Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlısı olsun negatif olmus sanırım bende kan verdim bugün sonuç bekliyorum olumsuz olursa eğer bi süre beklyip tekrar aşılama olacağım bu süreçte ovulasyon takibi yapacağım
Evet neGAtıf CnmHayırlısı olsun cnm bnde ara verip sonra bir aşılama daha yapicam. Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bende yapabilirim o zaman değil mi ??
Yap Cnm istersen ya da doktorun hangi gün dediyse o gün yap. Sen bilirsin cnm bnm direk 0.1 çıktı sonucun yani çatlatma iğnesinin etkisi bile geçmiş ara verdim bn bir süre sonra tekrar aşılama deneyeceğim. Sonucunu bana da söyle merak ediyorum. İns sen hamilesindir.

İdrar testi mi yapmıştın sen yoksa kanda mı baktırdın??ben idrar testi yaptırmak istiyorum

Kızlar benim de çok şükür pozitif çıktı.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallah. Tez zaman da kucaklarımızı doldursun rabbim sıkıntısız bir şekilde.. Kızlar ben Meryem suresini, Yasin'i Şerif i ve burda daha önce paylaştığım duayı okumuştum. Salavatlar çektim hep.. Ben bu seferde tutmasının sebebini bunu görüyorum. Aşılama sırasında bile sürekli ayetel kürsi ve o paylaştığım duayı okumuştum. Yer gök dua üstüne inşallah sizlerde bol bol edin..

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına testi ne zaman yaptın peki bir iki gün erken yapınca doğru sonuç alanınız oldu mu ??

Bir de hiç belirti yaşadın mı

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…