebelikte olabilir adet hazırlığı da dedi beklicez hangi gün test yapmalıyım 14 gün beta yüksek çıkıyor diye biliyorum normalde 54 kiloyum pcos başlangıcı demişti doktor baya yumurta vardı 4 tanesi istediği mmdeydi bugün çatladıgını söyledi çok heyecanlı 5senedir evliyim 9 aydır korunmadız ilişkiyle gebelik elde edemedim
Merhaba kimisinin boğazı vs ağrımıştı görmüştüm burda benim de ciddi baş ağrısı yapmıştı bu sefer iğne olabilir herkesin bedeni farklı çalışıyor yapmış da olabilir canımMerhabalar kızlar bende 0+5 igne olalı çok kötü grip oldum başım agriyo igne grip yapiyormu acaba
Hala sonuç yok bitanemCanım senden var mı haber
Bende cesarete gelip test yapmam lazım ama 0 cesaretHala sonuç yok bitanem
Kaçıncı gün seninnnBende cesarete gelip test yapmam lazım ama 0 cesaret
Aynıyız seninleKaçıncı gün seninnn
KorkudanBitanem neden yapmıyorsun![]()
Düşünme böyle negatif görürsek tekrar devam edeceğiz o nasıl laf Allah askınaaa yaKorkudannegatif görünce ne yaparım diye
Amin canım dua edelim inşallahBenim bugün ovitrelle sonrası 0+14. Günüm canım kanı sabah verdim işte bekliyorum hala sonucubende de pcos var bu arada allahım tez zamanda bizi bebislerimize kavuştursunnnn
![]()