Yaa bana öyle dedi cuma ve Pazar sadeceBenim doktorum 1 hafta gün aşırı dedi canım
Aminn inşallah çok teşekkür ederimAmin canım benim Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına aldığın günü de gösterir inşaallah
Ben iğne üzerinden 10 gün geçince yaptığımda iğne etkisi kalmamıştı canım negatif çıkmıştıKızlar çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçmiş test yapsam çıkar mı??
Bende yapabilirim o zaman değil mi ??Ben iğne üzerinden 10 gün geçince yaptığımda iğne etkisi kalmamıştı canım negatif çıkmıştı
İnşallah cnmAnladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın
Evet neGAtıf CnmHayırlısı olsun cnm bnde ara verip sonra bir aşılama daha yapicam. Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun negatif olmus sanırım bende kan verdim bugün sonuç bekliyorum olumsuz olursa eğer bi süre beklyip tekrar aşılama olacağım bu süreçte ovulasyon takibi yapacağım
Yap Cnm istersen ya da doktorun hangi gün dediyse o gün yap. Sen bilirsin cnm bnm direk 0.1 çıktı sonucun yani çatlatma iğnesinin etkisi bile geçmiş ara verdim bn bir süre sonra tekrar aşılama deneyeceğim. Sonucunu bana da söyle merak ediyorum. İns sen hamilesindir.Bende yapabilirim o zaman değil mi ??
İdrar testi mi yapmıştın sen yoksa kanda mı baktırdın??ben idrar testi yaptırmak istiyorumYap Cnm istersen ya da doktorun hangi gün dediyse o gün yap. Sen bilirsin cnm bnm direk 0.1 çıktı sonucun yani çatlatma iğnesinin etkisi bile geçmiş ara verdim bn bir süre sonra tekrar aşılama deneyeceğim. Sonucunu bana da söyle merak ediyorum. İns sen hamilesindir.
Bn direk kan verdim cnm doktorum kan istedi.İdrar testi mi yapmıştın sen yoksa kanda mı baktırdın??ben idrar testi yaptırmak istiyorum
Ayy inşallah canım işin kötü tarafı çok ümidliyimÜzme canım kendini hamilelik ile adet belirtileri aynıymış zaten kırmızıları görmeden umudunu kesme
Yaaa doğrudur bence hadi inşallah canımMerhabalar dayanamadim test yaptım 12. Günüm beta HCG 31.00 çatlatma iğnesinin 15. Günü aşılamanın 12.günü sizce sonuç doğru mudur
Çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsinYaaa doğrudur bence hadi inşallah canım
Sordum bana da iki gün bekle kan da baktır idrar testleri güvenilir değil dedi ...yarın kan vermeye gidicem çok sabırsızlaşmaya başladımBn direk kan verdim cnm doktorum kan istedi.
Gözün aydın canımKızlar benim de çok şükür pozitif çıktı.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallah. Tez zaman da kucaklarımızı doldursun rabbim sıkıntısız bir şekilde..Kızlar ben Meryem suresini, Yasin'i Şerif i ve burda daha önce paylaştığım duayı okumuştum. Salavatlar çektim hep.. Ben bu seferde tutmasının sebebini bunu görüyorum. Aşılama sırasında bile sürekli ayetel kürsi ve o paylaştığım duayı okumuştum. Yer gök dua üstüne inşallah sizlerde bol bol edin..
Bir de hiç belirti yaşadın mıKızlar benim de çok şükür pozitif çıktı.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallah. Tez zaman da kucaklarımızı doldursun rabbim sıkıntısız bir şekilde..Kızlar ben Meryem suresini, Yasin'i Şerif i ve burda daha önce paylaştığım duayı okumuştum. Salavatlar çektim hep.. Ben bu seferde tutmasının sebebini bunu görüyorum. Aşılama sırasında bile sürekli ayetel kürsi ve o paylaştığım duayı okumuştum. Yer gök dua üstüne inşallah sizlerde bol bol edin..
Çok sevindim canımKızlar benim de çok şükür pozitif çıktı.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin inşallah. Tez zaman da kucaklarımızı doldursun rabbim sıkıntısız bir şekilde..Kızlar ben Meryem suresini, Yasin'i Şerif i ve burda daha önce paylaştığım duayı okumuştum. Salavatlar çektim hep.. Ben bu seferde tutmasının sebebini bunu görüyorum. Aşılama sırasında bile sürekli ayetel kürsi ve o paylaştığım duayı okumuştum. Yer gök dua üstüne inşallah sizlerde bol bol edin..
Merhaba,ikinci kan testinde sonucunuz ne oldu merak ettim. İnşallah mutlu haber almışsınızdır?17 Eylülde aşılama yapıldı. Belirti olarak göğüs ağrısı ve akıntı var başka hiç birşey yok
Amin canım benim darısı sana inşallah tüm isteyenlereÇok sevindim canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?