Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılamam adet olmuştum 11.gün şimdi gecikince acaba diyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte ya. Benim de 1 Ekim bakalım sonuç günüm. Bu bata testini neden yaptın onu anlamadım. Yumurtanın çatladığını göstermiyor mu o canım?

Merakımdan yaptım canım normalde adet günüme az kaldığı için daha silik olması gerekiyordu ama bugün tekrar yapıcam ovülasyon testinde de hamileliğini öğrenenler olabiliyor

Doktor istedi bu gün sonuç negatif çıktı zaten 14. Gün tekrar istedi. Yani pazartesi tekrar kan vercem hayırlısı inşallah
Bende Cuma günü kan vereceğim negatif diye düşünüyorum regli ağrısı normalde de olmaz bende şu an hiç bir belirti yok umutsuzum açıkcası

Bende Cuma günü kan vereceğim negatif diye düşünüyorum regli ağrısı normalde de olmaz bende şu an hiç bir belirti yok umutsuzum açıkcası
Ben de aynıyım cnm rabbim hayirlisini nasip etsin vardır bunda da bir hayır. Umudunu kesme yine de

Ben de aynıyım cnm rabbim hayirlisini nasip etsin vardır bunda da bir hayır. Umudunu kesme yine de
Tekrar aşılama düşünüyor musun canım ? Ben özelde yaptırmıştım aşılamamı maddi olarak ikincisi ağır gelir diye devlet hastanesine randevu aldım ikinci aşılamayı devlette yaptırmayı düşünüyorum

Bn ara verdim cnm biraz ama başlayınca tekrar aşılama yaptiricam

İnsalalh insallahh rabbim herkesin gönlüne göre versin

Merakımdan yaptım canım normalde adet günüme az kaldığı için daha silik olması gerekiyordu ama bugün tekrar yapıcam ovülasyon testinde de hamileliğini öğrenenler olabiliyor
Ayy bugün iyice adet ağrısı gibi ağrım var kendimi kötü hissediyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. İnşallah olur. Hepimiz için.

Ayy bugün iyice adet ağrısı gibi ağrım var kendimi kötü hissediyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. İnşallah olur. Hepimiz için.
Üzme canım kendini hamilelik ile adet belirtileri aynıymış zaten kırmızıları görmeden umudunu kesme

Bende aynı şeyleri yaşadım Sizin sonucunuz olumlu mu oldu yoksa hala sonuç mu bekliyorsunuz

Aynen cnm bnde de tık yok yarın sabah test e gidicem doktor 10. Gün yap sonucu al gel dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Hayırlısı olsun negatif olmus sanırım bende kan verdim bugün sonuç bekliyorum olumsuz olursa eğer bi süre beklyip tekrar aşılama olacağım bu süreçte ovulasyon takibi yapacağım

Bende aynı şeyleri yaşadım Sizin sonucunuz olumlu mu oldu yoksa hala sonuç mu bekliyorsunuz
Daha 6 günüm var benim canım yaa.. ama bende olmadı diye düşünüyorum hiç bir belirti yok valla..olan ağrılar sızılar da gitti inşallah adet olmam

Bende pko yum bugün asilama oldu çok heyecanlıyım. Sizler hangi aralıklarla ilişkiye girdiniz bugün Çarşamba oldum asilamami bana cuma ve Pazar dedi ve hiç ilaç felan vermedi. Bende gün aşırı mi olsa diye düşünüyorum bilemedim

Hayırlısı olsun negatif olmus sanırım bende kan verdim bugün sonuç bekliyorum olumsuz olursa eğer bi süre beklyip tekrar aşılama olacağım bu süreçte ovulasyon takibi yapacağım
Güzel sonuçlar bekliyoruz senden inşallah ..umut olursun bize de

Bana iki gün ilişki önerdi ama bilmiyorum kişiden kişiye değişiklik gösteriyordur belki doktorunu dinlemelisin bence.. gün aşırı ilişkiye girmenin faydası olur mu bilmiyorum.. sonuç olarak yumurtan çatladığı zaman aşılama yapıldı zaten.. ben belki zararı olur diye test yaptırana kadar hiç girmedim ilişkiye .. olursa olur olmazsa vardır bi hayır .. ilaçlık bi durumunda yoktur belki .. bana dubhaston ilacını verdi bebeğin tutunması için .. içini ferah tut sen .. nasibinde varsa olur zaten ..

Benim doktorum 1 hafta gün aşırı dedi canım

Benim doktorum 1 hafta gün aşırı dedi canım
Benim aklıma takılan da çatlatma iğnesini vurunduktan sonra ilişkiye giriliyo mu kızlar .. ben iğneyi vurunduktan sonra 36 saat geçti hiç muayene felan da olmadım çatlayıp çatlamamış mı diye de bakılmadı hemen aşılama yapıldı .. aşılama sırasında çatlamayıpda aşılamadan sonra çatlarsa o zaman aşılama yapmanın faydası olucak mı ki ayy kafam çok karışık

Benim aklıma takılan da çatlatma iğnesini vurunduktan sonra ilişkiye giriliyo mu kızlar .. ben iğneyi vurunduktan sonra 36 saat geçti hiç muayene felan da olmadım çatlayıp çatlamamış mı diye de bakılmadı hemen aşılama yapıldı .. aşılama sırasında çatlamayıpda aşılamadan sonra çatlarsa o zaman aşılama yapmanın faydası olucak mı ki ayy kafam çok karışık
Bana aynı şekilde yaptılar demeli usulü böyle yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…