Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çatlama iğnesi sonrası ilişkiye girmiyorsun canım benim aşılamam yapılırken yumurtam çatlamamıştı doktorum çatlamak üzere bizim için önemli değil demişti aşılama yapıldı.sperm yıkaması yapıldığı için en kaliteli ve hızlı spermler olduğundan en az 48 saat yaşıyorlar diyebilirim aşılama sonrası yumurtan çatlasa bile döllenme olabilir.

Merhabalar dayanamadim test yaptım 12. Günüm beta HCG 31.00 çatlatma iğnesinin 15. Günü aşılamanın 12.günü sizce sonuç doğru mudur

Ayy inşallahemeklerim boşa çıksın istemiyorum..

17 Eylülde aşılama yapıldı. Belirti olarak göğüs ağrısı ve akıntı var başka hiç birşey yok
Anladım canım Tekrar tebrik ederim inşallah sonucun katlanarak devam eder sağlıkla kucağına alırsın kuzum

Aşılamanın 12. Günü beta HCG 31 çıktı çatlatma iğnesinin 14. Günü oluyor. İnşallah vardır iki gün sonra tekrar test vericem
Gözünaydın canım hamilesin iğne etkisi kalmamıştır Benim 2. De negatif oldu malesef adetimin gelmesini bekliyorum yarın tüp bebek için randevum var

Gözünaydın canım hamilesin iğne etkisi kalmamıştır Benim 2. De negatif oldu malesef adetimin gelmesini bekliyorum yarın tüp bebek için randevum var
Aaa çok üzüldüm canım benim zaten aşılamanın tutma olasılığı düşük maalesef ama insan ister istemez umutlanıyor işte… inşallah ilk tüp bebeğin tutar sağlıkla kucağına alırsın

Allah razı olsun kuzum benim inşaallah Biraz üzücü oldu kuzum ama kısmetimde değilmiş.Kan testim 0 ama adetim başlamadı hala Progestan geciktirdi sanırım.Yarın doktor çağırdı ona göre bir yol çizcez bakalım.Sen nasıl yapıcaksın bu süreçte ?

Canım bende bir gaz ile kan testi verdim 10 saniye önce sonucumun 0 olduğunu gördüm maalesef bugün progestanı kullanmamıştım zaten adetimin gelmesini beklicem bende

C
Çok. Teşekkür ederim kalp atışını duymadan inanamayacak gibiyim Rabbim uğraştırmasin bekletmesin inşallahhh. Size de en kısa zamanda nasıp etsin

C

Çok. Teşekkür ederim kalp atışını duymadan inanamayacak gibiyim Rabbim uğraştırmasin bekletmesin inşallahhh. Size de en kısa zamanda nasıp etsin
Amin canım benim Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü de gösterir inşaallah

Amin amin inşallah çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…