Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Ya burda geçen birinin 13.gun negatif olmuştu 14.pozitif.. ben böyle giderse hiç karar veremem bide cesaretim hiç yok😂
Ya al benden de o kadar 😃bende birinin durumunu takip etmiştim 9-10. Günde negatif hatta kanda da sonuç 2 çıkmıştı bi kaç gün sonra spor yaparken sol kaşığında bi ley hissedip tekrar test yaptığında pozitif görmüştü kanda da yükselmişti hatta bi kaç kere

Ya al benden de o kadar 😃bende birinin durumunu takip etmiştim 9-10. Günde negatif hatta kanda da sonuç 2 çıkmıştı bi kaç gün sonra spor yaparken sol kaşığında bi ley hissedip tekrar test yaptığında pozitif görmüştü kanda da yükselmişti hatta bi kaç kere
Yaa bak işte kişiden kişiye değişiyor ki... En sağlıklısı 14.gun yapmak 😂 yarın yapsam silik çıksa guvenli olmayacak bu kez topiklere yazicaz iğne etkisi mi diye 😆🤭 tabi böyle diyomusum sabah gaza gelip hemen test yapiyomusum 😆

Yok 😂 iğne etkisi geçmiş sanırım belli belirsiz bişey var gibide yok gibide. Gözlerim bozulacak. Pazar günü Gönül rahatlığıyla test yaparım kısmet artık bundan sonrasi
Fotoğrafta görünüyor mu 🥹kimisi efekt yapıp bakıyor ama nasıl oluyor bilemedim Ay inşallah vardır hayırlısıyla kolaylıkla 🫶🏻

Fotoğrafta görünüyor mu 🥹kimisi efekt yapıp bakıyor ama nasıl oluyor bilemedim Ay inşallah vardır hayırlısıyla kolaylıkla 🫶🏻
Yok yok canım canlinbile gözükmüyor bişey yok sadece az bir gölgelik var gibi kaset testti yaptığım laboquick.. gözle bile gözükmüyor ben gebelik için yapmadım zaten iğne etkisi geçti mi bilmek istedim ya en azından Pazar günü ya da Pts yaparsam ona göre yorumlarım

Yaaaa inşallah vardır allahımmm🥰🥰
Yok canım ya sen demiştin ya 8.gun etkisi gitti iğnenin diye bende muhakkakta kaldım ovulasyon testleri koyu olunca iğnenin etkisi hala duruyor o zaman bir gözlemleyim dedimde iğne etkisi kalmamış onu anlamış oldum

Yok yok canım canlinbile gözükmüyor bişey yok sadece az bir gölgelik var gibi kaset testti yaptığım laboquick.. gözle bile gözükmüyor ben gebelik için yapmadım zaten iğne etkisi geçti mi bilmek istedim ya en azından Pazar günü ya da Pts yaparsam ona göre yorumlarım
Aynen iyi yapmışsın canım inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olsun hepimiz güzel haberler alalım Aminnnnn❤️

Back
X