Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

İğnenden sonra bir ağrı yada bisey oldu mu vucüdünüz da hiçbirsey hissetmiyorum ne ağrı ne bir sızı 😢 normal mi
Merhabalar ☺ ben 2.aşılama sürecindeyim, yani 2.kez çatlatma iğnesi yapıldı. İlk süreçte inanılmaz çok belirti yaşadım stres, şişkinlik, rahimde doygunluk filan acayipti. Bu ay hiçbir belirti yok bende de. Sadece ani bir hareket yapınca rahimde kasılma oluyor. Zaten geçen ay olan belirtileri doktorla paylaştığımda şaşırdı, bu kez yine olursa gel bakalım dedi. Anladığım kadarıyla yan etki çok da beklenen bi şey değil. Psikolojimiz dağıtıyor bizi en çok.

İyi akşamlar bugün dayanamayıp yine test yaptım dün ve ondan önceki gün tek çizgi çıktı biraz önce yaptım 2 çizgi ama biri silik sizce gebemiyim yoksa iğnenin etkisimidir hala 14. Günüm olucak

Tabiki fotoda net gözükmüyor gibi ama elimde bakınca silik ama 2. Çizgi gözüküyor

Eklentiler

• IMG_1954.webp
    IMG_1954.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_1944.webp
    IMG_1944.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 82
Tabiki fotoda net gözükmüyor gübi ama elimde bakımca silik ama 2. Çizgi gözüküyor
Eğer iki gün önce yaptinizda yoksa ve şimdi varsa hamilesinizfir tabi yarın ilk idrarla tekrar deneyin 😊 ben ilk çatlatma tedavimde 18. Güne kadar beklemiştim tutmuştu ama malesef kimyasal olmuştu inşallah tutmuştur sizin

Merhaba size doktorunuz çatlatma iğnesinden bir gün önce de ilişki önerdi mi aynı gün iğne olmusuz bu Arada ☺️
Merhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığıma 😢 ya haberleşelim burda yada özelden

Merhaba size doktorunuz çatlatma iğnesinden bir gün önce de ilişki önerdi mi aynı gün iğne olmusuz bu Arada ☺️
Merhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığıma 😢 ya haberleşelim burda

Merhabalar ☺ ben 2.aşılama sürecindeyim, yani 2.kez çatlatma iğnesi yapıldı. İlk süreçte inanılmaz çok belirti yaşadım stres, şişkinlik, rahimde doygunluk filan acayipti. Bu ay hiçbir belirti yok bende de. Sadece ani bir hareket yapınca rahimde kasılma oluyor. Zaten geçen ay olan belirtileri doktorla paylaştığımda şaşırdı, bu kez yine olursa gel bakalım dedi. Anladığım kadarıyla yan etki çok da beklenen bi şey değil. Psikolojimiz dağıtıyor bizi en çok.
Bir akrabam vurulmuştu çok sancı yapıyor felan demişti bende hiçbir şey olmadı ne ağrı ne sızı dün gece ilişkiden snr çok ağrım oldu kasıklarda suan bişey yok aynen psikolojik belirtiler zaten

Merhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığıma 😢 ya haberleşelim burda
Canım hiç sorma benim o gün yoğun akıntım oldu doktor o günüde önerdi hatta biz eşimle o gün dövüşünce umursamadım hiç ama sonra çok pişman oldum belki de o gün kendi çatladı sonra ki gün zaten iğneydi dün değerlendirdim ama akıntı falan yoktu hiç bide o gün tam 14. Gündü pişmanım ama iş işten geçti 😔😔😔

Back
X