İlk aşılamam adet olmuştum 11.gün şimdi gecikince acaba diyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte ya. Benim de 1 Ekim bakalım sonuç günüm. Bu bata testini neden yaptın onu anlamadım. Yumurtanın çatladığını göstermiyor mu o canım?Kullandığımız ilaçlar belki geçikme yapabilir canım aşılama yaptıranların bazıları erken adet olmuş bazılarıda negatif olmasına rağmen adet geçikmesi olmuş. 14.gün idrar ya da kan testi ile öğrenmen en garantisi adet geçikmesinde her zaman gebelik olmuyor maalesef
Merakımdan yaptım canım normalde adet günüme az kaldığı için daha silik olması gerekiyordu ama bugün tekrar yapıcamİlk aşılamam adet olmuştum 11.gün şimdi gecikince acaba diyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte ya. Benim de 1 Ekim bakalım sonuç günüm. Bu bata testini neden yaptın onu anlamadım. Yumurtanın çatladığını göstermiyor mu o canım?
Doktor istedi bu gün sonuç negatif çıktı zaten 14. Gün tekrar istedi. Yani pazartesi tekrar kan vercem hayırlısı inşallahAşılamanın 10. Günü mü canım erken değil mi?
Bende Cuma günü kan vereceğim negatif diye düşünüyorum regli ağrısı normalde de olmaz bende şu an hiç bir belirti yok umutsuzum açıkcasıDoktor istedi bu gün sonuç negatif çıktı zaten 14. Gün tekrar istedi. Yani pazartesi tekrar kan vercem hayırlısı inşallah
Ben de aynıyım cnm rabbim hayirlisini nasip etsin vardır bunda da bir hayır. Umudunu kesme yine deBende Cuma günü kan vereceğim negatif diye düşünüyorum regli ağrısı normalde de olmaz bende şu an hiç bir belirti yok umutsuzum açıkcası
Tekrar aşılama düşünüyor musun canım ? Ben özelde yaptırmıştım aşılamamı maddi olarak ikincisi ağır gelir diye devlet hastanesine randevu aldım ikinci aşılamayı devlette yaptırmayı düşünüyorumBen de aynıyım cnm rabbim hayirlisini nasip etsin vardır bunda da bir hayır. Umudunu kesme yine de
Bn ara verdim cnm biraz ama başlayınca tekrar aşılama yaptiricamTekrar aşılama düşünüyor musun canım ? Ben özelde yaptırmıştım aşılamamı maddi olarak ikincisi ağır gelir diye devlet hastanesine randevu aldım ikinci aşılamayı devlette yaptırmayı düşünüyorum
İnsalalh insallahh rabbim herkesin gönlüne göre versinGenelde oluyor bu tarz ağrılar diye biliyorum. Canım iş falan fazla yapmamaya çalış. Yukarıya doğru uzanmayın deniyor genelde. Kabak çekirdeği ye.. Sebze meyve çiğ kuru yemiş tüket. İnşallah olur..
Ayy bugün iyice adet ağrısı gibi ağrım var kendimi kötü hissediyorum.Merakımdan yaptım canım normalde adet günüme az kaldığı için daha silik olması gerekiyordu ama bugün tekrar yapıcamovülasyon testinde de hamileliğini öğrenenler olabiliyor
Anladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsınBn ara verdim cnm biraz ama başlayınca tekrar aşılama yaptiricam
Üzme canım kendini hamilelik ile adet belirtileri aynıymış zaten kırmızıları görmeden umudunu kesmeAyy bugün iyice adet ağrısı gibi ağrım var kendimi kötü hissediyorum.Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. İnşallah olur. Hepimiz için.
