- Konu Sahibi gunesiiiim
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallahSilikte olsa var görünüyor bnde yapmıştım 12.gun çıkmadı negatif ya o umarım sizinki gerçek pozitiftr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallahSilikte olsa var görünüyor bnde yapmıştım 12.gun çıkmadı negatif ya o umarım sizinki gerçek pozitiftr
Yok canım olmadım hala beklemedeyim sende son durum nedirAdet oldun mu cnm bugün 14.günümüz
Bnde beklmedym cnm normlde adetin gecikir mi seninYok canım olmadım hala beklemedeyim sende son durum nedir
Bazen gecikiyor ben az önce yine test yaptım meraktan ve negatiff benim bu ay da tutmadı artık yarın yada ötekigün adet olurumBnde beklmedym cnm normlde adetin gecikir mi senin
Canım inşallah olumlu sonuçlanırKizlar güzel haber alan var mı ben de gonapeptly vurundum iki adet 21 Eylül'de
Ben yapmadm senin adetini beklim o zmn yine de Allah'tan ümit kesilmez belki çok küçüktür cikmadiBazen gecikiyor ben az önce yine test yaptım meraktan ve negatiff benim bu ay da tutmadı artık yarın yada ötekigün adet olurum
İnşallah bakalım mecbur adeti bekleyeceğim artık inşallah sen de ben de pozitifi görürüzBen yapmadm senin adetini beklim o zmn yine de Allah'tan ümit kesilmez belki çok küçüktür cikmadi
İnşallah canım sen diğer ignende kaçıncı gün oldun acaba bnmki ilk diye tecrubesisizmİnşallah bakalım mecbur adeti bekleyeceğim artık inşallah sen de ben de pozitifi görürüz
17.gün olmuştumİnşallah canım sen diğer ignende kaçıncı gün oldun acaba bnmki ilk diye tecrubesisizm
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm bekleylm bakalm belki bnde alırım bı test bugün17.gün olmuştum
ovıtrellenın onuncu gunu kanda cıkar mı test ıcın erken mı evdekı testlere guvenebılır mıyım acaba ya ?Kızlar eylülde çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edip birbirimize motivasyon verelim![]()
Kan için bile erken çünkü ovitrella'nın etkisi 12 gün kadar vücutta bulunaniliyor. Teste yapsan kanda versen hamilelik hormonu bulunuyor sanırım hamile gözüküyorsun. O yüzden 12 gün geçtikten sonra kan vermelisinovıtrellenın onuncu gunu kanda cıkar mı test ıcın erken mı evdekı testlere guvenebılır mıyım acaba ya ?
Ay inşallah ya bugün onuncu gün iki gün sonra çıkar mı diyorsunKan için bile erken çünkü ovitrella'nın etkisi 12 gün kadar vücutta bulunaniliyor. Teste yapsan kanda versen hamilelik hormonu bulunuyor sanırım hamile gözüküyorsun. O yüzden 12 gün geçtikten sonra kan vermelisin
Evet evet tabiki sende hala acaba etkisi var mı düşüncesi olur belki burda bile daha erken diyebilirler. Ama bence varsa 12.gun kanda çıkar benim 11.gunku kaset testte negatifti.. 10.gunden sonra iğne etkisi geçmişti..istersen sende şunu yapabilirsin bugün ve yarın testle bir kontrol et. Eğer yarına negatif olursa 12.gun kan ver ama bugün ve yarın testte hala silik görürsen 13.kan ver böyle daha mantıklı.. ya da en net 14.gun kan ver bekleyebilirsemAy inşallah ya bugün onuncu gün iki gün sonra çıkar mı diyorsun
Bende yarım canım malesef negatif17.gün olmuştum
cok tesekkur ederım canım bı test yapıyım ben yarın bakalım ne cıkıyorEvet evet tabiki sende hala acaba etkisi var mı düşüncesi olur belki burda bile daha erken diyebilirler. Ama bence varsa 12.gun kanda çıkar benim 11.gunku kaset testte negatifti.. 10.gunden sonra iğne etkisi geçmişti..istersen sende şunu yapabilirsin bugün ve yarın testle bir kontrol et. Eğer yarına negatif olursa 12.gun kan ver ama bugün ve yarın testte hala silik görürsen 13.kan ver böyle daha mantıklı.. ya da en net 14.gun kan ver bekleyebilirsem![]()
Fotoğraf yüklesene canım bakalım olsun üzülme belki geç döllenme vs de olabiliyormuş biz yine bekleyelim olmazsa da artık önümüzdeki aylarda inşallahBende yarım canım malesef negatifçok çok bakarsan sanki çok hafif bsy var gibi göz yanilmasdr diye düşünüyorum bu kadar geçmiş cikardi illaki
Birde çok hafif diyorsun belkide sabah ilk idrarla yapsaydın daha mı net çıkardı acaba hani gün ortasında yaptın ya ondan bir aklıma geldiBende yarım canım malesef negatifçok çok bakarsan sanki çok hafif bsy var gibi göz yanilmasdr diye düşünüyorum bu kadar geçmiş cikardi illaki