- Konu Sahibi gunesiiiim
Onu hiç denemedim bir yıl olacak bu ayBende bulamadım onun yerine gonapeptly kullandım ne kadar süredir istiyorsunuz bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu hiç denemedim bir yıl olacak bu ayBende bulamadım onun yerine gonapeptly kullandım ne kadar süredir istiyorsunuz bebek
Çatlamamız aynı belki gebelik ağrılarıdır belli mi olur umudunu kaybetmeAleyküm selam canım sanırım ben regl olucam bilemiyorum daha günüm var ama regl sancılarım gelip gidiyor. Ben iğne vurdum 8 eylülde ama bence olumsuz olacak öyle hissediyorum şu saat itibariyle
Hadi yaBalım ben de regl olacak gibiyim
 bende öyle düşünüyorum kendim için valla bilmiyorum yarında test yaparım negatif olursa reglimi beklerim napim sağlık olsun
 bende öyle düşünüyorum kendim için valla bilmiyorum yarında test yaparım negatif olursa reglimi beklerim napim sağlık olsunRegl olacak gibi ağrılarım gelip gidiyor bide göğüs ağrılarım da azalmaya başlıyor sanki önceki gibi değil iğnenin etkisi bitti tabi vücudum kendi rutine ne dönüyorYa deme öyle ne hissediyorsun
Ah keşke ama nasip ne diyelim. Sen hiç test yaptın mı pekiÇatlamamız aynı belki gebelik ağrılarıdır belli mi olur umudunu kaybetme
Allahım neler yaşıyoruz yarabbim ya hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hayırlı haberler duyursunRegl olacak gibi ağrılarım gelip gidiyor bide göğüs ağrılarım da azalmaya başlıyor sanki önceki gibi değil iğnenin etkisi bitti tabi vücudum kendi rutine ne dönüyor
tek taraflı ağrım var yalnızca ne göğüs ağrısı ne bise yok şu an dün gece birden iki tarafa da ağrı girdi rahimimde ben regl öncesi böyle oluyorumSana noldu
 tanıyorum bedenimi bakalım hayırlısı olsun ya
 tanıyorum bedenimi bakalım hayırlısı olsun yaAmin Rabbim hayırlı haberler duyursun hepimizetek taraflı ağrım var yalnızca ne göğüs ağrısı ne bise yok şu an dün gece birden iki tarafa da ağrı girdi rahimimde ben regl öncesi böyle oluyorumtanıyorum bedenimi bakalım hayırlısı olsun ya
Amin gülüm amin inşallah sende durumlar nasılAllahım neler yaşıyoruz yarabbim ya hakkımızda hayırlısı inşallah Allah hayırlı haberler duyursun
Yaptım silik bi çizgi çıktı ama markası bebetime işte hep kötü yorum vardıAh keşke ama nasip ne diyelim. Sen hiç test yaptın mı peki
Yaptım silik bi çizgi çıktı ama markası bebetime işte hep kötü yorum vardı

Arada alt karnım da bi batma gibi bi his oluyro o kadar başka da bi şeyim yokAmin gülüm amin inşallah sende durumlar nasıl

Göğüs hassasiyetiniz devam ediyor muEki Görüntüle 3646404
Test bu biraz kalite düşüyo belirti olarak bi bi haffta önce gögüs ucu hassiyetim oldu normalde olmaz bende bide alt kasığım şişti ara ara sızlıyo bilemiyorum bu ay belirtu aramicam diyorum bi bakıyorum yine chat gbt ye sormuşum
Evet bebetime yalancı pozitif çıkartıyor. Doğruysa bile iğne etkisi duruyor olabilir bende geçmiş etkisiYaptım silik bi çizgi çıktı ama markası bebetime işte hep kötü yorum vardı
Merakla bekliyorum inşallah gebeliktir kuzummmArada alt karnım da bi batma gibi bi his oluyro o kadar başka da bi şeyim yok

Ya inşallah hepimiz hepimiz hamile olduğumuzu öğrenelimMerakla bekliyorum inşallah gebeliktir kuzummm

Amin inşallah tatlımYa inşallah hepimiz hepimiz hamile olduğumuzu öğrenelim

Ama benimde bacak ağrılarım var hiç bilmiyorumAmin inşallah tatlım
Benim bacak ağrım olmadı hadi inşallah sende vardır gebelikAma benimde bacak ağrılarım var hiç bilmiyorum
Genelde bacaklarım ağrıyınca adet olurum ama bu ay inşallah hamilelikten dolayı adet olmam olmayız hiçbirimizBenim bacak ağrım olmadı hadi inşallah sende vardır gebelik