- 11 Temmuz 2025
- 278
- 69
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
Aynen umarım güzel şeyler olur olmazsa da dünyanın sonu değil tekrar denerizİlk tecrübemiz bakalım ne olcak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen umarım güzel şeyler olur olmazsa da dünyanın sonu değil tekrar denerizİlk tecrübemiz bakalım ne olcak![]()
Aynen umarım güzel şeyler olur olmazsa da dünyanın sonu değil tekrar deneriz![]()
Aynen hersey olacağına varır güzel haberlerle döneriz umarım
Merhaba size doktorunuz çatlatma iğnesinden bir gün önce de ilişki önerdi mi aynı gün iğne olmusuz bu AradaBöyle yazdı doktorum
Merhabalar ☺ ben 2.aşılama sürecindeyim, yani 2.kez çatlatma iğnesi yapıldı. İlk süreçte inanılmaz çok belirti yaşadım stres, şişkinlik, rahimde doygunluk filan acayipti. Bu ay hiçbir belirti yok bende de. Sadece ani bir hareket yapınca rahimde kasılma oluyor. Zaten geçen ay olan belirtileri doktorla paylaştığımda şaşırdı, bu kez yine olursa gel bakalım dedi. Anladığım kadarıyla yan etki çok da beklenen bi şey değil. Psikolojimiz dağıtıyor bizi en çok.İğnenden sonra bir ağrı yada bisey oldu mu vucüdünüz da hiçbirsey hissetmiyorum ne ağrı ne bir sızınormal mi
Testi atar mısın canım bakalımİyi akşamlar bugün dayanamayıp yine test yaptım dün ve ondan önceki gün tek çizgi çıktı biraz önce yaptım 2 çizgi ama biri silik sizce gebemiyim yoksa iğnenin etkisimidir hala 14. Günüm olucak
Eğer iki gün önce yaptinizda yoksa ve şimdi varsa hamilesinizfir tabi yarın ilk idrarla tekrar deneyinTabiki fotoda net gözükmüyor gübi ama elimde bakımca silik ama 2. Çizgi gözüküyor
Merhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığımaMerhaba size doktorunuz çatlatma iğnesinden bir gün önce de ilişki önerdi mi aynı gün iğne olmusuz bu Arada![]()
Merhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığımaMerhaba size doktorunuz çatlatma iğnesinden bir gün önce de ilişki önerdi mi aynı gün iğne olmusuz bu Arada![]()
Bir akrabam vurulmuştu çok sancı yapıyor felan demişti bende hiçbir şey olmadı ne ağrı ne sızı dün gece ilişkiden snr çok ağrım oldu kasıklarda suan bişey yok aynen psikolojik belirtiler zatenMerhabalar ☺ ben 2.aşılama sürecindeyim, yani 2.kez çatlatma iğnesi yapıldı. İlk süreçte inanılmaz çok belirti yaşadım stres, şişkinlik, rahimde doygunluk filan acayipti. Bu ay hiçbir belirti yok bende de. Sadece ani bir hareket yapınca rahimde kasılma oluyor. Zaten geçen ay olan belirtileri doktorla paylaştığımda şaşırdı, bu kez yine olursa gel bakalım dedi. Anladığım kadarıyla yan etki çok da beklenen bi şey değil. Psikolojimiz dağıtıyor bizi en çok.
var gıbıTabiki fotoda net gözükmüyor gibi ama elimde bakınca silik ama 2. Çizgi gözüküyor
Sabah yaptığınızda bizede haber ver umut olsun bizlereTabiki fotoda net gözükmüyor gibi ama elimde bakınca silik ama 2. Çizgi gözüküyor
Umutsuzluğa kapılma cnm Allah büyük olacağı varsa tek seferde de olurMerhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığımaya haberleşelim burda
Öyle valla haklısın canımı sıkmaya değmez hersey olacağına varırUmutsuzluğa kapılma cnm Allah büyük olacağı varsa tek seferde de olur![]()
Ay tabi ki ya olacağı varsa her şekilde olur Allah bizimleÖyle valla haklısın canımı sıkmaya değmez hersey olacağına varır![]()
Canım hiç sorma benim o gün yoğun akıntım oldu doktor o günüde önerdi hatta biz eşimle o gün dövüşünce umursamadım hiç ama sonra çok pişman oldum belki de o gün kendi çatladı sonra ki gün zaten iğneydi dün değerlendirdim ama akıntı falan yoktu hiç bide o gün tam 14. Gündü pişmanım ama iş işten geçtiMerhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığımaya haberleşelim burda