- Konu Sahibi gunesiiiim
Kızlar kaçıncı güne kadar pozitife dönme ihtimali var aşılama 13.gün idrarda negatif ama hala bir umut işte
Birde progesteron fitil adet okmayı engelliyormu bilgisi olan varmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istiyorum aşılama ama eşim istemiyor biraz daha zaman diyor bende çok üstüne gitmek istemiyorum simdimdiyorumki burda çatlatma iğnesi kullanan çok kişi var hepsi soruyorum özelde verilmiş bende randevu aldım özel klinik yeri olan bir doktor hanım var bakalım ne diyecek bide devlette bir kaç kere muayene olduğumda sol yumurtam catlamamis dedi doktor belkide buda kalmamam için sebeb hatta doktor dediki böyle çok geç hamile kalırsın eşimin sayısı falan iyi bi hareketinde proplemi var oda yumurtaya ulaşması zor öyle eşimde ilaç yazmış doktor Özel bı ilaç onu kullaniyor o sekildeDevlette bulmanız zor maalesef.. ben özele gittimde verdi. Yalnız ben 1 yıl olunca devlette bir doktora denk geldim hep gittiğim doktorum belliydi devlette ama o ay denk getirememistim. Adetliyken gittim hormon testi bidaha vereyim dedim kimyasal yaşamıştım acaba hormonlarım kötü mü etkilendi diye gitmiştim o beni vajinal muayene etti. Sonrasında bana kimyasal yaşasan bile rahim filmini görmem lazım seninle ilerlememi istiyorsan çektir öyle gel yanima iğne v.s yapamam yoksa değerlerini yorumlar bırakırım demişti. Şimdi onun ne demek istediğini daha iyi anladım o zaman anlamamıştım.bilmiyodum.. Haziran ayı gibi falandı. Şimdi hsg çektirdim biraZ denerim gerekirse ona da giderim. Yani tesadüf devlette denk geldim sizde araştırıp devlette yapanları bulabilirsiniz diye düşünüyorum özele gitmiyorsaniz.. şehir hastaneleri direkt aşılama diyor.. hı aşılama da bana göre kötü bişey değil ona bile açığım valla ama biraz daha kendim denemek istiyorum hsg çektirdim iki üç gün önce
Bence özele giderek iyi yapmışsın eğer yumurta catlamiyorsa tabiki gebelik olayı gecikir.. doktor takibinde büyütülür ve iğneyle çatlar gebelik şansında artar inşallah doktorunda iyidir yormaz seni.. eşinde takviyesini kullansın güzel beslensin olur Allah'ın izniyle,Bende istiyorum aşılama ama eşim istemiyor biraz daha zaman diyor bende çok üstüne gitmek istemiyorum simdimdiyorumki burda çatlatma iğnesi kullanan çok kişi var hepsi soruyorum özelde verilmiş bende randevu aldım özel klinik yeri olan bir doktor hanım var bakalım ne diyecek bide devlette bir kaç kere muayene olduğumda sol yumurtam catlamamis dedi doktor belkide buda kalmamam için sebeb hatta doktor dediki böyle çok geç hamile kalırsın eşimin sayısı falan iyi bi hareketinde proplemi var oda yumurtaya ulaşması zor öyle eşimde ilaç yazmış doktor Özel bı ilaç onu kullaniyor o sekilde
Aa niye kiDaha veremedim bile![]()
Son durumun nedir canım ben yine 17. Gün bugün adet oldumBenim ilk denememdi adet 3.gunu bidaha giderm bakalm napicak belki bn 2.de denerm
Günaydın, bugün nasıl çıktı idrar,Kızlar kaçıncı güne kadar pozitife dönme ihtimali var aşılama 13.gün idrarda negatif ama hala bir umut işteBirde progesteron fitil adet okmayı engelliyormu bilgisi olan varmı
Günaydın bugünde negatif malesf artık umudum bitti malesefGünaydın, bugün nasıl çıktı idrar,
Günaydın bugünde negatif malesf artık umudum bitti malesef![]()
Beklemek çok yorucu size güzel bişeyler söylemek isterdim ama hiç olumlu düşünemiyorum bu günlerde.Allahm bizide en kısa zamanda güzel haberi versin inşallahbenim de 12.gün idrar negatif, olsaydı silik de olsa görünürdü diye düşünüyorum. Benim de umudum kalmadı, hayırlısı değilmiş ne diyelim
![]()
Her seferinde umutlanıp negatifi görmek yorucu. Kısmet değilmiş ne diyelim. Daha uğraşmayacağım. 1 sene falan ara verir seneye tüp bebek yaparımBeklemek çok yorucu size güzel bişeyler söylemek isterdim ama hiç olumlu düşünemiyorum bu günlerde.Allahm bizide en kısa zamanda güzel haberi versin inşallah
İnşallah en kısa zmanda güzel haberi alırsnz bende ne yapacağm bilmiyorm doktor oyalanmayalm tüp bebek yapalm zmanmz az diyor ama benm 3 tüp bebek geçmişim var bir daha gücüm yok ilerdede yaptrmasğma pişman olurmuyım bilmiyorm karar aşamasndaymHer seferinde umutlanıp negatifi görmek yorucu. Kısmet değilmiş ne diyelim. Daha uğraşmayacağım. 1 sene falan ara verir seneye tüp bebek yaparım
Yaşınız varsa beklemeyin derim tabi siz kendinizi en iyi nasıl hissedecekseniz öyle yapın, hepimizin gönlüne göre versin allahİnşallah en kısa zmanda güzel haberi alırsnz bende ne yapacağm bilmiyorm doktor oyalanmayalm tüp bebek yapalm zmanmz az diyor ama benm 3 tüp bebek geçmişim var bir daha gücüm yok ilerdede yaptrmasğma pişman olurmuyım bilmiyorm karar aşamasndaym
Canım daha ben olmadm ya beklemedymSon durumun nedir canım ben yine 17. Gün bugün adet oldum
İnşallah çok sağol haftaya randevum var adetin 13 ve ya 14 günü gelseniz daha iyi olur dediler bakalım hayırlısı tekrardan teşekkür ederimBence özele giderek iyi yapmışsın eğer yumurta catlamiyorsa tabiki gebelik olayı gecikir.. doktor takibinde büyütülür ve iğneyle çatlar gebelik şansında artar inşallah doktorunda iyidir yormaz seni.. eşinde takviyesini kullansın güzel beslensin olur Allah'ın izniyle,![]()
Verdim canım hamileyimAa niye ki![]()
Rica ederim rabbim kolaylıkla nasip etsin hepimizeİnşallah çok sağol haftaya randevum var adetin 13 ve ya 14 günü gelseniz daha iyi olur dediler bakalım hayırlısı tekrardan teşekkür ederim![]()
Ayyy tebrik ediyorum canım benimVerdim canım hamileyim![]()
Yaa hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua etVerdim canım hamileyim![]()