Bende aynı şeyleri yaşadım Sizin sonucunuz olumlu mu oldu yoksa hala sonuç mu bekliyorsunuzTıpkı
Tıpkı benim gibi olmuşsun canım.. bende de yumurta tembelliği var .. bir çok ilaç kullanımına rağmen hamile kalamadım .. bu ay aşılama yaptırmaya karar vermiştim .. bana gonalf 900 verdi doktorum günlük 75mm vurundum sonra benim için yeterli olmadığını farkettik ve dört gün de 112.5 mm vurundum sonra sol yunurtalığımda bi tane yumurtam gelişti 19 mm olabildi diğeri 17mm olsa gerek yanlış hatırlamıyorsam.. o gün gece 12 de çatlatma iğnesi vurundum .. 36 saat sonra da aşılamamı yaptı doktorum.. aşılama yapıldığı gün ilişki önermedi doktorum sonraki iki gün ilişkiye girmemizi önerdi.. bizde öyle yapmaya çalıştık fakat benim o günlerde aşırı bi kasık ağrım olmuştu sanırım yumurtam çatlamıştı.. valla bi şekilde o günleri değerlendirdik biz sonra da test vereceğim güne kadar bi daha ilişkiye girmedim.. ilk iki gün yattım.. sonra dayanamayıp iş yapmaya başladım ama asla ağır şeyler kaldırmadım dikkat ettim.. tek sıkıntım üşütmüşüm galiba.. olumsuz etkileyebilir belki.. sen kendini sıcak tut sıkı giyin üzerini.. umarım hayırlı güzel haberler alırız senden de ..
Hayırlısı olsun negatif olmus sanırım bende kan verdim bugün sonuç bekliyorum olumsuz olursa eğer bi süre beklyip tekrar aşılama olacağım bu süreçte ovulasyon takibi yapacağımAynen cnm bnde de tık yok yarın sabah test e gidicem doktor 10. Gün yap sonucu al gel dedi bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Daha 6 günüm var benim canım yaa.. ama bende olmadı diye düşünüyorum hiç bir belirti yok valla..Bende aynı şeyleri yaşadım Sizin sonucunuz olumlu mu oldu yoksa hala sonuç mu bekliyorsunuz
Güzel sonuçlar bekliyoruz senden inşallah ..umut olursun bize deHayırlısı olsun negatif olmus sanırım bende kan verdim bugün sonuç bekliyorum olumsuz olursa eğer bi süre beklyip tekrar aşılama olacağım bu süreçte ovulasyon takibi yapacağım
Bana iki gün ilişki önerdi ama bilmiyorum kişiden kişiye değişiklik gösteriyordur belki doktorunu dinlemelisin bence.. gün aşırı ilişkiye girmenin faydası olur mu bilmiyorum.. sonuç olarak yumurtan çatladığı zaman aşılama yapıldı zaten.. ben belki zararı olur diye test yaptırana kadar hiç girmedim ilişkiye .. olursa olur olmazsa vardır bi hayır .. ilaçlık bi durumunda yoktur belki .. bana dubhaston ilacını verdi bebeğin tutunması için .. içini ferah tut sen .. nasibinde varsa olur zaten ..Bende pko yum bugün asilama oldu çok heyecanlıyım. Sizler hangi aralıklarla ilişkiye girdiniz bugün Çarşamba oldum asilamami bana cuma ve Pazar dedi ve hiç ilaç felan vermedi. Bende gün aşırı mi olsa diye düşünüyorum bilemedim
Benim doktorum 1 hafta gün aşırı dedi canımBende pko yum bugün asilama oldu çok heyecanlıyım. Sizler hangi aralıklarla ilişkiye girdiniz bugün Çarşamba oldum asilamami bana cuma ve Pazar dedi ve hiç ilaç felan vermedi. Bende gün aşırı mi olsa diye düşünüyorum bilemedim
Benim aklıma takılan da çatlatma iğnesini vurunduktan sonra ilişkiye giriliyo mu kızlar .. ben iğneyi vurunduktan sonra 36 saat geçti hiç muayene felan da olmadım çatlayıp çatlamamış mı diye de bakılmadı hemen aşılama yapıldı .. aşılama sırasında çatlamayıpda aşılamadan sonra çatlarsa o zaman aşılama yapmanın faydası olucak mı kiBenim doktorum 1 hafta gün aşırı dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?