• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

En son umudum yok demiştiniz sizi hatırladım. Rabbim güzel günler göstersin. Çok sevindim senin adına.
Evet canım aynen öyle demiştim hayla içimde bi umutsuzluk var insllh pazartesi doktora gidicm cnm değerim yukselir de sağlıklı ilerler

Kızlar 18inde aşılama oldum testim negatif dün regl günmdü önce kahverengi hafif hafif akıntılarm başladı halada sökülmedi kırmızıya dönmedi az az geliyor endişelnmelimiyim aşılamadan sonra kist olablr gibi şeyler okudum😔

Kızlar bnm ilk çatlatma ignemdi ondan sonra hamile olup değeri düşük olan var mı ya beta 22 bnim kafamı bozdu ya hiç sevinemedm bile yarın gdicm ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum

Kizlar benim ilk çatlstma iğnesiydi iğne günü ile 13.gün kan verdim beta HCG 0,05 çıktı hamilelik yok sanırım şu an regle 3 gün var olsa çıkar miydi

Yok cnm adet olmam şuan iyi bsy olmayı çok istiyorum 8e düşmüş eğer olmazsan müdahale etmek zorunda kalırız dedi
Ama iğnenin belirli etkisi düşüyorken bizim salgılafıgımı ile beraber yükseliyor ya neye göre müdehale ki sizin kaçtan düştü ben öndeki yazdığınız varsa göremedim afedersiniz

IMG_4976.webp
Kızlar merhaba iğne gunu hariç bugun 12 gün üstteki 10. Gun yaptıgım test alttakı bu sabah sizce iğne etkisimidir hala 😌

Eki Görüntüle 3654912 Kızlar merhaba iğne gunu hariç bugun 12 gün üstteki 10. Gun yaptıgım test alttakı bu sabah sizce iğne etkisimidir hala 😌
Negatifi görmüşsünüz öncesi bence değildir hayırlı olsun inşallah benimde iğne günü hariç 11 . Gün 8. Gün innovita ile kayıp olduğunu gördüm bunlarda dün ve bugüne ait sonuçlarım bende korkuyorm ipne midir diye emin olamıyorum ama düne göre bugün bi tık rengin koyulaştı

Eklentiler

• IMG_5910.webp
    IMG_5910.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5869.webp
    IMG_5869.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 22
Negatifi görmüşsünüz öncesi bence değildir hayırlı olsun inşallah benimde iğne günü hariç 11 . Gün 8. Gün innovita ile kayıp olduğunu gördüm bunlarda dün ve bugüne ait sonuçlarım bende korkuyorm ipne midir diye emin olamıyorum ama düne göre bugün bi tık rengin koyulaştı
Ay senınde var gıbı hadi inşallah 🌸

Back
X