- Konu Sahibi gunesiiiim
İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aslında en doğrusu benim bu ikinci çatlatma iğnem eğer bu ay da tutmazsa bir ay ara verip doktorun verdiği takviyeleri kullanacağım eşli kullanıyoruz biz ondan sonra yine çatlatma denerim biraz vücudu desteklemek istiyorum ki şansımı arttırayımBen hiç test yapmadım ben hatta Salı günü falan test yapmayı düşünüyorum yani negatif göreceksemde 15.günden sonrasına üzülüyüm erken test yapınca psikolojik çok etkileniyoruz biz kadınlar olarak rabbim inşallah seninkini pozitife çevirir. İnşallah bende pozitif görürüm
Umarım ikimizde pozitifi görürüz ve bekleyen herkes inşallaahBen hiç test yapmadım ben hatta Salı günü falan test yapmayı düşünüyorum yani negatif göreceksemde 15.günden sonrasına üzülüyüm erken test yapınca psikolojik çok etkileniyoruz biz kadınlar olarak rabbim inşallah seninkini pozitife çevirir. İnşallah bende pozitif görürüm
Ben de duphaston kullanıyorum adet düzensizliğin mi var senindeKizlar merhaba 21 Eylül de çatlatma iğnesi oldum sağ da 1 sol da 1 yumurtam vardı 20 mm iki tane çatlatma iğnesi vurundum 22-24 Eylül'de ilişki oldu 23 Eylül de duphaston kullanmaya başladım bugün çatlatma iğnesinin 6.günü karnimda baya ağrı var
UmarımmmmUmarım ikimizde pozitifi görürüz ve bekleyen herkes inşallaah![]()
Yok canım bebek tutunsun diye verdi öyle dedi doktor klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum duphaston da kullanıyorumBen de duphaston kullanıyorum adet düzensizliğin mi var seninde
Evet benim de aynı şekilde duphaston da gebelik olursa tutunması için eğer gebelik olmazsa da adet olmanı sağlıyormuş onun için verdi bana daYok canım bebek tutunsun diye verdi öyle dedi doktor klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum duphaston da kullanıyorum
Doktorun ilişki planı oluşturmadı mı şu tarihler önemli şeklindeBen 26 eylülde iğneyi oldum bende sizde durumlar nasıl çatlama olduğunu nasıl anlıyorsunuz acaba benim bu sabah 04.30 da 36 saatim doldu 07 gibi de sağ tarafımda ağrı hissettim ama normaldi aile evindeyim diye eşimle denk gelemedik sonrası değerlendirsemde oluyor mu acaba bu 36 saate gelene kadar da değerlendirmeye çalıştım fırsat buldukça bugunden sonrası da önemli mi
Hayır hiç birsey sadece iğneyi yaptıktan 36 saat sonra ilişki dedi ben araştırarak kendim ilişki planı oluştum 6 saat 12 saat 24 saat şeklindeDoktorun ilişki planı oluşturmadı mı şu tarihler önemli şeklinde
İğnenin 36 saatinde ilişki önerdi benim doktorum sonra ertesi gün sabah sonraki gün akşam sonraki günler adet olana kadar gün aşırı şeklinde plan oluşturdu iki aydır bu şekilde deniyoruz ama iğne gününü değerlendirenler de var bende bu sefer tutmazsa bir sonrakinde iğne gününü de değerlendireceğim ki yumurta çatlama esnasında direkt spermle karşılaşıp döllenebilsin. Çünkü spermin belli bir yol alması gerekiyor vucuttada yaklaşık üç güne kadar yaşayabiliyormuş bana mantıklı geldi iğne gününü değerlendirmek ikisinde de değerlendirenediğim için pişmanımHayır hiç birsey sadece iğneyi yaptıktan 36 saat sonra ilişki dedi ben araştırarak kendim ilişki planı oluştum 6 saat 12 saat 24 saat şeklinde
Evet canım kesinlikle öyle dene inşallah pozitifi görürsünde gerek kalmaz ben önceki gebeliğimi o şekilde kaldım yumurtlamadan önceki gün değerlendirmiştim eşim işe gidecekti diye ve geç döllenme ile hamile kalmıştım 5 güne kadar canlı kalıyor gerçekten de yani benim bugün çatladı ise eğer bugünü yârını değerlendirmemi gerekİğnenin 36 saatinde ilişki önerdi benim doktorum sonra ertesi gün sabah sonraki gün akşam sonraki günler adet olana kadar gün aşırı şeklinde plan oluşturdu iki aydır bu şekilde deniyoruz ama iğne gününü değerlendirenler de var bende bu sefer tutmazsa bir sonrakinde iğne gününü de değerlendireceğim ki yumurta çatlama esnasında direkt spermle karşılaşıp döllenebilsin. Çünkü spermin belli bir yol alması gerekiyor vucuttada yaklaşık üç güne kadar yaşayabiliyormuş bana mantıklı geldi iğne gününü değerlendirmek ikisinde de değerlendirenediğim için pişmanımbenim 13. Günüm bugün adet tarihime 3 gün var bakalım beklemedeyim inşallah hepimizin yüzü gülsün
sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
Değerlendirebilirsin benceEvet canım kesinlikle öyle dene inşallah pozitifi görürsünde gerek kalmaz ben önceki gebeliğimi o şekilde kaldım yumurtlamadan önceki gün değerlendirmiştim eşim işe gidecekti diye ve geç döllenme ile hamile kalmıştım 5 güne kadar canlı kalıyor gerçekten de yani benim bugün çatladı ise eğer bugünü yârını değerlendirmemi gerek
Tmm canım teşekkür ederim senin test günün yaklaşıyor dimiDeğerlendirebilirsin bence
Bende üç parmak altına evde kendim yaptım iki yada üç pek fark etmez doğru yapmışsındır aklın karışmasınTmm canım teşekkür ederim senin test günün yaklaşıyor dimiinşallah pozitifi görürsün belirtilerin varmı bide iğneden sonra herkes ağrı vs birsey demiş ben hiç ağrı hissetmiyorum göbek deliğinin ili parmak altına yaptım kendim yanlış mı yaptım acaba diyorm onları okudukça normal mi bu sadece halsiz ve uykulu hissetmeye başladım ek olarak iğneden sonra
Benim ilki kimyasal oldu 2. 8. Haftada kalbi durdu yani henüz sağ dogumum yok keşke yapmasaydın canım ya stres hormonlarını yönetiyor varsada moralin bozulur ama olsun bir günde neler değişiyor pozitif düşün hep benim daha 2 gün oldu iğne olalıBende üç parmak altına evde kendim yaptım iki yada üç pek fark etmez doğru yapmışsındır aklın karışmasınben ilkinde de şimdide pek belirti yaşamıyorum sadece kasıklarımda batmalar ufak sancılar oldu geçti o da çatlamadan dolayıdır diye düşünüyorum kendimde çok belirti aramıyorum bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz illa bir etkisi olur tabi gebeliğe yormuyorum sadece kendi kendimi strese sokmamak için
Bana doktorum adet tarihinden 10 gün sonra adet olmazsan hcg bakarız dedi adete 3 gün var etti 13 gün ama ben dün dayanamadım test yaptım negatif çıkmıştı hayırlısı bakalım bekliyorum:) siz ikinci bebek için mi uğraşıyorsunuz
![]()
Yaa üzüldüm canım benim her şerde vardır bir hayır ben daha hiç gebelik yaşamadım herhangi bir sorunumda çıkmadı bütün hormonlar normal bir ay önce hsg çekildim normal sorunsuz çıktı eşimin de baktırdık morfoloji %2 çıktı ama doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi sigarayı azalttı bırakacak inşallah multi vitamin kullanıyoruz sperm kalitesini ve yumurta kalitesini arttırıyormuş yani hiç yaşamadım gebelik neden olmadığını anlayamıyorumBenim ilki kimyasal oldu 2. 8. Haftada kalbi durdu yani henüz sağ dogumum yok keşke yapmasaydın canım ya stres hormonlarını yönetiyor varsada moralin bozulur ama olsun bir günde neler değişiyor pozitif düşün hep benim daha 2 gün oldu iğne olalıgünler geçmiyor gibi resmen sen yine maşallah yarıladın inşallah güzel sonuçlar alırsın alırız
![]()
Canım benim inşallah olur hepimizin ben de 1 yıl önce düşük yapmıştım bir yıldır olmuyordu inşallah bu kez olurEvet benim de aynı şekilde duphaston da gebelik olursa tutunması için eğer gebelik olmazsa da adet olmanı sağlıyormuş onun için verdi bana da
Ben de 15eylulde oldum canım senin gibi 12.gun test yaptım negatif çok üzüldüm ama hayla regl olmadm şuan ayak bel ve karın ağrım çok fazla adet agrilari gibi olucam hissediyorum sanki insllh olmam o ayrı bi mesele ama hiç olmuş gibi de değil olsaydı çıkardı diye düşünüyorumMerhaba kızlar ben de 15 eylülde çatlatma iğnesi vuruldum bugün iğne sonrası 12. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı ama 14. Günden sonra yapılması daha garanti yazanlar olmuş geçen ay da çatlatma oldum tutmadı bu ay da tutmayacak gibi hissediyorum ne olacak bizim bu halimiz Allah hepimize güzel sağlıklı evlatlar nasip etsin kolaylaştırsın inşallah nasıl hemen hamile kalabiliyorlar gerçekten ne kadar şükretseler az Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim gibi 15 eylülde çatlatma olan vardı hala burada mısın? Birbirimize motive oluruz belki:))