• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Ben test yarım dayanamdm cikmadi ya çok üzüldüm ignenin bugün 12.gunu olsaydı galiba çıkardı

Ama ağrım var sanki
Beybi test yap ya da kan versene neyi bekliyosun onu anlamadım 😂gebelik planlayan biri olarak insan merak ederrrrr catladim ben bile.😂 Kiii benim bile bugün adetim bitti sayılır Pts rahim filmi cektiricem

Beybi test yap ya da kan versene neyi bekliyosun onu anlamadım 😂gebelik planlayan biri olarak insan merak ederrrrr catladim ben bile.😂 Kiii benim bile bugün adetim bitti sayılır Pts rahim filmi cektiricem
Ya ben korkuyorum yani üzülmekten ya olmadıysa düşüncesi o yüzden geçen ay bugün adet olmuştum bekledim hala bekliyorum 😄

Ya ben korkuyorum yani üzülmekten ya olmadıysa düşüncesi o yüzden geçen ay bugün adet olmuştum bekledim hala bekliyorum 😄
Tamam canım tamam adetin böyleyse bekle tabi ama bir kaset test yapabilirsin laboquick gibi albi gibi... Varsa çıkardı zaten şimdiye kadar

Ama nedense var gibi hissediyorum sende bebiş.. çünkü bu kez iğne vurdurdun ve yumurtan çatlama olasılığı da yüksek eee catlamissa ve hala adet olmamissan bence normal değil şimdiye kadar da adet olurdun diye düşünüyorum

Ama nedense var gibi hissediyorum sende bebiş.. çünkü bu kez iğne vurdurdun ve yumurtan çatlama olasılığı da yüksek eee catlamissa ve hala adet olmamissan bence normal değil şimdiye kadar da adet olurdun diye düşünüyorum
Ya benim şh yüksek çıktığı için yumurtlama zor oluyo

Ya benim şh yüksek çıktığı için yumurtlama zor oluyo
Tamam ama yinede bir test yap yaa ben bile merak ettim merak etmiyor musun oldu mu olmadi mi diye ? Şimdi regl olsan da üzülürsün yani ben öyleyim. Ee testte görünce ne oluyor ki bence aynı şey ben öyle düşünüyorum

Merhaba kızlar,bugün iğne dahil 8.günüm. dün çok ağrım sancım vardı bugün hiç biri yok. Birden kesildi ve de peynirimsi fındık kadar bir akındım oldu yoğundu. Üzülsem mi bilemedim,sizce nedir?Kötüye de yormak istemiyorum ama birden başlayıp birden biten ağrı da çok normal gelmedi bana.
Bugün benim 7. Gunum iğne vurulalı ve bugün de benim bi akintim normal şartlarda bugün benim yumurtlama günüm acaba anca mi çatlıyor noluyor bebiş mi tutunuyor inşallah öyledir

Back
X