- 23 Haziran 2024
- 3.987
- 1.324
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
İnşallah canım aminGenelde bacaklarım ağrıyınca adet olurum ama bu ay inşallah hamilelikten dolayı adet olmam olmayız hiçbirimiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım aminGenelde bacaklarım ağrıyınca adet olurum ama bu ay inşallah hamilelikten dolayı adet olmam olmayız hiçbirimiz![]()
Göğüs hassasiyetim yok mesela hiç sızlama falanBenim bacak ağrım olmadı hadi inşallah sende vardır gebelik
Yorucu bi süreç hepimiz için Allahım hayırla sonuçlandırsın hepimizinkini deİnşallah canım aminben kimyasal yaşadığım ay bacaklarım çok agriyodu uzansam bile soylemisimdir. Ama normal zamanlarda yaşamazdim öyle bisey
Daha iyi yaa ben mahvoldum tavsiye etmemGöğüs hassasiyetim yok mesela hiç sızlama falan
Amin tatlım inşallah aminnnYorucu bi süreç hepimiz için Allahım hayırla sonuçlandırsın hepimizinkini dehamileyim demek nasip olsun
Allahım nolur hamile olalımDaha iyi yaa ben mahvoldum tavsiye etmemama gebede kalalım
![]()
Yok sadece arada bir sol gögüsüme oluyodu şuan yokGöğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu
İğne olmadım ama evet yalancı gibi içime gebelik hissi doğmadı iyi ki hafta sonuydu şoksa gider test alırdımEvet bebetime yalancı pozitif çıkartıyor. Doğruysa bile iğne etkisi duruyor olabilir bende geçmiş etkisi
İnşallahGenelde bacaklarım ağrıyınca adet olurum ama bu ay inşallah hamilelikten dolayı adet olmam olmayız hiçbirimiz![]()
Kızlar bnde iğne vurali 5gunn etti ama hiç umudum yok ya sağda sadece bir tane büyük yumurta var dedi okudugumda bakiyom çoğunda sağda ve solda oluyor bnde sadece sağda ve bir tane ignem preglny bu arada
Önemli olan bir sağlıklı yumurta demişti doktor kendini üzme sağlıklıysa güzelce döllenir hamile kalırsın inşallahKızlar bnde iğne vurali 5gun etti ama hiç umudum yok ya sağda sadece bir tane büyük yumurta var dedi okudugumda bakiyom çoğunda sağda ve solda oluyor bnde sadece sağda ve bir tane ignem preglny bu arada
İnşallah canım aslında benim sorunum yoktu nie böyle oldu anlamadm 7ay önce kürtaj oldum daha da olmadı böyle olanlar da çok oluyormuşÖnemli olan bir sağlıklı yumurta demişti doktor kendini üzme sağlıklıysa güzelce döllenir hamile kalırsın inşallah
Nasip çiçeğim benimde kimyasalıma 9 ay oldu doktor kendini rahat bırak diyo hala bekliyorum denemeyi bıraktıktan sonra da çok kalan oluyormuş vakit gelmemiş demekkiİnşallah canım aslında benim sorunum yoktu nie böyle oldu anlamadm 7ay önce kürtaj oldum daha da olmadı böyle olanlar da çok oluyormuş
AA evet doğru unuuttm bina sende vuruldun zannettim. Bebetime değilde yarın başka bir marka al dene. Kaset test al varsa onda da çıkar.İğne olmadım ama evet yalancı gibi içime gebelik hissi doğmadı iyi ki hafta sonuydu şoksa gider test alırdım![]()
Yarın nöbetçişe gitmeyi düşünüyorum ya belirti aramak istemiyorum ama bikini bölgem kocaman oldu kumaş pantolon giyemedim bugünAA evet doğru unuuttm bina sende vuruldun zannettim. Bebetime değilde yarın başka bir marka al dene. Kaset test al varsa onda da çıkar.
yumurta boyutları v.s o şeylere takilma bence önemli olan o tek yumurtanın kalitesi. Zaten Doktorlar bir yumurtayı önemsiyor çoğul gebelik riskinden dolayı. Ve o iğneyle de hamile kalanlar var zaten aynısıymis ovitrellaylaKızlar bnde iğne vurali 5gun etti ama hiç umudum yok ya sağda sadece bir tane büyük yumurta var dedi okudugumda bakiyom çoğunda sağda ve solda oluyor bnde sadece sağda ve bir tane ignem preglny bu arada
O bölgenin şişlik nedenini bilemedim gebelik belirtisimi o daYarın nöbetçişe gitmeyi düşünüyorum ya belirti aramak istemiyorum ama bikini bölgem kocaman oldu kumaş pantolon giyemedim bugün
Hiç bilmiyorum her ay yeni bişey çıkıyor adetten önceO bölgenin şişlik nedenini bilemedim gebelik belirtisimi o da
Hadi inşallah cnm olsun dayumurta boyutları v.s o şeylere takilma bence önemli olan o tek yumurtanın kalitesi. Zaten Doktorlar bir yumurtayı önemsiyor çoğul gebelik riskinden dolayı. Ve o iğneyle de hamile kalanlar var zaten aynısıymis ovitrellayla