Çatlama iğnesi sonrası ilişkiye girmiyorsun canım benim aşılamam yapılırken yumurtam çatlamamıştı doktorum çatlamak üzere bizim için önemli değil demişti aşılama yapıldı.sperm yıkaması yapıldığı için en kaliteli ve hızlı spermler olduğundan en az 48 saat yaşıyorlar diyebilirim aşılama sonrası yumurtan çatlasa bile döllenme olabilir.Benim aklıma takılan da çatlatma iğnesini vurunduktan sonra ilişkiye giriliyo mu kızlar .. ben iğneyi vurunduktan sonra 36 saat geçti hiç muayene felan da olmadım çatlayıp çatlamamış mı diye de bakılmadı hemen aşılama yapıldı .. aşılama sırasında çatlamayıpda aşılamadan sonra çatlarsa o zaman aşılama yapmanın faydası olucak mı kiayy kafam çok karışık
Asılamanin 12. Günü catlamanin 14. Günü beta 31 ciktı sizce hamilemiyimGüzel sonuçlar bekliyoruz senden inşallah ..umut olursun bize de
Doğrudur canım tebriklerMerhabalar dayanamadim test yaptım 12. Günüm beta HCG 31.00 çatlatma iğnesinin 15. Günü aşılamanın 12.günü sizce sonuç doğru mudur
Çok teşekkür ederim gözyaşlarımi tutamıyorum vallaha.Doğrudur canım tebrikler
Belirtin var mıydı canım ya birde aşılaman ne zaman yapılmıştıÇok teşekkür ederim gözyaşlarımi tutamıyorum vallaha.
Aşılamanın 12. Günü beta HCG 31 çıktı çatlatma iğnesinin 14. Günü oluyor. İnşallah vardır iki gün sonra tekrar test vericemAşılamadan sonra en erken 12. Ya da 13. Gün test yapman lazım varsa bile çıkmaması çok normal
Ayy inşallahÇatlama iğnesi sonrası ilişkiye girmiyorsun canım benim aşılamam yapılırken yumurtam çatlamamıştı doktorum çatlamak üzere bizim için önemli değil demişti aşılama yapıldı.sperm yıkaması yapıldığı için en kaliteli ve hızlı spermler olduğundan en az 48 saat yaşıyorlar diyebilirim aşılama sonrası yumurtan çatlasa bile döllenme olabilir.
İnşallah hamilesindir canım yaa valla ..Asılamanin 12. Günü catlamanin 14. Günü beta 31 ciktı sizce hamilemiyim
17 Eylülde aşılama yapıldı. Belirti olarak göğüs ağrısı ve akıntı var başka hiç birşey yokBelirtin var mıydı canım ya birde aşılaman ne zaman yapılmıştı
Anladım canım17 Eylülde aşılama yapıldı. Belirti olarak göğüs ağrısı ve akıntı var başka hiç birşey yok
Gözünaydın canım hamilesin iğne etkisi kalmamıştırAşılamanın 12. Günü beta HCG 31 çıktı çatlatma iğnesinin 14. Günü oluyor. İnşallah vardır iki gün sonra tekrar test vericem
AaaGözünaydın canım hamilesin iğne etkisi kalmamıştırBenim 2. De negatif oldu malesef adetimin gelmesini bekliyorum yarın tüp bebek için randevum var
Allah razı olsun kuzum benim inşaallahAaaçok üzüldüm canım benim zaten aşılamanın tutma olasılığı düşük maalesef ama insan ister istemez umutlanıyor işte… inşallah ilk tüp bebeğin tutar sağlıkla kucağına alırsın
Canım bende bir gaz ile kan testi verdim 10 saniye önce sonucumun 0 olduğunu gördüm maalesefAllah razı olsun kuzum benim inşaallahBiraz üzücü oldu kuzum ama kısmetimde değilmiş.Kan testim 0 ama adetim başlamadı hala Progestan geciktirdi sanırım.Yarın doktor çağırdı ona göre bir yol çizcez bakalım.Sen nasıl yapıcaksın bu süreçte ?
Aminn inşallah çok teşekkür ederim inşallah benimledir meleğimAnladım canımTekrar tebrik ederim inşallah sonucun katlanarak devam eder sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Çok. Teşekkür ederim kalp atışını duymadan inanamayacak gibiyim Rabbim uğraştırmasin bekletmesin inşallahhh. Size de en kısa zamanda nasıp etsinGözünaydın canım hamilesin iğne etkisi kalmamıştırBenim 2. De negatif oldu malesef adetimin gelmesini bekliyorum yarın tüp bebek için randevum var
Aminnj inşallah cuma tekrar haber veririmİnşallah hamilesindir canım yaa valla ..
Amin canım benim Allah razı olsunC
Çok. Teşekkür ederim kalp atışını duymadan inanamayacak gibiyim Rabbim uğraştırmasin bekletmesin inşallahhh. Size de en kısa zamanda nasıp etsin
Amin amin inşallah çok sağolunBana iki gün ilişki önerdi ama bilmiyorum kişiden kişiye değişiklik gösteriyordur belki doktorunu dinlemelisin bence.. gün aşırı ilişkiye girmenin faydası olur mu bilmiyorum.. sonuç olarak yumurtan çatladığı zaman aşılama yapıldı zaten.. ben belki zararı olur diye test yaptırana kadar hiç girmedim ilişkiye .. olursa olur olmazsa vardır bi hayır .. ilaçlık bi durumunda yoktur belki .. bana dubhaston ilacını verdi bebeğin tutunması için .. içini ferah tut sen .. nasibinde varsa olur zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?