- Konu Sahibi gunesiiiim
İnşallah vardır nasip olurAy senınde var gıbı hadi inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır nasip olurAy senınde var gıbı hadi inşallah![]()
Valla var da iğnemedir bebekmidir bilmiyorumİnşallah vardır nasip olurbelirtiniz varmı acaba
Ya ben hissizleştim bugün sanki belirtilerim gitti bugün en son ne hissettim se gece hissettim bugün sadece göğüs ağrım var dokunsam biliyorm ve anormal olarak tamamı değil alt kısım birde baş ağrısı var kasık agrısı yok belimde ağrıyor ama çok oturmaktan oda sanırımValla var da iğnemedir bebekmidir bilmiyorumanlayamıyorum yanı
Ben ıkı gecedir mıgde yanmasına uyanıyorum kı ben gece uyanmam normalde gogus agrım dokununca hafif var bide çok halsızım bacaklarım ayak bileklerim çok agrıyo bu geceden berıYa ben hissizleştim bugün sanki belirtilerim gitti bugün en son ne hissettim se gece hissettim bugün sadece göğüs ağrım var dokunsam biliyorm ve anormal olarak tamamı değil alt kısım birde baş ağrısı var kasık agrısı yok belimde ağrıyor ama çok oturmaktan oda sanırım![]()
Bacak ağrısı da belirti miBen ıkı gecedir mıgde yanmasına uyanıyorum kı ben gece uyanmam normalde gogus agrım dokununca hafif var bide çok halsızım bacaklarım ayak bileklerim çok agrıyo bu geceden berı
Bilmiyorum belirtimi yanı belirtide aramadım açıkçası benBacak ağrısı da belirti mibenimde öyle sızlama var ama ben çok üşüyen biriyim diye öyle sanıyordum bide geceleri iştah var onu unuttum
Anladım en güzeli ben kendimi ne yazıkmi çok dinledim ya herkes birsey dediği için hayırlısı olsun inşallah hakkımızda pozitif sonuçlarda buluşalım hepimizBilmiyorum belirtimi yanı belirtide aramadım açıkçası ben![]()
İster istemez dinliyosun ama umurlanmamak çok önemli ben daha önce kaç kere belırtere gore kesın hamıleyım dedım kan testlerı verdım en ufak golge çizgiyi pozitif sanıp kanlara koştum ama sonrası çok hüsran oluyo ne ladar az stres yapmaya çalışıp başka şeylerle ilgilenirsen bedenınde o kadar rahat oluyo ben gine yapmazdım 10 gun test sırf iğne etkisi geçtimi onun merakından yaptımAnladım en güzeli ben kendimi ne yazıkmi çok dinledim ya herkes birsey dediği için hayırlısı olsun inşallah hakkımızda pozitif sonuçlarda buluşalım hepimiz![]()
Bende ilk testimi ddim ipne etkisi geçtiğinden emin olayım sonra artışa bakayım dedim devamı geldi dünden beriİster istemez dinliyosun ama umurlanmamak çok önemli ben daha önce kaç kere belırtere gore kesın hamıleyım dedım kan testlerı verdım en ufak golge çizgiyi pozitif sanıp kanlara koştum ama sonrası çok hüsran oluyo ne ladar az stres yapmaya çalışıp başka şeylerle ilgilenirsen bedenınde o kadar rahat oluyo ben gine yapmazdım 10 gun test sırf iğne etkisi geçtimi onun merakından yaptım
Aynen öule oldu benım de allahtan geç başladım dayadım 10 gune kadar bide bu sabah yaptım 14 gun yaparım sonrakınıBende ilk testimi ddim ipne etkisi geçtiğinden emin olayım sonra artışa bakayım dedim devamı geldi dünden beribakalım hayırlısı inşallah
Ben de yarını boş geçmek istiyorum ama bi yandan da bakmak istiyorum dayanamam sanırımAynen öule oldu benım de allahtan geç başladım dayadım 10 gune kadar bide bu sabah yaptım 14 gun yaparım sonrakını![]()
Benım elimde yok oyuzden rahatım yarın akaşama dogru yada obur gun gelirBen de yarını boş geçmek istiyorum ama bi yandan da bakmak istiyorum dayanamam sanırım![]()
Benım elimde yok oyuzden rahatım yarın akaşama dogru yada obur gun gelir
Benim de olmayaydı iyiydiBenım elimde yok oyuzden rahatım yarın akaşama dogru yada obur gun gelir![]()